Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0c831e0a164548afa8401d781c570d13.jpg

Transfer sürecinde yaşadıklarıyla ilgili olarak konuşmak istemediğinin altını çizerek sözlerine başlayan Mehmet, "Benim için önemli olan futbol. Bu zorlu süreçte arkamda duran başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah en iyi şekilde, en iyi performansla sizlerin bana gösterdiğiniz güveni boşa çıkartmak istemiyorum. Şu anda Türkiye'nin en büyük kulübündeyim diyebiliyorum." diye konuştu.

Bu sekilde oyuncularin bir yerleri kalkiyor iste

Sonra da göbekli oyuncular izliyoruz

Yahu bu karşılama rezilliği nedir böyle? Hangi zamanda yaşıyoruz artık? Bu işler kulübü ve taraftarı küçültmekten başka bir işe yaramıyor. Şunu dışardan biri izlese Gomis lütfetmiş Galatasaray'a transfer olmuş, Galatasaray'dan büyük diye düşünür. Adam profesyonel futbolunu oynayacak yani işini yapacak, parasını da alacak. Nedir bu rezillik Allah aşkına yahu...

sao-paulo-brazil-19th-april-2016-training-spfc-maicon-during-the-press-FXX0W7.jpg

Beyler Maicon geldiginde taraftar Gomis'de yaptigi gibi yapmasin, aman Maicon piskopat taraftara tekme tokat girer sonra

Son düzenleme:
Aranızda gidenler varsa kusura bakmasınlar ama futbolcu karşılama kendini küçük düşürmenin bir yolundan başka birşey değil. Taraftarın ayağına gelecek topçu, taraftar O'nun ayağına gidiyor.

GSCimbom‏ GSCForum
Sampdoria, Dodo transferi karşılığında Galatasaray'dan Semih Kaya ve Ahmet Çalık'tan birini istiyor. (SampMercato24)

zamaninda ben arfanin ayagini de jong kirmis

İyi hoş adam da Ben Arfa fazla abartılıyor bence burada. Adamın kariyerine bakıyorsun, Newcastle'da istikrarsızlık abidesi olmuş. Bir sezon 30 maç çıkarabilmiş ertesi sezon 6-8 maç. Hiçbir devamlılığı yok, aylarca süren sakatlıklar... Newcastle'dan ayrılacağı zaman kimse yüzüne bakmıyordu, hepimizin aklında devamlılığı olmayan, sakat bir oyuncu olarak kalmıştı.

Sonrasında Nice'te çok iyi bir sezon geçirdi herkes vay be bu adam neymiş dedi. Belki İngiltere yaramadı adama, o tempoyu kaldıramadı diyelim. Ardından Psg'de alternatif olabilmiş fazlası olmamış. Psg de az buz takım değil ama bu adam da artık 23 yaşında değil. Bu kadar övülen bir adam sırf yeteneğinden değil istikrarından övülüyor olmalıydı.
İstikrar kelimesi çok gereksiz günümüz futbolunda.

Sabri gibi adamlar istikrarlı diye övülür keza Mehmet Topal GG Atiba gibileri göklere çıkarılır ama gel gör ki şampiyonluğu,kupayı Sneijder Talisca Ben Arfa gibi adamlar getirir.

Juventus ilk 11 i belki de en istiktarlı oynayan takımdı Avrupa da herkes 3 gol yedi şöyle böyle övdü takım makina gibiydi ama Ronaldo, Modric bir çıktı ortaya tek maçta 4 gol birden attı.

Ki Ben Arfa bizim ligdeki defansları elek gibi deler çok çok yetenekli birisi.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ekici bence yeni Özil'den ziyade yeni Ronaldinho gibi. Biraz daha forvet oyuncusu olsa Messi olur zaten.

Millet sevinsin azicik her seye tepki vermek de gelenek haline geldi nedense. Zaten adamlar 2 senedir Dursun denen herif yuzunden futboldan sogudular, biraz iyi futbolcu geldimi de o stresini/heyecanini oraya gidip atmak istiyor. Bende genelde abartilmamasi gerektigini soyluyorum da burasi Turkiye iste. Avrupa daki kuluplerin taraftari gibi olamayiz malesef.

Belhanda kanatta oynar sneijder Selçukla oynarsak bu senede bitti diyebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt