Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.802
- 19.406
- 2.193
Asamoah-Konop-Corchia filan gelirse bir anda çağ atlar bu takım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen kendiside kalmak istemeyebilir ceza falan yemiş heralde o olaylardan sonraHmm Olabilir. Almanya neticede
Sag tarafada ben arfa gelir benceKonop gelirse Yasin+Sneijder yolcu bence
Solda Konoplyanka-Belhanda-Sinan şeklinde olur hücum hattı Garry de her 2 kanadı da çok güzel yedekler
bize lazim olanda o psikolojisi düzgün olanlar is yapmıyor zaten bizdrKonoplyanka da lincoln gibi ayarsizin teki sevillada da psikolojik sıkıntıları olduğu için gönderildi
Bunlarda olmasa çift kale antrenmanlarina oyuncu sayisi yetmeyecek. Herifler antrenman nesnesi sadeceTudor; Tarık Çamdal, Oğuzhan Kayar, Umut Gündoğan, Emrah Başsan ve Endoğan Adili’yi kamp listesine ekledi. (Hürriyet)
kilitt

Orta sahaya cok iyi biri gelmedigi surece belki gecen seneye gore daha fazla gol atariz.Asamoah-Konop-Corchia filan gelirse bir anda çağ atlar bu takım
Hepsinin ozelliklerini toplasan bi futbolcu etmezTudor; Tarık Çamdal, Oğuzhan Kayar, Umut Gündoğan, Emrah Başsan ve Endoğan Adili’yi kamp listesine ekledi. (Hürriyet)
kilitt
bize lazim olanda o psikolojisi düzgün olanlar is yapmıyor zaten bizdr
bilmiyorum ne zaman yaşanmış bu olayBu adam başka boyutta
Düşün akşam maç var ben oynamak istemiyorum diyor
Öyle biri
Ellerinde ki yildizlari tutamiyorlar.Schalkede gördüğüm en malca yönetilen kulüplerden birisi
bilmiyorum ne zaman yaşanmış bu olay