Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Clichy-Imbula-Lemina-Konoplynka al ve esfsane ol dursun.

Bruma'yı hep birlikte izleyeceğiz zaten önümüzdeki sezon ve eminim yaptığı asist attığı gol sayısından fazla olacak.

Bruma world class bir yetenek, ve sakatligindan sonraki her sene daha da acilacak. Almanya´yi daha ciddiye alacagi icin, takim icin oynamayi da ögrenir. Gelecegi parlak.

Onlar için o kadar kilit bir oyuncu olsa dediğin gibi yanılmıyorsam 4,5 m opsiyonları var iken neden kullanmasınlar ki onun muadili bir oyuncuya kendileri adına bundan az vererek sahip olamayacaklardır eminim.

Biz alisik oldugumuz icin diger kulüpleri de ayni zannediyoruz. Ama Bonservis´den ziyade yillik ücret daha önemli. 4.5 Milyon avro Nice icin cok büyük bir para. Bunu belki ödeyebilirler yinede, ama Fransa´da yillik ücretler okadar yüksek degil bu tip takimlarda. Belhanda icin yillik 2.5 net ödeyemezler. Brüt bile zorken, vergiler ile oranin vergisi ile 6 Milyon avro cikmasi gerekiyor kasadan.

Bu kadar disiplinsiz bir oyuncunun, gerilimin yüksek olduğu ortada futbola dair çok şey olmadığı için, hakemlerin dengesiz veya art niyetli olduğu bir yerde sence Sneijder'den neyi daha iyi yapacaktır? Oyunu mu hızlandıracak, tabela mı yapacak, adam mı eksiltecek mesela?

Ben dün bunun ile ilgili bir yazi yazdim oyunsal anlamda neyi daha iyi yapacagini.

Younès Belhanda Transferi KAP'a Bildirildi!

152. mesaj.

Karakter sorunlarina gelirsek. Melo´da böyleydi, Lugano, ve Engin´de... Biraz Maicon´da öyle... Hatta Hagi´de öyleydi. Cok agresif, sürekli gerilim icinde olmayi seven tipler, Türkiye ligi icin bicilmis kaftan. Cünkü maclar hep yüksek gerilimde oynaniyor, ve sert ve agresif kendisini sindirmeyen adamlar bu maclarda önemli oluyor. Türkiye´ye genelde ya seviyeden düsmüs, yada sorunundan dolayi yeteneginin gerektigi yere gelememis oyuncular gelir. Genelde ikinci tip sorunlu adamlar, bizde is yapiyor. Balotelli´yi de cok istedim bu yüzden son yillarda.

Melo gittiginden beri düsen derbi performansimiz bir örnek.

Mesela burada Nasri haberleri cikmisti. Sonra Emre transfer bitti felan dedi. Nasri daha bile vitasi yüksek bir topcu. Ama mesela Nasri gelseydi söverdim burada. Adam cok iyi olsa bile, bu lige uygun degil, hep tartisma konusu bir topcu olacakti.

Son düzenleme:
Maalesef neredeyse tüm maçları izledim ve dediklerimin arkasındayım. Bruma onlara saygı duymuyor veya pas atsa gol yapabileceklerine inanmıyor olay bundan ibaret. Tabii kendini pazarlama seçeneğini de masaya yatırabiliriz ama bunun için onu suçlayamayız genç bir çocuğa bu kadar sorumluluk verirsen onu nasıl kullanacağını bilemezsin ve bu onu suçlu yapmaz senin kadro planlamam yanlıştır ve bir çok tercihin vs vs. Bruma burada zincirin en son halkası ve en suçsuzu.

Tam tersi karekter sorunu olduğunu gösterir. Örnek Ardaya o yaşlarda kaptanlık verip Türkiye nin alayı içinden geçerken bu yaşta bu sorumluluk fazla geldi diye savunma yapılmıyordu. Bruma içinde geçerli ki ona da yeterli tahammül gösterildi ilk yılında. Bahsedilen konu yetenek ya da sorumluluk meselesi değil hele arkadaşlarının onun atamadığı golü atamayacak olması hiç değil hele ki bir çok pozisyonda son vuruşu ondan kat ve kat iyi poldi ye ya da başka birine PAS VERMEMESİNİN yegane sebebi KENDİNİ PAZARLAMA ARZUSUDUR. Pozisyonlar öyle basit futbol zekasının kıtlığından dolayı oluşan pozisyonlar değil.

Ilk mesajında kiraladı diyor mu? Yani ilk haberi girdiğinde?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lemina kiralık galatasaray demiş. Ama anlaşıldı kesin bişey yok. Bence biraz heyecan yaşatmak istemiş bizim çomarlara

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Şimdi baktım tüm Twittlere haberim yalan değil Galatasaray istiyor ve yalanlamadi demiş ama adam hiç bir zaman anlaştı kelimesini kullanmamis.
ccac90a2927115e9752f7e91c5c9f508.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
kiralandı diye niye yazmış o zaman,inşallah gelir lemina.var mı öyle boş yere sallamakk...bilgisi varki

@PhilippeGenin

@LeminaM_13 @juventusfc en prêt @GalatasaraySK @beinsports_FR

bunu yazdı

Marsilyada kim oynadıysa ona talibiz
Riberyiin intikamami bu
Gomis vainguier lemina imbula diarra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt