Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demin aspor'a Galatasaray muhabiri bagladi. Ceyla denen kaşar hemen muhabbeti ffp'ye getirdi. Galatasaray'da ffp var nasil olcak bu transferler diyo . Kaşara bak kaşara
Bunlar hep böyle bu kanalda 8tas kanalı geçen bizim transferler 200 milyon TL fln diyorlardı ama 8tas PEPE için 2 yıl toplam 15 milyon euro vericek diyorlar sanki çok ucuzmus gibi oda tl bazında 60 milyon TL

Ben onlara alıştım da forumda kuş grubundan tipler var onlarda aynı ağızda ona kıl oluyorum

SM-N750 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer dönemindeki dursununi en büyük hatası bonservissiz bir tane adam almadık.hepsi fazla bosnservis verilerek alınan adamlar.belhandaya verilen 8 i tartısmıyorum.yav fenev bile ekiciyi bedava aldı.ya hiçmi sözleşmesi biten adamlara lig bitimine yakın aklını çelemesiniz.anca bedava chedjou gibi adam göndeririz.

Son düzenleme:
Bizde şuan herhangi bir ffp sınırı yok arkadaşlar. Olacağını veya sonradan sıkıntı çekeceğimizi de hiç zannetmiyorum. Geçmişten gelen anlaşmalar sıkıntıya sokar ancak , bu anlaşmalar da bjk ve fb de var. Federasyon UEFA seçimlerinde görevdeki başkanı desteklemişti. Bundan sonra Türk kulüpleri çok problem yaşamaz ffp konusunda...

Son düzenleme:
Aspor da ceyda diye bu hatun var bi o Galatasarayli digerlerinin alayi tinerci

Tudor, leşçuk'u çok beğeniyormuş. Benim için sezon başlamadan bitmiştir. Hayırlı olsun. Digitürk'ü de uzatmam.

Gomis'in son instagram paylaşımını gördünüz mü? Nazar değmesin öküz gibi valla. Sakatlık olmazsa en az 22 golü var

Hayatta olayların iyi yönlerini görmek lazım derler de bu kadar da olmaz arkadaş, Sagna'ya bile olumlu bakan var. Neymiş 10 sene önce Eboue'yi kesmiş, hani yıllar geçiyor, yaşlanmak, yavaşlamak falan ?

bunu sen mi diyorsun, fi tarihteki performanslarının etkisinden çıkamamış şekilde sneijderi savunan adamsın

Çeptalk

Hadi unutmayalım yol goster indirelim Dursunu Ama oda yok boş boş Dursun lesh Dursundan Adam olmaz falan filan yazarak ne geçicek elimizi başarılı olmamızı umut etmekten başka yapacak bişey yok varsa söyleyin hep beraber yapalım

Dafuq? Daha gecen hafta...

Allah seni Alsin Dursundussun o ucaklar kafana dussun bugun yarin bugun yarin ortada bisey yok gebermiyorsunda kurtulalim senden ulan Adam bu sever yalan atmaz diyoruz belki becerir diyoruz yok Allah bize sabir versin

Kafana dussun o ucaklar Dursun Allah belani versin bi kerede sasirt bizi

Hayatta olayların iyi yönlerini görmek lazım derler de bu kadar da olmaz arkadaş, Sagna'ya bile olumlu bakan var. Neymiş 10 sene önce Eboue'yi kesmiş, hani yıllar geçiyor, yaşlanmak, yavaşlamak falan ?

Sneijder icin yaslanmak yavaslamak gecerli degil mi

Dün degil diyordun bakalim bugun ne diyorsun

DDWEmvOWAAEAg0C.jpg

DDWEmuyXsAI_Ets.jpg

DDWEmveXgAAetIM.jpg

ovv Xelcuk da gelmis, bi Sneijder yok herhalde

Sneijder bey neden gelsin ki adamin ihtiyaci yok 100 kilo olmasi sorun degil

Dunya yildizi yaaaaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt