Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beinsports haberlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Fb de yönetim basına kızar, bizde taraftar yönetime; ''Vaay efendim İbra vs niye transfer edilmedi?'' diye. Senelik 14-17 milyon net kazandığı umurlarında değil. Bu profildeki taraftar başka takım tutsun yol yakınken; ne kendileri üzülsün, ne gerçeklerle bağını koparmamış insanların canını sıksınlar...
Peki bizim yönetimden net bir yalanlama geldi mi?

“Dün ve bugün tarihli Fanatik Gazetelerinin manşetinde yer alan ‘1 değil 5 forma alırım’ ve ‘Fenerbahçe’de tarihi operasyon’ başlıklı, Zlatan Ibrahimovic’le kulübümüzün ilgilendiğine dair haberler yalandır.
Fanatik Gazetesi, bu haberlerle adeta kendi çalıp kendi oynamakta ve kamuoyunda yanlış bir beklenti oluşturmaktadır. Bununla birlikte Fanatik Gazetesi böyle bir transferi karşılayacak maddi kaynağa sahipse bahse konu oyuncuyu transfer edebilirler.
Bu tür masabaşında uydurulan ve kamuoyunu manipüle eden yalan haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.
Kamuoyuna duyurulur.”

fb kızmış
Güzel anlayacaklar dilden yazmışlar. Aziz Yıldırım'a helal olsun hayal satmıyor bizim dursun gibi iki ay ibrahimovic haberlerinin üzerine yatıp prim yapmıyor. Rvp nani gidip alıp getiriyor, büyük başkan Aziz çok yaşa

Öyle ya da böyle Belhanda ve Gomis ilk bein sport dedi. Adamlar bu sene iyi

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tete şu an rafa kalkmış
corchia ile ilgileniyomuşuz
cityli fernando listemizdeymiş
acerbi için çok ugrasmısız hala muallakta
imbulayı stoke türkiyeye gondermek istemiyomuş
naniyi menajerler önermiş
kuckanın bonservisi yüksekmiş
donk ve cavanda antremanlarda iyiymiş
balta gitmek istemiyomuş

tete şu an rafa kalkmış
balta gitmek istemiyomuş

Antremanda iyimiş nedir arkadaş ya sabride selçukta her sene antremanda iyi ama sahaya gelince vasat altı. Kalite yok bişi yok antremanda iyi diye oyuncu tutuyoruz. Bu senede bir iş çıkmayacak bizden belliki.

Peki bizim yönetimden net bir yalanlama geldi mi?

Yahu yalanlamaya ne gerek vardı?...FFP daha Aysal başkan görevdeyken biliniyordu, Mancini o yüzden gittiğini net açıklamadı mı?. 14-17 milyon net yıllık ücretten bahsediyoruz.

İbra gelecek mi diye soranların gülümseyerek yanlarından geçen görüntüleri yansımıştı Dursun' un. Ve o zaman ''Aptala verilecek en iyi cevap susmaktır'' düsturuyla hareket etmekle hatalı bulduğumu da söylemiştim. Karşısındaki basın mensupları aptaldan da kötüsü, art niyetliydiler bana göre...

Evet, kaleye sut atamayan ve pas vermekten aciz uber orta saha Tolga... Haklisin, muthis oyuncu.

tolgayı da beğenmiyorsak sahaya 11 çıkarmakta zorlanırız renktaş
ewt şut çekememesi ve arada yaptığı hıyarlıklar kaliteli bir topçu olmasını engellese de ekibimizde her zaman 1-2 tane böyle dinamik topçu bulunmuştur ve faide katmıştır örn. baytar, saidou falan filan

tete şu an rafa kalkmış
balta gitmek istemiyomuş
ve bunları diyen quakerboy,ciddiye almaya degmez

Q7 gibi ceza sahasina orta diye el bombasi gönderen bir kanat oyuncusu sart

Muhtemelen Imbula transferi zora girdi.

Imbula olmazsa City'li Fernando icin tum sartlar zorlanmali, oyunu stili az cok Melo'ya benziyor. Kiralik olabilir.

Evet, kaleye sut atamayan ve pas vermekten aciz uber orta saha Tolga... Haklisin, muthis oyuncu.

Dediklerini Selçuk çok iyi yapıyor değil mi?Ben burada Selçuk yerine Tolga'nın tercih edileceğini söyledim.Gönül ister ki 2 orta saha transferi olsun.Ancak olmayacağı için Tolga'yı kaptan bozuntusu yerine oynamasını tercih ederim.

Fernando bir kere müthiş sert bir topçu eğer Porto'daki formunu yakalar ise şu ligi havaya uçurur

Maicon-Serdar-Fernando gibi topçular bayağı bayağı sertlik katar takıma

Ama Tolga-Fernando veya Selçuk-Fernando çok yeterli gelmedi bana

inşallah yanına 8 numara içinde bir transfer düşünülüyordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt