Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon,Semih,Serdar,Ahmet,Koray,Donk ve kısmen Carole var elimizdeki stoperler.Bunlardan hic birini gonderemeyecegimize göre 2.stoperin alinma ihtimali bence yok.Hatta bir son dakika skandaliyla Balta ile yeni sozlesme yapabilir bunlar, beklerim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yanliz yayinci kurulus gözünü kararti ligin kalitesi asiri derecede artiyor gibi.
birde verilen haberlere bak beinsportsta önceden böyle haber yapamiyordu ligtv.
simdi hemen hemen gelen oyunculari veriyorlar haberlerinde.

Maicon,Semih,Serdar,Ahmet,Koray,Donk ve kısmen Carole var elimizdeki stoperler.Bunlardan hic birini gonderemeyecegimize göre 2.stoperin alinma ihtimali bence yok.Hatta bir son dakika skandaliyla Balta ile yeni sozlesme yapabilir bunlar, beklerim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Walla renkdas ne kullanıosan bana da gonder Hakan baltayla yenı sozlesme olemi :) yaw sız yapılasmanın farkında degılsınız heralde ya harbıden dıorum bak yazdıgın korayın hatta ve hatta semıhın bıle bı sekılde kıralık veya sarılık bı takımdan gonderılcegını dusunuorum hele hele donk falan yazmıssın oraya Allah askına bı oju yzdıgını Ne donku yaw !!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gel hadı bana gel ozelden yaz bana hadı delıkanlı ;) rivadan gelen para hıc olmusmus falanmıs fılanmıs hadı gel bana 1 mılyar lıra gomısle belhandayla bıttı ha way arkadas way

Özelden yazmaya gerek yok ki yaşı çok büyük api.

1 milyar TL satış bedeli

Emlak Konut'tan 5 taksitte gelecek olan 508 milyon TL'yi Dursun daha gelmeden Deniz Faktoring şirketine 168 Milyon TL civarı heba ederek kırdırdı. Oradan 340 milyon TL civarı para gelecekti ama geldi mi, geldiyse ne oldu akıbeti belli değil. Çünkü daha 2 sene önce Galatasaray'ın borcu 980 milyon TL civarıyken günümüzde 2.5 milyar TL'ye dayandı.

Aktif Bank diye bir yere borcumuz vardı 340 milyon TL galiba oraya gitti ve bizim kasaya 508 Milyon TL'den sadece 32 milyon TL civarı bir para girdi. O para da Belhanda'nın masrafının yarısı değil. 8+3+3+3 maç başı ve prim hariç 68 milyon TL'ye mâl olacak Belhanda.

Ondan sonra geriye kalan 500 milyon TL'de direkt yarın hesabımıza nakit olarak girmeyecek 2020'ye kadar peyder pey gelecek ve o para her sene Belhanda vs... gibi çöplere gideceği için 2020'de Galatasaray'ın borcu 5 milyar TL'yi aşacaktır gidişat hızla onu gösteriyor, çünkü 2.5 senedir hiç bir sportif başarı ve buna bağlı bir gelir de yok, reklam gelirleri, stad gelirleri ve store gelirleri de doğal olrak %90 düştüğü için Galatasaray'ın geleceği karanlık.

Dursun gider ve yerine Aysal-Dürüst-Süren tarzında bir adam gelirse, bir an da şaha kalkarız orası da ayrı.

Ayrıca Dursun genel kurulda Riva ve Florya'dan gelecek paranın tarihi 2017 başları demişti seçim ve ibra olayları öncesi, ancak sonradan yalan söylediği ortaya çıktı ve ilk para Eylül 2018'de gelecek.

Ayrıca yılların Florya tesisleri de yok olacak.

Özhan dönemiyle aynısını yaşıyoruz, birisi ASY arazisini devlete peşkeş çekmişti, diğeri Florya ve Riva yani son 2 koz.

Şuan olan sadece ufak tefek banka faizlerini eritebildik, o da belki.

Yani Riva ve Florya satışı Galatasaray'ın borçlarını %25 bile azaltmayacak.

Dursunun numarasini buldum . isteyene ozelden atarim.

Son düzenleme:
O değilde sezonun transferi <333333333333;

fenerbahce_aykut_kocaman_ile_sezonu_actitR.jpg

Her transfer döneminde yeni yeni tipler türüyor.

sent via GSC

Her transfer döneminde yeni yeni tipler türüyor.

sent via GSC

Tipler derken kardes ??? Bızım gec katılmamız senden daha az GALATASARAY lı oldugumuz gostermez !! Benım bu foruma gırebılme cabalarımı moderatorlerımız cok ii bılır !

Hadi gencler beklıorum gelın bakalım ? Ses yok soluk yok ?

Burasi transfer nobeti degil mi neyin tartismasini yapiyosunuz. Yalandan yere kendinizi yirtiyosunuz. Bunlari dusunmesi gereken dursun oda suan yataginda misil misil uyuyodur.

Tipler derken kardes ??? Bızım gec katılmamız senden daha az GALATASARAY lı oldugumuz gostermez !! Benım bu foruma gırebılme cabalarımı moderatorlerımız cok ii bılır !

2 transferle uçmuşsun.

sent via GSC

Renktaş yukarda Emre Saykalın yazısına cevap verecek misin

Ben oraya komple bır sayfalık yazı yazdım noldu yazdıklarımı sılıp bana muamelemi yapıosunuz he ;) siz takılın kendı kafanıza burda sızı kafaya takanlarla haa coook GALATASARAYLIYSAN bana ozelden gelırsın yazdıklarımı sana ıletırım kardes ama bu saatten sora Allah'a emanetsınız ;)

Hakkatten sansur uygulandi adama ha. Kus filan yazmis uslupta kotu ama tamamen silmekte yanlis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt