Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De jong ve Hakan Balta giderse, maaş tablosunda 4 milyona yakın bir ferahlık olacak. Gitmesi lazım bunların.

Eger biri 25 milyon bonservisi basip alirsa ,opsiyon otomatik olarak çöpe gidiyor ama bjk iki yillik kiralama bedeli olan 4 milyon eur yu kasaya koyuyor,gercino.paraya (ki yalan yok baslarda begenmiyordum) yeni bir talisca bulamazlar papaz her zaman pilav yemez

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen öyle

Hayatta olayların iyi yönlerini görmek lazım derler de bu kadar da olmaz arkadaş, Sagna'ya bile olumlu bakan var. Neymiş 10 sene önce Eboue'yi kesmiş, hani yıllar geçiyor, yaşlanmak, yavaşlamak falan ?

Yahu kardeşim Sagna dediğiniz adam gelmiş 34 yaşına. Bildiğim kadarıyla mart ayından beri sakat. En 2-3 de bu ister. Yani şuna futbolu bıraksa kimse neden bırakıyor bu adam demez. Yani neyin peşinde bu yönetim aklım almıyor.

Gittiler Belhanda aldılar hadi neyse olsun bir tane dedik. Gomin 32 yaşında iyi futbolcu lafım yok ama geleceği de yok. Bizde bırakır futbolu. En enerji gerektiren pozisyon bek oyuncuları bekler bunlar gidiyor sakat 34 yaşında adam alıyor. Kimlere kaldık yahu...

Dani Alves 35 yaşında ve Juve'den City'e transfer oluyor. Biz 14-15 senedir Sabri'yi izlemek zorunda kalmış taraftarlarız.
10 yıllık EPL tecrübesi olan Sagna bize zul gelmez. 1 sene oynasa yine kafidir.

Bek dediğiniz adam 30 yaş altı olması lazım.hele 4 3 3 sistemde bekler en fazla yorulan bölgelerdir.ondan dolayı sagna türkiyeye değilde amarikaya falan baksın.

Sagna gelmesin gerekirse Linnes oynasın, Sagna 10 degil 100yilda eplde oynamış olsa gerek yok 40yasinda beklere

Bana sorsan yedek olarak kalmali De Jong baska turlu olmiyacak bosuna gondermiyelim parasiyla

Dejong maldonadan sonra etliye sütlüye karısmam diyerek kaçak oynayan ender topçularsan.

Demin aspor'a Galatasaray muhabiri bagladi. Ceyla denen spiker hemen muhabbeti ffp'ye getirdi. Galatasaray'da ffp var nasil olcak bu transferler diyo.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Belhandaaaaaaaaaaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt