- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Ön libero
Sağ bek
Sol bek
Al ve bitir.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sağ bek
Sol bek
Al ve bitir.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekten 7 milyon € Cengiz'e verip alsak bir gram içim yanmaz çok büyük topçu olacak o çocuk..
Onuda yukarıda ekledim zaten, takımda ki yerliler ile kıyaslandığında kadroyu güçlendirmeyeceklerini düşündüğüm oyunculara tonlarca para harcayacağına koy alt yapıdan oyuncuları kadroya, biraz cesarete bakar bu iş.Kalite zaten ortada ama kurallar da belli. Tr'de 14, Avrupada 8 yerli zorunluluğu var. Üstelik ülkede yerli sayılan Eren, Sinan gibi oyuncular da Türkiye altyapısından olmadığı için avrupa kupalarında yerli statüsünde değerlendirilmiyo. O yüzden alternatif transferlerde tercih TR altyapısı görmüş adam olmalı mecburen.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok degilmis. Keske biz alsak.banega gibi harika oyuncu 9 milyon euroya tekrardan sevillaya gidecekmis gibi duyumlar gordum. vay be.
17lik veletlerden 2-3unu hagiye kiralik verelim oynatsin yav
Ayni fikirdeyimCok degilmis. Keske biz alsak.
Vallah resmen cöpe giden cok para var kadroda, Semihi Baltayi Sabri vs tutmanin hic bir mantigi yok. Altyapidan cikan bir oyuncu ne kadar berbat bile olsa ne kadar tecrübesiz bile olsa en az bunlar kadar oynar zaten cünkü yerli oyuncu seviyesi yerlerde sürünüyor.
14 tane yerli oyuncu bulundurman gerekiyorsa sen 6-7 bilemedin 8 tane bulundurursun kalitesi az cok belli olan, geri kala oyuncularin yerini de altyapidan kapatirsin. Inanin bana alttan gelecek genclerin de önünü acariz en azindan milyonluk essekler oynayacagina bunlar sans bulur. Ha Semih denen kazma oynamis ha Ozan Kabak ne fark eder. Birisinin gelecegi yok birisinin ise gelecegi daha elinde kendini gelistirme imkani var önü apacik sonucta. Yillarca Sabri'nin agiz kokusunu cektik altyapi oyuncusu diye, onun dönemi bitti simdi Semih onun yerine gececek ve yillarca bu kulübü sömürecek.
2 tane yedek kalecin genc olsa ne olacak yani, sonucta kupa grup maclari disinda oynamiyorlar bunlar genelde. Muslera masallah cok istikrarli bir kaleci zaten. Eray denen karpuz yattigi yerden para kazaniyor.