Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MVilla,Guilavogui,Imbula,Capoué,Song dan biri gelmeli.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

1ed131989d16952d22246eefc508997b.jpg

İyi geceler Dursun mağdurları.

4 lira verirsek gelir lemina
Başka türlü aklını celemeyiz
Premier ligin yarısı talip

kiko femenia ile ilgileniyormusuz arkadaslar
baska bir forumda duyumcu arkadas söyledi

Sneijder dururken 9 milyon Belhanda'ya vermesek, 2, 2.5, 2,5 kulüplerine kiralama bedeli bir tanesinin de 2 milyon euroluk maaşını karşılamak suretiyle Konop, Lemina ve Imbula'yı 1 senelik kiralayabilirdik. 9 milyonu böyle dağıtabilirdik çok daha efektif olurdu. Selçuk'tan da kurtulurduk.

Bir kanatta Gary, Sinan, Yasin değişmeli olarak oynardı. Daha önce de yazdım Yasin bile bu leş ligde 8 gol 5 asist yapabiliyor kanat olarak.

Son düzenleme:
Tam tersi karekter sorunu olduğunu gösterir. Örnek Ardaya o yaşlarda kaptanlık verip Türkiye nin alayı içinden geçerken bu yaşta bu sorumluluk fazla geldi diye savunma yapılmıyordu. Bruma içinde geçerli ki ona da yeterli tahammül gösterildi ilk yılında. Bahsedilen konu yetenek ya da sorumluluk meselesi değil hele arkadaşlarının onun atamadığı golü atamayacak olması hiç değil hele ki bir çok pozisyonda son vuruşu ondan kat ve kat iyi poldi ye ya da başka birine PAS VERMEMESİNİN yegane sebebi KENDİNİ PAZARLAMA ARZUSUDUR. Pozisyonlar öyle basit futbol zekasının kıtlığından dolayı oluşan pozisyonlar değil.
Bruma bize gelirken de bir karakter göstererek gelmedi zaten kulübü satmak zorunda kaldı ayrıca bunu karakter vs olarak değerlendirmek bana çok sığ geliyor açıkçası bu adamlar profesyonel ve idealleri var adama sen daha yüksek bir durum vadediyor musun maalesef hayır ee adam da olduğu yerden daha iyi bir yerde olmak için haliyle böyle işlere kalkışıyor bunun için oyuncudan ziyade kendimizi suçlamalıyız. Biz en azından şu an CL'ye gidebilen bir takım olsa idik çok çok büyük olasılıkla Bruma biz de kalacaktı.

Arda ile Bruma'nın kıyaslanması hiç bir düzlemde bana mantıklı gelmiyor.Arda Galatasaray'da iken kendine bakmayıp, sürekli sakatlanan, kilo alan, çıktığı maçlardan çok magazinsel boş konularla gündeme gelen bir Galatasaray kaptanı idi Atletico'ya gidince niyeyse bir profesyonel olası tuttu, kaptanı olduğu takımda salmıştı halbuki çiftlik gibi, Bruma en azından kendi adına bile olsa takıma katkısı olan işler yaptı ve bunu takımın kaptanı olarak değil Portekiz'den 18 yaşında gelmiş bir genç olarak yaptı, zor bir sakatlıktan sonra üstelik. Hangisinin daha acı olduğu ortada.

arkadaşlar yedirmezler filan bu işleri geçelim uyanık olursan hiç beklemediğin adamları bile alabilirsin ceng başgan umarım dersine iyi çalışıyordur

Bu Imbula'yı bize yedirmezler gibi. Vainqueur nasıl oyuncu sence. Daha hakimsindir Fransa Ligi'ne.

Vainqueur deli topçu burdakiler neyini beğenmiyor anlam veremiyorum. Adam resmen tek başına her atağı kesiyordu neymiş ofansif yönü kötüymüş diye adama mehmet topal muamelesi yapıyorlar.

Vainqueur deli topçu burdakiler neyini beğenmiyor anlam veremiyorum. Adam resmen tek başına her atağı kesiyordu neymiş ofansif yönü kötüymüş diye adama mehmet topal muamelesi yapıyorlar.

m.topal olsa yine iyi josef de souza diyen gördüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt