- 6 Eylül 2014
- 93.995
- 64.782
- 4.608
Hiç izlemedim ama bilgisin güvendiğim kişi Atiba gibi ama daha iyisi diyor.
A sporda istatistik tutan adam öyle birşey diyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç izlemedim ama bilgisin güvendiğim kişi Atiba gibi ama daha iyisi diyor.
>> Muzzi Ozcan, Fenerbahce ile kimin icin goruştu?Sanmiyorum
Oyle bir bilgi yok basinda
a spor trtspor demiş.alper abi de emre mor sayfasına koydu haberi.ister inan ister inanma.ne yapıyım...Sanmiyorum
Oyle bir bilgi yok basinda
Hala mi 15 asist vasfi
Selcuk cöpü son 2 sezonda 20 gol 8 asistle oynamis ama sahada ne oynadigi belli
Aynisi Sneijder icin de gecerli
sana tek sorum var sence belhanda bi sezonda 15 asist yapabilir mi üstelik bunu etrafında 8-9 tane kazma varken yaptı sneijder. gomis ve kaliteli isimler etrafında olursa gol ve asist sayısı uçar sneijderin. sneijder bu yıl kalırsa takımın ve ligin en iyi perfonmasını gösterecek sneijder etrafındaki futbolcularla birlikte yükselen bi oyun anlayışına sahipHala mi 15 asist vasfi
Selcuk cöpü son 2 sezonda 20 gol 8 asistle oynamis ama sahada ne oynadigi belli
Aynisi Sneijder icin de gecerli
şu nasıl olur
Muslera
Corchia-Maicon-Serdar-Asamoah
Vainqueur-Selçuk-Lemina
Ben Arfa-Gomis-Belhanda
bu nasıl olur
a spor trtspor demiş.alper abi de emre mor sayfasına koydu haberi.ister inan ister inanma.ne yapıyım...
Sneijder hala Inter'de olsa 15 asisti orda yapsa şuan 1-2 sene bize gelsin diye dua ederdiniz.
Keyfini çıkarın.
Selçuk çöptür Sneijder markadır.
Bizimkiler sneijder'i gondermeye dun'den razi
Drogba'dan büyük Marka yok
Neden yolladi aysal
Bizim ligde sakatlarlar çocuğu yazık olurDogruysa güzel haber
Emre mor ligin icinden gecer
sana tek sorum var sence belhanda bi sezonda 15 asist yapabilir mi üstelik bunu etrafında 8-9 tane kazma varken yaptı sneijder. gomis ve kaliteli isimler etrafında olursa gol ve asist sayısı uçar sneijderin. sneijder bu yıl kalırsa takımın ve ligin en iyi perfonmasını gösterecek sneijder etrafındaki futbolcularla birlikte yükselen bi oyun anlayışına sahip
sneijder kalırsa 20 üstü kesin benceBir kanat lens diğer kanat visca olsa, önlerinde gomis kaç gol atar ?