Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla Sneijder'i severim de Tudor olsam şu anda İbiza'da kal gelme derdim direk. Böyle bir sezonun sonunda insan ek izin istemeye utanır amk Selçuk'ta aynı bok. O da 2 gün gecikmeli geldi galiba. Şimdi diğer futbolcularla olan adaleti sağlayamazsın yani. Böyle takım olunmaz zaten.

Sorun Sneijder'i sevip sevmemek degil,benim eski mesajlarim ortada sneijder hayranligi ile bilinen bir üyeydim

Ama son 2 sezondur bu takimin temposuz orta sahasi Sneijder ve selcuk ikilisi oldugu icin ezilen bir takim izlemekten biktim usandim acikcasi

Bu ikili oynadigi sürece Galatasaray'in rakiplere sahada herhangi bir üstünlük kurmasi imkansiz cunku tempo sifir top kapma ikili mucadele sifir,dikine oynamak desen Sneijder yaslandigi icin neredeyse top kontrol edemeyecek duruma geldi

bjk quaresmayı aldığında stadda imza atarken oooo diye dale midir nedir o tezahürattan yapıyordu ya
aynısını yapasım geldi
çıldırt bizi başkanım

Maicon'da bildirilsin rahatlayalım

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ddr_rgyxkaahhft.jpg

ne dediysek o........ To be continued

Bu takımın son 4 senesinde 4 tane havaya fırladığım an var. Hepsinde de aynı futbolcu var.

Juve'yi postaladıgı an.
Besiktas'a sol ayagıyla koyup bizi sampiyon yaptıgı an.
Gotuyle top tutan ayı volkan'ı saga yatırdıgı 90'a taktıgı an
Yetmeyip bir de sola yatırdıgı an

Tarık camdalların, cavandaların fink attıgı takımda 5 degil 15 milyon kazansa yeridir, hicbirsey yapmasa varlıgı bile marka değeri yaratır. Ayrıca takımın hala en iyi futbolcusu acın bi bakın kadroya.

Cevabimda yas ile alakali. 10 nr, stoper forvet gk nin yaslari pek önemi degil. Kanat oyuncularin ise daha önemlidir ( dedigin gibi hiz ve atletik den dolayi)

Yasindan dolayi eskisi kadar tempolu oynayamiyor,Bunu görmemek icin 40 takla atiyorsun

Tempo sorununun nedeni yas + kendine bakmiyor göbegi ortada

Günümüz futbolda orta saha da tempo yoksa oyun olarak ezilmeye makhumsun,Sneijder ve selcuk'tan dolayi eziliyoruz

Başkan gibi başkan ya. Bayram seyran dinlemiyor akşamın 9'unda bile açtırıyor kapı vuruyor masaya.

Her biji Dursun başgan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt