Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor: "Seneye üçlü defans oynamayı planlıyoruz. Taktik çalışmaları bitirdik. Alacağımız futbolculara göre orta sahayı 4'lü veya 5'li kuracağım. Çok daha akıllı, ne istediğini bilen bir G.Saray istiyorum. Geçen seneki en büyük hatalarımızdan birisi yedeklerden daha fazla yararlanmamak oldu. Maddi imkansızlıklarımız var ama ağlamak veya şikayet etmek bize yarar sağlamaz."
Bu eski aciklama sanirim. Daha gecen hafta tum planlar dortlu defans uzerine kuruluyor dedi.

Kandırmayın yüce Galatasaray taraftarını lemina diye gelmez
Biz anca leminanin kranponunu kiralarız

Conte hocam da tudor hocama pasaliç kıyağı çekecektir.

Lemina-pasalic HO.

Daha dün demiştim niye futbolcu kiralamiyoruz biz diye. Dursun beni mi duydu ne oldu.

Kiralayın yav kaybedecek birşeyin olmaz en kötü Josue gibi falan geri postalarsın sezon sonu. Isterse satın alma opsiyonu isterse opsiyonsuz olsun yeter ki bize 1 sene katkı versin yani gerisi ikinci planda önem taşıyor ancak.

sent via GSC

lemina gelirse 2-3 kupa fazladan yazalım o derece feneri içerde dışarda tokatlarız bjkyi uzatmalımız yaparız

hadi len arif, aslan kurbağa ile konuşur mu?
Fransa Beinsport gazetecisi olsada, Adam olacak ilk önce.

eVdLPEvR.jpeg

Daha dün demiştim niye futbolcu kiralamiyoruz biz diye. Dursun beni mi duydu ne oldu.

Kiralayın yav kaybedecek birşeyin olmaz en kötü Josue gibi falan geri postalarsın sezon sonu. Isterse satın alma opsiyonu isterse opsiyonsuz olsun yeter ki bize 1 sene katkı versin yani gerisi ikinci planda önem taşıyor ancak.

sent via GSC

dedim size bu vizyoner hamle can büyükü bile çoşturur diye

Millet kadro yapıyordur şimdi screnshot alip atarlar

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Corchia-Serdar-Maicon-Transfer
Tolga-Lemina
Belhanda
Sinan-Gomis-Garry​

Adam akıllı bir sağ&sol bek transferi ile (sağ inşalalh Corchia olur sol için kim olacak emin değilim )bu kadro bambaşka olabilir

Devre arası AL+STSL deki durumuma göre Serdar-Tolga ve kanatlar için transferler ile kadro çok daha da iyi olur

beIN Sports kaçta program???

Muslera
Corchia-Serdar-Maicon-Transfer
Tolga-Lemina
Belhanda
Sinan-Gomis-Garry​

Adam akıllı bir sağ&sol bek transferi ile (sağ inşalalh Corchia olur sol için kim olacak emin değilim )bu kadro bambaşka olabilir

Devre arası AL+STSL deki durumuma göre Serdar-Tolga ve kanatlar için transferler ile kadro çok daha da iyi olur
Sinan & Garry'nin oldugu ilk 11 ile acmayiz sezonu umarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt