Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun bayramda ara vereceğiz demişti
28 önce hareket olmaz
Bence Temmuz dan önce hiç birşey olmaz. Illa oyuncuları o kadar geç alacaklar ki Uefa kupası maçında oynatamayalım takımla çalışamadıkları için. Bunu istiyorlar.

Galatsarayın yazılmamış kurallarından biri de budur, transferler ilk kampa yetiştirilemez asla.

sent via GSC

Gomis ve vanqueur'un 2. Macını da izledim.
Gomis=Top kontrolü ve dağıtması umut bulut ile eş değer, burak yaninda ronaldo kalir, 1 gram abartmiyorum acip macini izleyin. Hiz konusunda lukunku, kosuyor saniyorsun ama hala ayni yerde, saclari mi engeliyor anlamadim:) Ceza saha icinde golu iyi kokluyor ama gel gor ki bizde orta acan tek bir adam yok, gomis hic uygun degil bize, sonuc olarak 5. haftada yuhalanir eren oynar gomis de patlar.. ha gidip lens gibi cizgiye inen, orta yapan bir kanat aliriz o zaman isler degisir.

vanqueur=duz adam, memur, iyi pozisyon alip yanindakine pas veriyor, ruhsuz bisey

belhanda hic bir meziyeti olmayan bir futbolcu onundeki adama pas atamiyor. tudor sirf cok para verildi diye onda israr edip sictigini siviyacaktir. Top surmesi iyi deniyor, ona baktim, adam topu ayagina dolastirip sacma sapan pas verdi her seferinde

Gercekten sifir kadro muhendisligi ile cok kotu futbolculara para dokuyoruz, bu sezon zaten bittik de gelecek sezon nasil toparlayacagiz onu bile bilmiyorum, maliyetli copler gitgide cogaliyor
Hiç öyle değil kardeşim ayağı fena değil oyun stili olarak drogba'ya benziyo rakibi yıpratan bir forvet Gomis. 21 golü boşuna atmadı yani
Valinquer: Atiba ve Topal'ın sevildiği bu ligde bu adama tapılır.
Belhanda: Öncelikle bu transfere bende karşıyım çünkü öncelikli mevkimiz değil ama bu Belhanda kötü futbolcu anlamına gelmiyor madem önünde ki adama pas atamıyo neden Nice bu adamı almaya çalıştı

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ImageThumbnail2.aspx

Bence Temmuz dan önce hiç birşey olmaz. Illa oyuncuları o kadar geç alacaklar ki Uefa kupası maçında oynatamayalım takımla çalışamadıkları için. Bunu istiyorlar.

Galatsarayın yazılmamış kurallarından biri de budur, transferler ilk kampa yetiştirilemez asla.

sent via GSC

Bence kimseyi almayacaklar bahane arıyor
Bir sözleşme bu kadar sürede nasıl hazırlanmaz
Bunlar hep zaman kazanma muhabbeti
Yarın uefadan uyari geldi diyip kapatırız transferi
Seneye kümeye oynarız

Roger Schmidt Kevin Kampl'ı transfer etmek istiyormuş Çin'e. Bejing 20 veriyormuş Leverkusen ise 30 istiyormuş. Kampl kesinlikle ayrılmak istiyormuş Leverkusen dan. Inter ve AC de talipler.

sent via GSC
Eski hocalarimizin bir tanesi acilen cine gitmesi lazim acilen bak. Jongu falan guzel paralara iteleriz

Tolga bu sene Selçuk'tan daha fazla şans bulacak muhtemelen Tudor'un oyununda. Belhanda ve Gomis'in arkasını toplayacak iki dinamik orta sahaya ihtiyaç var. Eğer Selçuk olağanüstü orta saha performansı göstermezse Tolga'nın yanına yabancı orta saha ile maçlara çıkmaya başlar Tudor. Belhanda takım savunmasına pek yardım eden bir isim değil çünkü. Kopuk oynuyor daha çok. Tolga-Imbula birbirini tamamlayan 2 isim olur. Selçuk'un da bu vesileyle son senesi olur.

Not: Eğer bir saf ön libero alınıp ön alanda oyunu kurmaya çalışırsa o zaman Selçuk pres oyununda yer bulabilir. Yine de Tolga sanki daha gözüne girecekmiş gibi Tudor'un.

Maurides Roque: "Uyum sağladıktan sonra taraftarların gözünde idol olacaktır. Melo nasıl bir iz bıraktıysa oğlum da öyle bir iz bırakacak."

image1 (1).webp

Adı geçen isimler ve alındığı solenen isimlerden oluşturdugum bir kadro.. Arkadas kur şu kadroyu bak kafan rahat 5 sene ne para harcarsın ne bişe yaparsın. hersene de şampiyonlugun en buyuk adayı olursun.. Haa bidahaki sene Sneijderin boslugunu doldurursun sadece bi sonraki sene de Gomisin yerine çak bi forvet bu surelerde de yap altyapına yatırım cıkar ordan genclerı yada saldır scoutlara genc yeteneklerı kapat getir sonra dile bizden ne dılersen...

acerbi'yi mancini reis zenit'e alıyormuş.kısacası bu defter kapandı bizim için.

Mathieu Gregoire: "Büyük yetenek değil ama büyük karakter. Marsilya taraftarı Vainqueur’u Gomis’ten daha çok takımdan görmek istiyor"

Mathieu Gregoire: "Bir takım için çok gerekli bir isim. Takım için savaşır. Elini taşın altına koyar. Soyunma odası için de gerekli"

Mathieu Gregoire: "Top kapar, alan tutar, takım arkadaşlarının yerini doldurur. Her zaman çok çalışır"

Mathieu Gregoire: "William Vainqueur, Imbula’nın tam tersi. O bir asker, ağır bir işçi. Takım için oynar"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt