Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GSCimbom‏ @GSCForum
Sampdoria, Dodo transferi karşılığında Galatasaray'dan Semih Kaya ve Ahmet Çalık'tan birini istiyor. (SampMercato24)
ne yapıcaz la bunu

Frohawk_Dodo.png

lige iyi baslamazsak tudor 2-3 ay sonra sutlanir

Arkadaşlar, Galatasarayın antremanını izledim. 5e2 oynarken resmen 80%i tek pas yapamıyor, sürekli topu durduruyorlar, durdururken bile topu iyi bir şekilde kontrol edemiyorlar.

Bu futbolcuları Galatasaraya getirenlerin allah cezasını versin.

Ben samimi buluyorum karşılama olayını. Futbolcu içinde ekstra moral-motivasyon oluyordur sevildiğini bilmek. Bence güzel birşey.

İstikrar kelimesi çok gereksiz günümüz futbolunda.

Sabri gibi adamlar istikrarlı diye övülür keza Mehmet Topal GG Atiba gibileri göklere çıkarılır ama gel gör ki şampiyonluğu,kupayı Sneijder Talisca Ben Arfa gibi adamlar getirir.

Juventus ilk 11 i belki de en istiktarlı oynayan takımdı Avrupa da herkes 3 gol yedi şöyle böyle övdü takım makina gibiydi ama Ronaldo, Modric bir çıktı ortaya tek maçta 4 gol birden attı.

Ki Ben Arfa bizim ligdeki defansları elek gibi deler çok çok yetenekli birisi.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Öyle tuhaf öyle anlamsız kıyaslamalar yapmışsın ki nereden tutsan elinde kalıyor. Bu saydığın futbolcuların ne anlattıklarınla ne benim anlattıklarımla alakası bile yok, çorba yapmışsın resmen.

27176.jpg

Yedek olarak Oguzhan Kayar ve Eray var mis gibi 13 oyuncuya sahibiz.

Arkadaşlar, Galatasarayın antremanını izledim. 5e2 oynarken resmen 80%i tek pas yapamıyor, sürekli topu durduruyorlar, durdururken bile topu iyi bir şekilde kontrol edemiyorlar.

Bu futbolcuları Galatasaraya getirenlerin allah cezasını versin.

dün akşamki antrenmanı mı izledin renktaş

Orta sahaya bir dinamo şart oğlu şart. Sağ bek ve sol bekten daha önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt