Ensar Kılıç
10 Numara!
- 7 Haziran 2011
- 13.477
- 13
- 1.053
tarik camdali yazacagina git kendi kadronuza emenike, van der wiel, krasicleri yaz !
Bunlar kim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tarik camdali yazacagina git kendi kadronuza emenike, van der wiel, krasicleri yaz !
Bunlar kim
Oldu kimi alalım peki ? Ağır saçmalıyorsun.
Sen önce galatasarayın kapısından içeri gir daha sonra kadroyu yorumlarsın.Bunlar sizin transfleriniz. Ben olsam hiç birini Galatasaray'ın kapısından içeri sokmam.
Sen önce galatasarayın kapısından içeri gir daha sonra kadroyu yorumlarsın.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sabri Yekta bu tip adamlar lazım bize. Arda geri gelse mesela. Aykan Akman tarzı bir orta saha bulsak. Stoperler Semih-Hakan Balta taş gibi takım Türk oyuncularla başarı gelir cavurlarla değil.
Sen git Ligue 1 transflerini araştır koçum
Yeri geldiğinde kılıç çekmesini de biliriz.Uslu dur bana bulaşma.
Sabri Yekta bu tip adamlar lazım bize. Arda geri gelse mesela. Aykan Akman tarzı bir orta saha bulsak. Stoperler Semih-Hakan Balta taş gibi takım Türk oyuncularla başarı gelir cavurlarla değil.
Yeri geldiğinde kılıç çekmesini de biliriz.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazık, ciddiye alınacak biri değilsin.
Sanayiye gidip yaptırırdım da bunun konumuzla ne alakası var nalburcu
O zaman niye yarım saattir alıntı yapıp laf anlatıyosun yaprak.
Masoşistir küfür yemeye geliyordur.Bir insan taraftari olmadigi bir kulübün forumunda niye ve neden üye olur ki. Amac nedir yani.
Minik kus aziz baskanin clichy diye size hasan alichy gecirdi. Bunun acisi mi var yolarim o tuylerini