Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah gelecekse sol bek olarak gelsin, izlediğim maçlarda o mevkide bariz daha iyiydi.Leminayla beraber gelsinler olmadı

Senden de bir Douglas Santos yorumu isterim.

Pek tanimiyorum acikcasi. Neredeyse hic Hamburg maci izlemedim, bildigim kadariyla ligin ikinci yarisinda cok az maca cikti ve Hamburg iyi bir teklif gelirse elden cikarmak istiyor.

Yalniz bu dedigim bayagi bir oyuncu icin gecerli, gelen tekliflere göre hemen hemen her oyuncuyu satmaya hazirlar. Mesela Nicolai Müller'i Wolfsburg istiyormus.

C4uFD8RWAAIFyVp.jpg

Hocam Juventus'lu cengaverleri ekibimize kazandır hocam <3

Galatasaray leminayı satın alma opsiyonu ile kiralamak istiyor(milliyet)

En kil oldugum bolge su defansif ortasahalar

Hele tembel olanlari hic cekilmiyor misal de jong gibilet

Bazilari 2 top kesecek diye sahada sadece korkuluk olarak duruyor

Cift yonlu 2 adam koy yeter

Bazı futbolcular için deniyor ya çalışsa dünya yıldızı olurdu gibi laflar ki bu lafların çoğu boş bence. 2 çalım atan her adama bu laf denmiştir ama Ben Arfa gerçekten dehşet bi topçu. Herif inanılmaz potansiyelli Dünyanın en kolay adam geçen oyuncularından biri olabilir. Bence kesinlikle risk almaya değer bi transfer çok yüksek maliyetli de olsa farketmez.

sakatlansın diyen yok.tudor da ne pok aldıgını anlar herhalde.gözleri var...

Çok para veriyoruz, yedek kalması çok zor. Satmaları gerekiyor aksi takdirde sıkıntı çıkarıcaktır. Yanlış anlamadan dolayı kusura bakma rengim :)

bu ali naci birşey bilmiyor ya sorularımın hiçbirine cevap veremedi anca gomis belhanda.. asamoah olayıda yalan daha kwadwonun kiralanamayacağını bilmiyor

bu ali naci birşey bilmiyor ya sorularımın hiçbirine cevap veremedi anca gomis belhanda.. asamoah olayıda yalan daha kwadwonun kiralanamayacağını bilmiyor

aynen ,beinsports veriyo gazı bu da ötüyor sonradan.nevzo suskun la bu gece.haberleri de yok pek milliyette.imzasız haberler var sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt