Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wijnaldum defansif olarak iyi iş yapan bir eleman ama. Ne Belhanda ne de Sneijder bu konuda iyi değiller. Belhanda zaten çok savruk ve maalesef de vurdumduymaz bir tip.

Bu iş başımızı ağrıtır, orta sahada rakip falan karşılayamayız hele hele Selcuk-Belhanda-Sneijder üçlüsü olursa.

sent via GSC

Belhanda ile adimiz anildiginda da soylemistim, hala hangi mevkiye alindigini cozemedim

Tudor galiba sneijder'i yollayip belhanda ile 433 oynamak istiyor, seneye dunya kupasi oldugu icin sneijder gitmez, bari biraz kendini toparlayip fit duruma gelse, eskisi gibi ofansif daha fazla katki verse kimse burda itiraz etmez.

Benim izlediğim kadarıyla:
-Hayvan gibi güçlü
-Bitiricilik en önemli silahı
-Fırsatçı
-Kafa golleri atıyor
-Çok hızlı değil ama yavaş da değil.
-Servis yapmasını beklemeyin
-Tarz olarak ceza sahası gölcüsü diyebilirsin. İyi beslersen 20 golü leblebi niyetine atar.
-Son olarak çok takmayın, takım iyi ise Gomis fırtına gibi eser. Bizim sorun şu anda Gomis değil. Adem Büyük'lerin, Vagner Love'ların fark yarattığı bi ligde her sene Avrupa'nın en önemli liglerinde +20 gol ortalaması ile oynayan bir adam ligin dıbına koyar. Burada en önemli şey orta sahaya yapılacak takviye çünkü leş oğlu leş bir orta sahamız var. Ellerini kollarını sallaya sallaya geçiyorlar.
Kesinlikle katılıyorum Onur

Orta saha olmazsa olmazımız olmalı zaten

Oraya en az 2 isim almazsak şayet lige başlamaya bile gerek yok derim

Ama aynı zamanda bence kanatlarda iş yapar olmalı

Hadi birinde Gary ve Sinan var diyelim de diğer kanat ne olacak muamma

Hangi formatta oynarsak oynayalım kanatlar iş yapar olmalı en azından düzgün orta açabilen kanatlar olmalı ki Gomis'i besleyebilelim

4-3-3 de Belhanda ve Sneijder orta sahada oynarlarsa gecen sezona göre rakipler daha kolay yürüyerek orta sahamizi gecerler.

Can, Darida'yı isteyen takımlar büyük takımlar veya kalbuüstü takımlar mı? Atıyorum Dortmund, Leverkusen, Tottenham, Everton gibi?

Anladim ama Sneijder ve Belhanda bile fazla gelebilir, tabi bu biraz da ikisinin niyetine bagli. Sneijder son iki sezon gibi oynayacaksa gecmis olsun, Belhanda ise biraz umursamaz biri, tek ümidim Favre gibi disiplinli bir teknik direktör ile calisti.

Aslinda en mantiklisi parayi belhandaya degil ikinci bir orta saha oyuncusuna yatirmak, o zaman 433 oynayabilir bu takim, tabi ona göre kanatlar da sart. Daha önce 433 denendi sonuc ortada.

Aynen, orta sahaya iki dinamik oyuncu alirsin bir de sneijder var, rahat 433 oynayabilirdin ama simdi belhanda gelince isler biraz karisti. Tudor ne yaparsa yapsin yeterki sola bruma tarzinda oyuncu alinsin.

Lazar Markovic'e, Zenit ve Galatasaray'ın ilgisi var. (Daily Mirror)

Manciniiiiii

en az 5 transfer daha lazım,2 orta saha-1 sağ bek-1 sol bek-1 sağ kanat

A Spor GS Muhabiri Emre Kaplan: Tudor orta sahaya sert ve güçlü birini istiyor.

A Spor GS Muhabiri Emre Kaplan: Tudor orta sahaya Imbula'yı istiyor. Yoğun çalışma var ama Stoke, Türkiye'ye göndermek istemiyor.

A Spor GS Muhabiri Emre Kaplan: Galatasaray orta saha transferinde Vainqueur'a oldukça yakın.

A Spor GS Muhabiri Emre Kaplan: Gomis, Belhanda ve Maicon dışında 3-4 mevki için transfer çalışmaları sürüyor.

Tancredi Palmeri = Ertem Sener

Aspor'da da bunu demiş diyorlar.Neyin peşinde acaba?

Nevzat Dindar: Tudor'a bu takımın 2 sezondur dibe batmasının sebebi nedir dedim. Verdiği cevap; "Sneijder'in takımda olması" dedi

A sporda tam tersini dedi. Bunu Twitter'da söyledi. Nevzat tam bir kolpaçino karakteri

BİLGİ | Bordeaux, PSG kulübüyle 4 M€ karşılığında Youssouf Sabaly'i satın alma konusunda anlaştı. Açıklama yakın.

Sag bek'e Bruno Gaspar veya Sabaly fena olmazdi, iki genc ve hucumu iyi olan bekler, Gaspar'i fiorentina aldi, Sabaly de bordeaux'a gidiyor.

Can, Darida'yı isteyen takımlar büyük takımlar veya kalbuüstü takımlar mı? Atıyorum Dortmund, Leverkusen, Tottenham, Everton gibi?

Gecen sene Monaco 12 Milyon teklif etti ama Hertha redetti diye haberler vardi. Dün söylemeyi unuttum kontrati 2019'a kadar ama Hertha 2 sene daha uzatmak istiyor 2021'e kadar.

Brooks'u 17 Milyona sattilar (bonuslar ile birlikte 20 Milyona kadar cikabilicek bonservis), Darida dan daha fazla para kazanmayi hedefliyorlarmis kontratini uzatarak.

Hayalim Ingiltere de oynamak diyordu bir aralar.

Selcuk ne yazik ki var, yanina Vanquiror.
Fena olmaz.

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi

Belhanda ile adimiz anildiginda da soylemistim, hala hangi mevkiye alindigini cozemedim

Tudor galiba sneijder'i yollayip belhanda ile 433 oynamak istiyor, seneye dunya kupasi oldugu icin sneijder gitmez, bari biraz kendini toparlayip fit duruma gelse, eskisi gibi ofansif daha fazla katki verse kimse burda itiraz etmez.

Belhanda transferi cok sacma ve gereksiz. Gidip adam akili kanat alsinlar Bruma nin yerine o bölge daha elzem. Yasin ve Garry ile tüm sezon gecmez, cok küfür yer bu ikili.

fft16_mf3771055.Jpeg

Selam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt