- 2 Temmuz 2011
- 132.730
- 55.618
- 5.338
kanatta da kimse yokhep ofansif oynayan adamlarin ismi cikiyor, peki defansif orta saha ne olacak ?
önce imbula veya vainqueurden birini almalilar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanatta da kimse yokhep ofansif oynayan adamlarin ismi cikiyor, peki defansif orta saha ne olacak ?
Kaplumbag hizinda olan Sneijder-Selcuk orta sahasini izlemekten biktim usandim
Geliyorrrrrrr Alemin kralıBen arfaaaaaaaaaaaaaaaa
hep ofansif oynayan adamlarin ismi cikiyor, peki defansif orta saha ne olacak ?
Yavsak cunku gondermek isteyen tudor degil bu dursunun iki kulagi olan ali naci ile nevzat.Aspor'da da bunu demiş diyorlar.Neyin peşinde acaba?
Nevzat Dindar: Tudor'a bu takımın 2 sezondur dibe batmasının sebebi nedir dedim. Verdiği cevap; "Sneijder'in takımda olması" dedi
kanatta da kimse yok
Lincoln diyince aklima bizim verdigimiz parayla gidip rakitic'i almalari gelir.Lincoln hayatımda gördüğüm en büyük sirk topçusu olabilir. Çok özel bir yeteneği filan da yoktu yani. Şansı yaver gidenlerden bence. Brezilya'da kendisinden zilyon tane olduğu kanaatindeyim.
Defans işi Tolga'ya emanet
![]()
neden ikide bir Galatasarayin kücümsendigi düsünülüyor bende onu anlamiyorum.sizin su gsyi kucumsemenize hastayim ya ben arfayi gs niye alamasin
sneijderi 28 yasinda almisin
hagiler drogbalar bir suru yildiz almisin
ulan size bir hikaye anlatayimda tuttugunuz takimi bilin himina
balayina baliye gitmistim
adada bir volkan dagi var
oraya gitmek 3 saatlik yol özel bir arac tuttum soforuyle
adam geldi otele bizi almaya
ciktik yola
sordu nerelisiniz diye dedik liechtenstein
tabii turk oldugumuda belirttim
adam basladi oooo galatasaray hakan sukur hasan sas hagi diye siralamaya
uefayi aldigimizda sevincten aglamis herif
birde musluman adam
bir turk musterisinden gs formasi istemis cocukda yollamis gs formasida var adamin
verin ordan bir sereftir seni sevmek
Sneijder'in yerine Ben Arfa'yı alsak kimse gık demez1 hafta oldu ben herhalde psg hesabının yazdıgı seyleri paylaşalı.daha cok biz ilgiliyiz.inşallah gelir.
arkaya 2 Kante bulursak efsane olurBen Arfa Sneijder Belhanda
Gomis
bir ilk olur bu herhalde![]()
arkaya 2 Kante bulursak efsane olur