Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu anda gomis ve belhanda trnsferlerınk kutluorum kafam bı dunya... şu forumdakı tum GALATASARAY düşmanlarına yazıorum daha bu baslangıc ne transferler gorucez bu sene ıcımde ole bı hıs var bu ismi saklanan dunya yıldızı hepımızı sasırtcak bı ısım gbı gelıo bana.. sag bek , dos , sol bek , 2. Forvet bunların hepsı ıstedıgımız ayarda olucak ve ınsallah bu sene lıgde acık ara sampıyon ve avrupada da o '' GELIYOR CIMBOMUN AYAK SESLERI'' tezahuratlarını duyacagımız seneyı yasayacagız gonlunuzu ıcınızı ferah tutun gercek GALATASARAYLILAR!!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Keşke lemina yı alabiliyor olsak orta sahamız çağ atlar.

Sadece Juve ve Chelsea eksenli bakmayalim renktas

Sn Igor Tudorun dostlugu bulunan diger isimler:

Zidane (Real)
Ancelotti (Bayern)
Kovac (Frankfurt)
Bilic (W Ham)

Şu anda gomis ve belhanda trnsferlerınk kutluorum kafam bı dunya... şu forumdakı tum GALATASARAY düşmanlarına yazıorum daha bu baslangıc ne transferler gorucez bu sene ıcımde ole bı hıs var bu ismi saklanan dunya yıldızı hepımızı sasırtcak bı ısım gbı gelıo bana.. sag bek , dos , sol bek , 2. Forvet bunların hepsı ıstedıgımız ayarda olucak ve ınsallah bu sene lıgde acık ara sampıyon ve avrupada da o '' GELIYOR CIMBOMUN AYAK SESLERI'' tezahuratlarını duyacagımız seneyı yasayacagız gonlunuzu ıcınızı ferah tutun gercek GALATASARAYLILAR!!!

463371_o1f2f.webp

Renktaş başkan Dursun Özbek dur hele fazla umutlanma. Umarım sağlam kadro kurarlar eski halimize kavuşuruz.

Renktaş başkan Dursun Özbek dur hele fazla umutlanma. Umarım sağlam kadro kurarlar eski halimize kavuşuruz.

Renkdas bugun gelen ısımlerı bu adamdan beklıyomuyduk ? Ne olursa olsun DROGBA-SNEIJDER ıkılisinin bı tık altıda olsa cok kalıtelı bı ıkılı almadılarmı ? Daha da gusel transferler beklıorum ınan onlara olan guvenımden dııl sırf kendılerını kurtarmak ve gelecek secımde tekrar en kuvvetlı aday olabılmelerı ıcın bu sene bıze gusel bı kadro ızletecekler

Bu takımın son 4 senesinde 4 tane havaya fırladığım an var. Hepsinde de aynı futbolcu var.

Juve'yi postaladıgı an.
Besiktas'a sol ayagıyla koyup bizi sampiyon yaptıgı an.
Gotuyle top tutan ayı volkan'ı saga yatırdıgı 90'a taktıgı an
Yetmeyip bir de sola yatırdıgı an

Tarık camdalların, cavandaların fink attıgı takımda 5 degil 15 milyon kazansa yeridir, hicbirsey yapmasa varlıgı bile marka değeri yaratır. Ayrıca takımın hala en iyi futbolcusu acın bi bakın kadroya.

şahane anlatmışsın...

İyice Fransız takımı oluyoruz yalnız. Aldığımız ya da ilgilendiğimiz isimlerin Fransa ile bağlantısı var genelde. Imbula, Clichy, Corchia, Ben Arfa, Gomis, Belhanda...

..................... Muslera.......................
Corchia... Maicon... Rami... Asamoah
................Lemina... İmbula................
....Ben Arfa..... Sneijder..... Belhanda...
................... ..... Gomis.....................

Aman Allahım korkunç bişi....

dümdüz edilmek mi istiyorsun kardeş? Forumda yeteri kadar tazyiği yüksek delikanli var başvur dümdüz ederler seni .

Bir daha yapamayacağın şeyler söyleme ve kıvırma, varsa bir derdin özelden gel telefon numaramı vereyim, geleceksen adres vereyim, iki dakika dik durun yeter benim için. Yapamayacağınız şeyleri söylemeyin.

Selcuk,Serdar ve Yasin'in olmadığı ilk 11 ler gercekcilikten uzak duruyor.Bu üç isim banko yer alır,alternatifleri de Tolga,Ahmet-Sinan.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

s-4a7f2b1b53ac678317a8747cb295948417884664.jpg

Riva ve Florya'dan gelen para çoktan hiç oldu bile hala borcun kapanacağını zannedenler var yazık.

Gel hadı bana gel ozelden yaz bana hadı delıkanlı ;) rivadan gelen para hıc olmusmus falanmıs fılanmıs hadı gel bana 1 mılyar lıra gomısle belhandayla bıttı ha way arkadas way

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt