Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Felaket bir bilgi kirliliği var Dursun ihalenin kaymağını yiyor. Medyada veriyor odunu habire yeni isimler,Birde diyorlar ki dursuna haksızlık yapılıyormuş enkazı temizliyormuş:) önce suratını sonra g.tünü temizlesin de sonra enkazı temizlesin. Çıkan isimlerin futbolcu olduğunu bile bilmiyordur.

Son düzenleme:
Neyse benden olsun

Gomis memlekete geldi, gölgesinde serinlemek isteyen taraftarlar havaalanına koştu

Belhanda yolda

Maicon tatil sonrası

Şimdi orta saha isimleri geçiyor

Lemina İmbula Asamoah ve Vaniguer(muhtemelen yanlış yazdım)

Ama bek sorunumuz halen duruyor, ciddi bir isimde yok. Clishy tete yalan oldu

corchia durumu var.

G.Saray'ın Corchia'ya olan ilgisi yüksek. Lille, onu satarsa Bielsa'nın isteğiyle Juanfran'ı alacak. [But Football]

Neyse benden olsun

Gomis memlekete geldi, gölgesinde serinlemek isteyen taraftarlar havaalanına koştu

Belhanda yolda

Maicon tatil sonrası

Eyvallah renktas. Ciddi isimler. Hayirlisi olsun.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Serdar'in sakatlanmasi icin pusuda beklemeye gerek yok adam öyle ya da böyle yine sakatlanacak. Bu adam baska futbolculara göre daha hassas ve sakatliklara daha meyilli.

Kontrolsüz herifin teki. Bursa da kac defa hatirliyorum kafa topuna cikip boynunun üstüne düsüyordu neredeyse hatta bir kere boynuna düsmüstü cok fena. Adamin denge hissi yok bir kere, dan dun daliyor.

Ikisi de o parayi etmez diyeyim ve bu konuda uzlasalim :D

Sirf bu ikiliye 7 Milyon ödedik, o parayi mesela direkt Vida'ya gömebilirdik 8 mi ne istiyorlardi 7 ye rahat anlasirdik bence.
Yani dediğin yapılabilirdi ama Serdar konusunda sana katılmam söz konusu değil Can kardeşim ki görüşünede saygı duymakla beraber. :) Sakatlanırsa diyeceğim birşey yok ertesi sezon göndersinler.

Neyse benden olsun

Belhanda yolda

Maicon tatil sonrası

G.Saray'ın Corchia'ya olan ilgisi yüksek. Lille, onu satarsa Bielsa'nın isteğiyle Juanfran'ı alacak. [But Football]

Corchia-Vainqeur gelirse razıyım.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Sol bek ne oldu Clichy yattı herhalde. Bu avrupa basınıda haber bulamadımı bizi ekliyorlar cümle sonuna ordan fanatik haber yapıyor kopuyor ortalık

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Şuan 2008 milan arsenal maçı var ntv de arsenal de ne kadro varmış len:) vala hepsi de mermi gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt