Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6580f29cbb4f2ffc1167bdba906103b7.png

önümüzdeki sezon tolga ile selçuk oynamasında kimi alıyorlarsa alsın kafiyim okadar sevmiyorum adamı

Asamoah tsye yazilmis beinsportsda biizmkiler uyuyor

De Jong ve Donktan biri kalacakmış kamp sonrası karar verilecekmiş. Bence De Jong kalsın. Ölü hali bile Selçuktan daha fazla dikine oynuyor. İyi bir kampla bişeyler çıkar illa ki

Tudor konuk olduğunda Güntekin Onay önemli bir noktaya değinmişti. Zaten Galatasaray'ın bir defans problemi vardı. Podolski ve Bruma sonrası hücum için de bir sorun olacaktır diye. Tamam Belhanda,Gomis isim olarak önemli oyuncular fakat en önemli bölge ise orta saha olacak. Orta ikiliden birisi Selçuk olduğu sürece biz bu bölgede sorun yaşamaya devam edeceğiz. İlk bir iki sezon sonrası Selçuk duran top dışında gerçekten verimsiz ve kaçak. Umarım bu bölgenin sorunu göz ardı edilmez ama hiç ümidim yok malesef.

Imbula'nın gelmemesi için bir neden yok bence. Bir kere Şampiyonlar Ligi'nde oynayan takım şartı saçma. Çünkü eğer kalsaydı takımında Şampiyonlar Ligi'nde oynamayacaktı. 2.si Cl'ye katılan takımlar Imbula'ya ne derece kadroda şans verecekler? Oturmuş takımlar oluyorlar zaten. Nice'in bizim vereceğimiz maç sayısı kadar maç sayısı vereceğini sanmıyorum mesela. Ayrıca bu kadar bonservise alınan oyuncu neden kiralanır ki? Kısacası Imbula ve ailesinin İstanbul'a okey demesi, Gomis-Maicon-Belhanda transferleri işimizi kolaylaştırır. Opsiyon olarak 9-15 arası opsiyon konabilirse güzel olur.

bugün KAP sov bekliyorum

Vankuyur tam bir odun. Mustafa Sarpın avrupa görmüşü.

Cildirt bizi delirt bizi baskanim
bu bayram transfere doyalim

Roger Schmidt Kevin Kampl'ı transfer etmek istiyormuş Çin'e. Bejing 20 veriyormuş Leverkusen ise 30 istiyormuş. Kampl kesinlikle ayrılmak istiyormuş Leverkusen dan. Inter ve AC de talipler.

sent via GSC

Acerbi haberleri doğruysa neden bu kadar çok isteniyor acaba? İzlemedim, bilmiyorum. İzleyenler aydınlatsınlar soru işaretlerini. Ama şu var: Italya'dan savunma sistemlerini uygulayan takımlardan illa ki bu tarz stoperler parlayacak. Savunma ağırlıklı oynanan bir lig. Acerbi'nin oynadığı en üst düzey takım Milan. Ertesi sene satılıyor beklenmeden. Onun dışında alt seviye takımlarda oynuyor hep. Bu bir ölçüt olmayabilir elbet ancak madem üst düzey savunma performansları gösterdi neden üst düzey takımlar onu istemiyor?

Edit: Milan'da 90 dakika forma giydiği maç sayısı: 10

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt