Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.344
- 5.334
- 2.308
Sinoyu yedirmeyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Albers dün acikladi. Herkesin dönüs tarihi degisik. O na verilen tarih de o. Uzatma diye birsey bile yok. Git Dursun ve Tudor'a sôv.
turşu konusunu neden değiştirttin sn onur
Galatasaray muhabirimi bu şimdi bide gerçekten yahu ? İnsan bir araştırmazmı bide mesleği araştırmak üzeri kurulu pehhh65 milyon siniri varmis da Galatasaray nasi yapiyomus bu transferleri
Sneijder'i takımın mevcut kadrosundaki en iyi futbolcu oldugu icin savunuyorum.bunu sen mi diyorsun, fi tarihteki performanslarının etkisinden çıkamamış şekilde sneijderi savunan adamsın
Çeptalk
Sende Bunu yedin
Albers'in nasil bir pislik menajer oldugunu bilmiyorsun belli ki
Sneijder'i takımın mevcut kadrosundaki en iyi futbolcu oldugu icin savunuyorum.
Sagna vs Sneijder kıyaslamasına girecek kadar hayal gücüm yok. Nasıl ortak paydada bulusturdun bu iki oyuncuyu anlamadım
Abicim adam kabul etmeseydi bu sefer de Tudor dünya yıldızlarını yönetemiyor diyecektiniz bilmiyoruz sanki.
Sagna vs Sneijder kıyaslamasına girecek kadar hayal gücüm yok. Nasıl ortak paydada bulusturdun bu iki oyuncuyu anlamadım
10 nr ve Sag bek arasinda fark var. Dani alves haric hangi sag bek o yasta iyi?Sneijder 33 yasinda
Sagna 34 yasinda
Sagna yasindan dolayi yavasladi dedin,bizde diyoruz ki peki ya Sneijder???
Bu adam yaslanmiyor galiba
10 nr ve Sag bek arasinda fark var. Dani alves haric hangi sag bek o yasta iyi?
10 nr ve Sag bek arasinda fark var. Dani alves haric hangi sag bek o yasta iyi?
65 milyon siniri varmis da Galatasaray nasi yapiyomus bu transferleri