Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.775
- 717
- 1.738
ne yapıcaz la bunuGSCimbom @GSCForum
Sampdoria, Dodo transferi karşılığında Galatasaray'dan Semih Kaya ve Ahmet Çalık'tan birini istiyor. (SampMercato24)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne yapıcaz la bunuGSCimbom @GSCForum
Sampdoria, Dodo transferi karşılığında Galatasaray'dan Semih Kaya ve Ahmet Çalık'tan birini istiyor. (SampMercato24)
Semih Kaya olabilir.GSCimbom @GSCForum
ne yapıcaz la bunu
![]()
Semih Kaya olabilir.
dodo yu bilmiyorum ama semihi biliyorum hemen anlaşınGSCimbom @GSCForum
Sampdoria cok fazla dusunmesine gerek yok, Semih Kayayi bedava veririz olay biter.Semih Kaya sutlansin da napacagimiz cok onemli degil![]()
Semih'i versek süper olur. Dodo'nun nasıl bir adam olduğu önemsiz.GSCimbom GSCForum
İstikrar kelimesi çok gereksiz günümüz futbolunda.
Sabri gibi adamlar istikrarlı diye övülür keza Mehmet Topal GG Atiba gibileri göklere çıkarılır ama gel gör ki şampiyonluğu,kupayı Sneijder Talisca Ben Arfa gibi adamlar getirir.
Juventus ilk 11 i belki de en istiktarlı oynayan takımdı Avrupa da herkes 3 gol yedi şöyle böyle övdü takım makina gibiydi ama Ronaldo, Modric bir çıktı ortaya tek maçta 4 gol birden attı.
Ki Ben Arfa bizim ligdeki defansları elek gibi deler çok çok yetenekli birisi.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
2 hafta ard arda kaybetsin takim o zaman görürler gene yeni transferiNevzat DindarOnaylanmış hesap @nevzatdindar 4 sn.
Gomis'in karşılaması da gösteriyor ki bu sezonun en büyük transferi: TARAFTAR..
Bir adam bukadar mı yakışır transfer olduğu kulübe be. Aslan gomis kaderinde varmış sarı kırmızı aslan cim bomuzda oynamaya.
Arkadaşlar, Galatasarayın antremanını izledim. 5e2 oynarken resmen 80%i tek pas yapamıyor, sürekli topu durduruyorlar, durdururken bile topu iyi bir şekilde kontrol edemiyorlar.
Bu futbolcuları Galatasaraya getirenlerin allah cezasını versin.
hiç alakası yok renktaş nasıl benzetme buEkici bence yeni Özil'den ziyade yeni Ronaldinho gibi. Biraz daha forvet oyuncusu olsa Messi olur zaten.