Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peşindeyiz‏ @PesindeyizApp
Tudor, sadece akşam 19.00’da tek idman koymasına rağmen, Muslera, sabah 09.00’da Florya’ya geldi ve tesiste tek başına çalıştı.
İşte bu adamın bu gibi hareketleri samimi geliyor çünkü bunlara, bu tarz şeylere ihtiyacı yok. Sabri, Semih, Selçuk gibi adamlar geceyi tesislerde geçirseler de samimiyetlerine inanmıyorum.

İşte bu adamın bu gibi hareketleri samimi geliyor çünkü bunlara, bu tarz şeylere ihtiyacı yok. Sabri, Semih, Selçuk gibi adamlar geceyi tesislerde geçirseler de samimiyetlerine inanmıyorum.
Ekstra idman icin gitmis olmasinin neresi problem oluyor?

beni tanıyan tanımayan herkese selam !! ne dersiniz bu sene heyecanlanalım mı yoksa gene hayal kırıklığı mı olacak ? gomis iyi gibi sanki ceza sahasında affetmiyor gibi ! ancak hala en kötü yanımız olan defans süzgeç gibi duruyor !!!

DDZhGZ2XUAQiqYV.jpg

Geliyorrrrrrrrrrr

Takımda orta saha olmadığını ben de biliyorum.selçuk kesik yemeyeceğine göre yanına defansif ağırlıklı oyuncu daha mantıklı.

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa
Neden 8 numara aradigimizi merak ediyordun , demekki tudor o bolgede ihtiyac gormus. Simdi diyorsun ki o bolgede zaten selcuk'u oynatacak.
Anlamadim kafana takilan noktayi.

Selcuk kesilmez diye birsey yok medyanin gazlamasi o. Tolga sakatlanmazsa keser Selcuk'u

Problem oluyor demedim ki. Muslera'nın samimiyetine inanıyorum ama bazı adamların ekstra idmanlara sırf şirin görünmek için katıldığını düşünüyorum.
Anladim. Sahsen Muslera boyle bir dusunce ile bu tarz seylerle ugrasmaz diye dusunuyorum. O idman icin gitmisse gercekten calismak istiyordur diye gitmistir. Zamaninda Taffarel de mesela bizde kalecilik yaparken o da bos zamaninda Florya'ya gidip calisirdi.

İyi hoş adam da Ben Arfa fazla abartılıyor bence burada. Adamın kariyerine bakıyorsun, Newcastle'da istikrarsızlık abidesi olmuş. Bir sezon 30 maç çıkarabilmiş ertesi sezon 6-8 maç. Hiçbir devamlılığı yok, aylarca süren sakatlıklar... Newcastle'dan ayrılacağı zaman kimse yüzüne bakmıyordu, hepimizin aklında devamlılığı olmayan, sakat bir oyuncu olarak kalmıştı.

Sonrasında Nice'te çok iyi bir sezon geçirdi herkes vay be bu adam neymiş dedi. Belki İngiltere yaramadı adama, o tempoyu kaldıramadı diyelim. Ardından Psg'de alternatif olabilmiş fazlası olmamış. Psg de az buz takım değil ama bu adam da artık 23 yaşında değil. Bu kadar övülen bir adam sırf yeteneğinden değil istikrarından övülüyor olmalıydı.

Ayaklari tutan herhangi bi futbolcu selcugu keser zaten

Bu kadar kotu olup bu kadar basin tarafindan korunan kimse yoktur

Anladim. Sahsen Muslera boyle bir dusunce ile bu tarz seylerle ugrasmaz diye dusunuyorum. O idman icin gitmisse gercekten calismak istiyordur diye gitmistir. Zamaninda Taffarel de mesela bizde kalecilik yaparken o da bos zamaninda Florya'ya gidip calisirdi.
Aynı şeyi söylüyoruz zaten Alper. Sen benim ilk mesajımı tam anlamadın muhtemelen :)

Onu diyor zaten. "Muslera cidden idman için gitmiştir. Selçuk falan gitse göz boyamaya giderler." demiş özetle.

Sneijder kalırsa tüm sene Tudor sneijder kavgası izleriz yeni kadroda cöp olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neden 8 numara aradigimizi merak ediyordun , demekki tudor o bolgede ihtiyac gormus. Simdi diyorsun ki o bolgede zaten selcuk'u oynatacak.
Anlamadim kafana takilan noktayi.

Selcuk kesilmez diye birsey yok medyanin gazlamasi o. Tolga sakatlanmazsa keser Selcuk'u
Umarım senn dediklerin çıkar ama selçuk sakat olmadığı sürece oynamaya devam eder.Tudorun onu yedekte bırakacak cesarette olduğunu düşünmüyorum.Transfere gelirsek Burada önemli olan ortasahaya yapılacak transfer sayısı.normalde iki tane lazım ama çıkan haberlere göre tek oyuncu gelecek gibi.

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt