Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valbuena GS'de, Belhanda FB'de olsa simdi Belhanda > Valbuena diyecek tipler bunlar, birakin gidin antu'da takilin

büyük resme bakınca valbuena > belhanda konusuna ben de katılırım.
sadece yeteneğe bakıyorsak tabiki belhanda > valbuena olur. nereden bakıldığına bağlı.

Bu sene iyi bir transfer politikası izleyeceğiz.
Bunun nedeni nedir acaba ?

(A) Dursun için son şans (göt korkusu ve koltuk sevdası)

(B) Cash / Money var bu sefer

(C) Tudor Farkı.

Valbuenayi almis olsak saglam sovuyorduk dursuna kabul edin..bu sene onun son senesi sonraki seneler yatisa gececek goreceksiniz..ayrica valbuenanin milli takim disinda ne basarisi var onu da soyleyin de bilelim.iyi topcu kotu demiyorum ama belhandanin 3 4 sene ust duzey katki verecek en kotu aldigimiz fiyata yakin satabiliriz.

Belhanda'yı kanat oynatacaksak pek faydasını görmeyiz.

Bu sene iyi bir transfer politikası izleyeceğiz.
Bunun nedeni nedir acaba ?

(A) Dursun için son şans (göt korkusu ve koltuk sevdası)

(B) Cash / Money var bu sefer

(C) Tudor Farkı.

Para farkı yok aynı paraları Serdar, Ahmet, Sigdursun, Groskreutz, Eren, Tolga'ya verildi.

Medyanın oyununa gelmeyin.

ee belhanda gomis cok mu oynadı da siz savunuyosunuz? bu kadar boş taraftarlığın anlamı yok bana göre valbuena daha iyi topçu seni ne ilgilendirir. 3-5 günlük üyesiniz burda hasta etmeyin adamı

sen artismisin gelene gidene gider yapısyosun fenerbahçenin aldığı topçunun daha iyi olduğunu idda ederek sen dolu taraftarlıkmı yapısosun. birde kendi içinde çelişiyosun valbuena daha iyi topcu senin ne ilgilnedirir diyorsun o zaman bizim görüşümmüzde seni ilgilendirme ergen bebeler gibi gider yapıyosun.. ayrıca 3 - 5 günlük üye isek yorum yapamayacaz mı hasta olursan da ol tek erkek sen misin la

Valbuena kisa vadede daha iyi oyuncu olabilir ama su sartlarda biz Valbuena'yi alsak sacma olurdu, Sneijder'in en gec seneye gidecegini varsayarsak Belhanda transferi daha dogru, hem daha yönlü bi oyuncu Valbuena'ya göre bence

sen artismisin gelene gidene gider yapısyosun fenerbahçenin aldığı topçunun daha iyi olduğunu idda ederek sen dolu taraftarlıkmı yapısosun. birde kendi içinde çelişiyosun valbuena daha iyi topcu senin ne ilgilnedirir diyorsun o zaman bizim görüşümmüzde seni ilgilendirme ergen bebeler gibi gider yapıyosun.. ayrıca 3 - 5 günlük üye isek yorum yapamayacaz mı hasta olursan da ol tek erkek sen misin la
saygı duyacaksınız çok abes bişey söylemedim gidin verdiğiniz tepkiye bakın volkan>muslera demişim gibi konuşuyosunuz

Bizim gozumuze girmek icin yapacaktir bu transferi

Allah bos durani sevmez

Bi futbolcuyuda biz aldiralim hazir para varken

Ya diktiredin valbuenayi

Ben arfa icin calisin ulaaaaaan

Bos durmasin kimse

imzalamış bu çocuk

4 dakika önce
Daha fazla

Tw Yunus Akgün: Kulübümle 3 yıllık sözleşme imzaladım. Çıkan haberler asılsızdır. [akgunyunus17]

DDaKGMKXsAU8Q5j.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt