Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siyahi oldugu icin bir futbolcuya azman yakistirmasi yapmaniz klişelesmiş bir örnektir bu tür geriliklerden uzak durmaniz forumumuz için en hayirlisi olur siyahi renktaslarimiza özürünü bekliyoruz dostum :ka21:

Siyahilik ile ne alakası var herif azmanin teki gerçekten, birebirde kolay kolay kimse geçemez onu. Depara kalkti mi da basar gider. Eboue'yi aldığımız dönemde Sagna'nin yedegiydi.

Sagna'yi da leş yaptiniz pes diyorum. Eboue etkisi yaratmaz dediğiniz​ adam, Eboue'yi yedekte bekletiyordu. 10 yıl City - Arsenal'de oynamış 65 kez Fransa milli takımının formasını giymiş adam neticede.

Ertan Süzgün @ertansuzgun

İSTİHBARAT: İtalya'dan gelen net bilgi her şey çok olumlu. Trabzonspor taraftarı rahat olsun. Kucka da Medel de son detaylar konuşuluyor.

Siyahilik ile ne alakası var herif azmanin teki gerçekten, birebirde kolay kolay kimse geçemez onu. Depara kalkti mi da basar gider. Eboue'yi aldığımız dönemde Sagna'nin yedegiydi.
fizik şekli esas alinarak yapilan yakistirmalar irkcilik kavraminin kökenidir arkadasim:happy0025:

rapor edildin bile ama umarim ceza almazsin

Kucka ve medel trabzon? İnanmam. Olursada yuhh yani.
Ligin kalitesi Fatih terim hocamın sayesinde gittikce yükseliyor.

Kucka ve medel trabzon? İnanmam. Olursada yuhh yani.
Ligin kalitesi Fatih terim hocamın sayesinde gittikce yükseliyor.

Bu gerizekalılar cidden Kucka-Medel alırsalar evet ofansif olarak düşük bir orta sahaları olur ama, mücadele yönünden Kucka, sertlik yönünden Medel lige fazla.

Moderatör tarafında düzenlendi:
offff abartmayın sağ bek işte

en önemlisi ortasaha transferleri

Arkadasim son gunler dikkatimi cok cekiyorsun, agresifligin ve her b.ka muhalefet olman acayip antipatik.
Eski uye olman kus muhabbetinden koruyor seni ama yinede cok goze batiyorsun.

Oyle milletlede lanlu lunlu konusma durum yaparlar seni ayik ol.

Sen kimsin ya burda millete kabadayilik tasliyorsun.

corchiada 5 milyonu düşürmeye çalışıyomuşuz beinsportsa göre.corchia ve kiralık lemina super olur yav

Bayramın son gününde millete ne oluyor yahu. Kavga gürültü heryerde. Sadece gsc değil yani. Bana bugün özelikle denk geliyor tartışma dolu medajlar. Hayırdır inşallah :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt