Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En çok zoruma giden şey şu bunlar Belhanda ya 9 milyon euro bonservisine verip bide kendisine 3 milyon veriyorlar ya ama diğer mevkilere gelince miss gibi adamları pahalı diye vazgeçiyorlar işte zoruma giden bu.
Sanki takımda ki en önemli sorun 10 numara pozisyonu gibi gittiler oraya parayı gömdüler birde bu sorun çıkardı şimdi sneijder gidecek mi gitmezse nerde oynayacaklar falan felanla ligi unutur tudor, wes kavgasını izleriz

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pahallı diye vazgeçildiğini nerden biliyosunuz Galatasaray resmi açıklama mi yaptı gazetelerin her yazdığına itimat etmeyin belki teklif bile yapılmadı

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bencede Maicon ve Gomis iyi transferler fakat Belhanda 8 milyonun hakkını verirmi tam anlamıyla soru işareti.

e9d51d0bd3403dc2f79cd322ae4c5675.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

stindl ın yanına adam bulun 4-4-2 takımı gladbach
Raffael de var ama o da second striker tarzında adam. Mutlaka en ileri uçta oynayacak biri lazım. Stindl mecburen orada oynayabiliyoe ama tüm sezon en uçta oynarsa performansı net düşer.

Löw bayıldı adama Confed Cup da, en çok onu övüp duruyor.

Bunlar oyun görüşüyle oynayan adamlar golcü değiller net bir golcü lazım.

sent via GSC

bülent tulun da levent tüzemen de dedi asporda 3 oyuncu bittigini yani bu 3 oyuncu kesin artik bence.
bakalim corchia oluyormu, onun üzerine imbula alinsin tamamdir.

Son düzenleme:
Gomis,Belhanda,Maicon imzaladi simdi sirada Corchia,Pasalic ve İmbula var onlarda yarin imzalar heralde

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neyse bi gelsin bakariz bence iyi performans sergileyecek.

Ceza sahası ve civarlarında buluşursa çok skor yapar. Ama 8 numara, sol kanat ya da oyun kurucu performansını üst düzey yapabilecek biri değil. Fiziği güçlü olduğu dönemlerde yararak çalım atması güzel özellik mesela. Dönüp fizik gücüyle adam geçip tehlike yaratabiliyor. Son senelerde salaş, yıldızım ben havaları var adamda. Montpellier'de poposunu kaldırmışlar, Tudor disipline ederse ciddi, tempolu bir Belhanda görürüz umarım.

sirf levent tüzemene kadar basarili olmasini istiyorum tudorun.
ulan fatih terim bilmem 90 larda baslayinca basarisimi vardi.
ilaki biyerde baslanilcak.

sirf levent tüzemene kadar basarili olmasini istiyorum tudorun.
ulan fatih terim bilmem 90 larda baslayinca basarisimi vardi.
ilaki biyerde baslanilcak.

yeni gökmen özdenak olmaya çalışıyor bu gsli yorumcular hep böyle olumsuz negatif sanki gs ye kin besliyorlarmış gibiler anlayamıyorum.

Ceza sahası ve civarlarında buluşursa çok skor yapar. Ama 8 numara, sol kanat ya da oyun kurucu performansını üst düzey yapabilecek biri değil. Fiziği güçlü olduğu dönemlerde yararak çalım atması güzel özellik mesela. Dönüp fizik gücüyle adam geçip tehlike yaratabiliyor. Son senelerde salaş, yıldızım ben havaları var adamda. Montpellier'de poposunu kaldırmışlar, Tudor disipline ederse ciddi, tempolu bir Belhanda görürüz umarım.

bakalim hayirlisi bazi oyuncular kendisi icin dogru adresi buldumu döktürmeye basliyor.
örnegin hagide barca madride cok basarili degildi bize gelince en iyi futbolunu oynadi
bu belhanda da böyle labilir belki.

yeni gökmen özdenak olmaya çalışıyor bu gsli yorumcular hep böyle olumsuz negatif sanki gs ye kin besliyorlarmış gibiler anlayamıyorum.

suan td tudor eee ozaman onun arkasinda durulmali, simdiden böyle negatif hava yapilinca ne gececek eline.
bakalim belki tam tersi olur gelen oyuncularla anlasir nasilsa o getirmis oluyor.
ins. da böyle olur.

3 Gol 7 Asist aman aman performans değil ki. Orta sahaları daha çok katkıda bulunmuşlar mesela. Birkaç maçına baktım. Belhanda oyun zekası düşük, sahada kaybolan, top kayıpları yapan, silik bir görüntü sergiliyordu. Pek iç açıcı değildi
Her maç iyi oynamadı zaten.
Nice4-0 monaco maçında mesela ama çok iyidi. Rakip de monaco üstelik yani.
İstikrarlı değil diye biliriz ama okadar da kötü değil.

Her maç iyi oynamadı zaten.
Nice4-0 monaco maçında mesela ama çok iyidi. Rakip de monaco üstelik yani.
İstikrarlı değil diye biliriz ama okadar da kötü değil.

Dediğiniz gibi önemli maçlarda ciddi performans sergiliyor ligimizin düzeyine bakarsak ve tribünleri doldurursak bize çoğu maçta şovunu yapacaktır hatta takıma o enerjiyi katabilir bir de geriye düştüğümüz maçlarda da sorumluluk alırsa şampiyonluğa doğru gideriz

Yarına uyandigimizda Insallah Maicon gelir artık.Dusunmekten kafayi yicez

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dediğiniz gibi önemli maçlarda ciddi performans sergiliyor ligimizin düzeyine bakarsak ve tribünleri doldurursak bize çoğu maçta şovunu yapacaktır hatta takıma o enerjiyi katabilir bir de geriye düştüğümüz maçlarda da sorumluluk alırsa şampiyonluğa doğru gideriz
Sorumluluk konusunda ciddi şüphelerim var. Schalke ve kiew de sorumluluk verildi ciddi anlamda. Kaldıramadı .
Nice ve montepelier de sorumluk takımın tümündeydi. Oralarda iyi işler çıkartı. Takımın lideri olamam ama iyi bir parçası olurum mesajı veriyor gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt