Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abartmayalım dün valbuena belhandadan iyi dedim diye yemediğim laf kalmadı
Az bile söylemişler o zaman yaşi kemale ermiş 1.60 boyunda adama bizim ligte neler yapacaklarını seyredersin önümüzdeki sene kimin daha iyi katkı verdiğini görür eğleniriz.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Porto 3. Sınıf he. Google diye bir şey var porto yaz enter e bas kardeş o kadar zor degil. Porto 3. Sınıfmış o zaman biz 6. Sınıf filan oluyoruz senin gözünde.

1. sınıf

barcelona real madrid bayern münih

2. sınıf

arsenal liverpool dortmund atl. madrid

Son düzenleme:
Az bile söylemişler o zaman yaşi kemale ermiş 1.60 boyunda adama bizim ligte neler yapacaklarını seyredersin önümüzdeki sene kimin daha iyi katkı verdiğini görür eğleniriz.

yaştan bağımsız daha iyi futbolcu olduğunu söyledim tabi ki belhanda daha uzun süre faydalı olur ama valbuenanın daha iyi topçu olduğunu düşünüyorum ve sizi zerre ilgilendirmiyor

Şu Galatasaraylı olduğunu iddia eden kişiye sinkafli sözlerde bulunsam ne kadar yerim oda hapsi

Transferler bir bir geliyor... sıra Imbula da inşallah

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Defansa ise sağ ve sol bek transferi yapılması beklenirken, kamptan sonra Tudor'un raporu beklenecek. (beIN SPORTS)

yaştan bağımsız daha iyi futbolcu olduğunu söyledim tabi ki belhanda daha uzun süre faydalı olur ama valbuenanın daha iyi topçu olduğunu düşünüyorum ve sizi zerre ilgilendirmiyor
Niye beni ilgilendirmiyor? Senin düşüncen varsa milletinde var hazmedeceksin. Hakaret etmeden insan gibi yazdım anlamadıysan bir daha yazayım kardeş. Valbuena dan bir halt olmaz seneye diego gibi defederler. Nasılsa buralardayız.

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app

Beinsports kendiyle çelişiyor.

3 transfer daha diyor

Sag ve sol bek -> 2

Kanata konoplyanka yazıyorlar kendileri 3

Ortasaha oyle yada boyle alinacak(lemina yaziyorlar) 4

[IGM]BV6dGqSHwgf[/IGM]

Maicon Sao Paulo'ya veda etmiş.

Niye beni ilgilendirmiyor? Senin düşüncen varsa milletinde var hazmedeceksin. Hakaret etmeden insan gibi yazdım anlamadıysan bir daha yazayım kardeş. Valbuena dan bir halt olmaz seneye diego gibi defederler. Nasılsa buralardayız.

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app
siz kendinizi kandırmaya devam edin bizim aldıklarımız dünyanın en iyileri fenerin aldıkları 2. lig topçuları devam aynen böyle

Şu gomis gelirken şikecilerin aleyhine edilen tezahürat paylaşalım GALATASARAY düşmanlarına karşı

O zaman milletin lafları seni ne ilgilendiriyor? Herkese bir laf sen ağa mısın buranın, modlar nerede illa biri laf mi saysın sana. Sen kimsin kabadayı mi , milletin işi gücü var liseli misin sabah akşam buradasın ve senin saçma sapan mesajlarını okumak zorunda değiliz. Kardeş müslümansan eğer onu geçtim insansan eğer insanlarla alay etmemeyi bilmelisin

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt