Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burada soyluyoruz oyuncuyu izlemeden atip tutmayin bu adam bu sezon stoperleri sirtinda tasiyip gol atiyordu fiziksel olarak masallahi varGomis'in son instagram paylaşımını gördünüz mü? Nazar değmesin öküz gibi valla. Sakatlık olmazsa en az 22 golü var
Beles digitürküm olmasa bende uzatmazdim ama beles iyi iste![]()
Sneijder bey neden gelsin ki adamin ihtiyaci yok 100 kilo olmasi sorun degil
Dunya yildizi yaaaaw
Haklisinda iste Galatasaray vefasiz bir sevgilli gibi kufur. Seviyorum ama ayni anda nefret ediyorum ama terkedemiyorum da ha.Valla beleş bile olsa o herifi Galatasaray forması altında izlemeye tahammülüm kalmadı artık.
Hele bi kilolu gelmesin , ve en kötü hali sezon sonundaki gibi olsun. Ne diceksin merak ediyorum
Ffp hangi konuda varmış ? Her avrupa takımı gibi standart denetleme altındayız sadece artık. Maaş sınırlaması bile kalktı ortadan.Demin aspor'a Galatasaray muhabiri bagladi. Ceyla denen kaşar hemen muhabbeti ffp'ye getirdi. Galatasaray'da ffp var nasil olcak bu transferler diyo . Kaşara bak kaşara
Bence mevki olarak yalşı 10 numara tercihen yaşlı sağbek veya ön liberedon daha iyidir.Sneijder icin yaslanmak yavaslamak gecerli degil mi
Dün degil diyordun bakalim bugun ne diyorsun
Sen onu gec simdi
Selcuk cöpü de 2 milli Mac oynadi bugun idmana katildi
Sneijder neden idmanda degil,her sezon oldugu gibi bu sezon da kilo sorunu olan birinin en gec takima dahil olmasi normal bir durum mu
Benimde gözümden düsdün böylece be renkdas.Wesley bizi geçen sene kurtardo hülogggg, o dünya yıldızı hülogggg, Melo'yu yediniz Wesley'i yedirmeyiz hülugggg, Wesley olmazsa takım hiçbir şey yapamıyor hüloggg
sneijder'in ne ayrıcalığı var takımda değil
Benimde gözümden düsdün böylece be renkdas.
Kara listeye merhaba de
Ffp hangi konuda varmış ? Her avrupa takımı gibi standart denetleme altındayız sadece artık. Maaş sınırlaması bile kalktı ortadan.
Sen onu gec simdi
Selcuk cöpü de 2 milli Mac oynadi bugun idmana katildi
Sneijder neden idmanda degil,her sezon oldugu gibi bu sezon da kilo sorunu olan birinin en gec takima dahil olmasi normal bir durum mu
Albers dün acikladi. Herkesin dönüs tarihi degisik. O na verilen tarih de o. Uzatma diye birsey bile yok. Git Dursun ve Tudor'a sôv.
turşu konusunu neden değiştirttin sn onurMerhaba sayın moderator