Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse tanımıyor çoğu kişi sallıyor bence.

Benim için tamamen kapalı kutu desem yalan olmaz. 2 maçını izlemiştim 2-3 sene önce Bayerne karşı CL de oynamışlardı Porto ile. Ilk maç iyi rövanş maçında berbattı adam.

sent via GSC

Bayern Münih olum o. Adamı mal eder.

Gerçekleri söyleyen kuş mu oluyor?
Senin gibi sadece transfer taraftarı değilim.

Göz göre göre geleceğimizi çöpe atıyorlar.
Borçlara borç katıyorlar.
Başarısız olmak için ne gerekiyorsa yapıyorlar

Sürün yağlı surat!

Hangi gerçek gomis de belhandada maicon da ıyi transfer
Böyle absürt yorumlar görmek istemiyorum bir daha

Para işi biraz da :D

Vida'nın son senesi fikret ölücüsü 3-4 Milyon Euro'Ya bağlamak için Pepe vs dediler bence 1-2 haftaya alırlar bunu.

Maicon'un yanına biz alsak 5 sene kapatırlardı orayı.

-Corchia---------Maicon-------Vida------------Clichy--

düşünsene yıllar sonra Şampiyonlar Ligi seviyesinde geri dörtlü.
Pepe zaten hayal en az 5 Milyon yıllık ister onu alamazlar. Fiko stoper konusunda çok kötü, Pedro Franco Rhodolfo ve Milosevic mit Mitrovic mi ne haltsa onlara ne kadaf para gömdü hepsine. Sonra da gittiler solbek Tosici stoper yaptılar sonuçta. Marcelo Bundesliga da en kötü stoperlerden biriydi burada kral ilan ediyorlar.

Yine saçma birini alırlar stopere diye düşünüyorum ben. Parayı Abou ya gömerdim ben olsam.

sent via GSC

Muslera
Corchia-Maicon-Pazdan-Clichy
Vainqueur-Lemina
Sinan-Belhanda-Kono
Gomis

Hayali bile güzel lan.

Bir şeyi de beğenin ya. Tamam dursun kötü başkan ama yapılan her iyi şeyi de dursun kötü diye ne diye kotuluyorsunuz? Gomis gayet iyi kariyere sahip bir adam senede 30-40 maç oynayan ortalama 15-20 gol atan bir oyuncu. Su an Türkiye'de gomis kalitesinde golcü var mı diğer takımlarda? Belhanda da kesinlikle kötü oyuncu değil. 3-4 transfer daha gelecek, bu sene taraftar desteklemeli artık takimi. Bizim takımımız Galatasaray, sneijderspor ya da dursunspor değil yeter bu isimler konuşuldu!

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GALATASARAY'in ileri ucuna beyni olan hangi forveti koyarsan koy zaten 15 gol atar.

Eto,adebayor,love,abubakar hepsi gomisten iyi ama hiçbirini istemezdim.

Biz anadolu takımı değiliz
Love
Adebayor
Gibi içi geçmiş forvetler ile gaza gelelim.

Bize durmadan basan
Aralara hızlı kaçan
Sağa sola top indiren
Akıllı genç bir forvet lazim

Sürün yağlı surat!

Farkındaysan elkmizde sağ kanat yok. Sol için Garry ve Yasin var, sağ taraf için tek Sinan var.

Kono iki tarafta da oynayabiliyor, hem sağda hem de solda etkili bir adam. Ha zaten gelmez buraya, Schalkenın yeni teknik direktörü kendisinden faydalanmak istiyor. Eski t.d. ile sorunlar yaşamıştı Kono ama o adamı kovdular yenisi geldi şimdi. Bence kiralık değil satılık yollamak isterler parayı veren çıkarsa.

sent via GSC

Solda Konoplyanka oynar sagda Sinan

Sinan gine yedek kalacaksa ozaman baska takima gitmesi kendisi icin daha iyi olur yoksa harcanacak oynamaya oynamaya

Son haftalarda gosterdigi performans ile tudor'un gozune girdi, tudor sinan'a ilk 11de sans verecek bence

GALATASARAY'in ileri ucuna beyni olan hangi forveti koyarsan koy zaten 15 gol atar.

Love
Adebayor

Bize durmadan basan
Aralara hızlı kaçan
Sağa sola top indiren

Sürün yağlı surat!
Abubakar gomis ten iyi degil.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi gerçek gomis de belhandada maicon da ıyi transfer
Böyle absürt yorumlar görmek istemiyorum bir daha
Maicon dışında ikiside iyi transfer değil
Ki maicon bile riskli transfer.

Futboldan ve ekonomiden az çok anlayanlar için bu yorumlar gayet normal ama sizin gibi ergen transfer taraftarları için absürd kalıyor.

4 senedir Bunları göremediğiniz için kulübün içini boşalttılar

Sürün yağlı surat!

Love
Adebayor

Bize durmadan basan
Aralara hızlı kaçan
Sağa sola top indiren

Sürün yağlı surat!
Abubakar yok şu an alamaz Beşiktaş. Ben şu an ki eto,love ve adebayorun Fransa Ligi'nde 20 gol atacagini düşünmüyorum. Eto en kariyerli oyuncu ama şu an ki hali degil. Gomis bu 3 ismin önünde su an form olarak

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Solda Konoplyanka oynar sagda Sinan

Sinan gine yedek kalacaksa ozaman baska takima gitmesi kendisi icin daha iyi olur yoksa harcanacak oynamaya oynamaya

Son haftalarda gosterdigi performans ile tudor'un gozune girdi, tudor sinan'a ilk 11de sans verecek bence
Sinan çok istikrarsız, kafa yok çocukta yoksa kesinlikle yetenekli bence. Tam turkish Poldi olacak adam, ona benzeyen çok yönü var bence.

Ama bu kafayla ondan bi halt olmaz ve maalesef ona güvenilerek de koca sezona girilmez.

sent via GSC

beIN SPORTS’un haberine göre Galatasaray, Maicon’la anlaşmasına rağmen Francesco Acerbi transferi gerçekleşmeyince Porto’dan Ivan Marcano’yu istedi.

Ancak Porto’nun 30 yaşındaki İspanyol stoper için olumsuz yanıt vermesinin ardından Maicon transferi bitirildi. Brezilyalı stoper pazartesi günü takımın Slovakya kampına katılacak.

Futboldan ve ekonomiden az çok anlayanlar için bu yorumlar gayet normal ama sizin gibi ergen transfer taraftarları için absürd kalıyor.

Sürün yağlı surat!
Şoyle bonservisi 5-6 olan kimi tavsiye edersin gölcü olarak yılda 20 civarı gol atabilecek?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimse tanımıyor çoğu kişi sallıyor bence.

Benim için tamamen kapalı kutu desem yalan olmaz. 2 maçını izlemiştim 2-3 sene önce Bayerne karşı CL de oynamışlardı Porto ile. Ilk maç iyi rövanş maçında berbattı adam.

sent via GSC

______Vainqeuer___Lemina_________
___Sinan____Belhanda____Konoplyanka
____________Gomis_______________
Şu hattı kuralım yıllar sonra futbol oynarız Sneijder-Selçuk kim giderse gitsin farketmez

Bu kadro olsa millet dursuna tapar la. Posterleri asılır evlere odalara

Cavanda-Tarık-Carole gibi çöpleri bir yerlere kitleyebilirsek adam akıllı sağ ve sol bek alalım => Linnes'te bunları yedekler

Adam akıllı kadro kurulsun Lemina-Gomis-Maicon-Belhanda-Konop filan gelirde bekler Sarbi-Carole gibi olursa boq olur tüm kadro

Sürün yağlı surat!

Ergen mı moruk lütfen
3 kuruşluk oyuncular ne verdi bu klübe aç araştır tarihimizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt