Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu lemina bu kadar iyi mi ya ilk defa duydum adını bu çocuğun
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o dedikleri kıvırmaysa o bile guzelmiş abiEger oyle olsa adam dediği şeyin arkasında kalır. Kıvırmaya başlamış yok Galatasaray yalanlamadı herkes arzusunu biliyo falan
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
imbula ve capoueeeMVilla,Guilavogui,Imbula,Capoué,Song dan biri gelmeli.
Bruma bize gelirken de bir karakter göstererek gelmedi zaten kulübü satmak zorunda kaldı ayrıca bunu karakter vs olarak değerlendirmek bana çok sığ geliyor açıkçası bu adamlar profesyonel ve idealleri var adama sen daha yüksek bir durum vadediyor musun maalesef hayır ee adam da olduğu yerden daha iyi bir yerde olmak için haliyle böyle işlere kalkışıyor bunun için oyuncudan ziyade kendimizi suçlamalıyız. Biz en azından şu an CL'ye gidebilen bir takım olsa idik çok çok büyük olasılıkla Bruma biz de kalacaktı.Tam tersi karekter sorunu olduğunu gösterir. Örnek Ardaya o yaşlarda kaptanlık verip Türkiye nin alayı içinden geçerken bu yaşta bu sorumluluk fazla geldi diye savunma yapılmıyordu. Bruma içinde geçerli ki ona da yeterli tahammül gösterildi ilk yılında. Bahsedilen konu yetenek ya da sorumluluk meselesi değil hele arkadaşlarının onun atamadığı golü atamayacak olması hiç değil hele ki bir çok pozisyonda son vuruşu ondan kat ve kat iyi poldi ye ya da başka birine PAS VERMEMESİNİN yegane sebebi KENDİNİ PAZARLAMA ARZUSUDUR. Pozisyonlar öyle basit futbol zekasının kıtlığından dolayı oluşan pozisyonlar değil.
Torino da girmiş yarışa ama Stoke ağırdan alıyormuş bizim kiralık opsiyonlu teklifi reddettmisler
Toro, torna di moda il nome di Imbula >> Noi Granata
Bu Imbula'yı bize yedirmezler gibi. Vainqueur nasıl oyuncu sence. Daha hakimsindir Fransa Ligi'ne.
Vainqueur deli topçu burdakiler neyini beğenmiyor anlam veremiyorum. Adam resmen tek başına her atağı kesiyordu neymiş ofansif yönü kötüymüş diye adama mehmet topal muamelesi yapıyorlar.