Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e78ecea2827020708209eceab160e11a.jpg

LIDER
"Beni iyi dinleyin. Sende iyi çevir. Biz buraya şov için yazmıyoruz. O şovu orda yapıyorlar. O bakan, öteki milletvekili. Siz Sao Paulo takımının tarihinde bir kupaya daha doğru giderken yanında olacaksınız. Kendi taraftarlık hayatınızda da bir kupa sevinci yaşayacaksınız. Nedir bu haliniz? Maça çıkıyoruz. Lig finaline! Haftalardır size seslenmiyorum. Hala burda aynısınız. Siz böyle mi taşıdınız bu takımı buralara. Umudunuzu koruyarak geldiniz. İnşallah beni yanıltırsınız. ordakiler şov, bizim işimiz değil."

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bize şaka gibi geliyor da Gomis'in gözlüğünü çalmak nasıl bir şerefsizliktir, nasıl bir hayvanlıktır, ülkenin, kulübün imajını yerle bir etmektir farkında bile değil millet. Herif bildiğin kapkaç yapıyor sonra pişkinliğe bak anasını satayım gözlüğü internette satışa çıkarıyor. İyice hayvanlığının havasını da atmıştır nasıl aldım gözlüğü diye etrafındakilere de.

Artık futbolcu karşılama olayına bir düzenleme getirmek gerek. Kardeşim adam misafir ya. Hiç gitme demiyorum gidersin, 50 kişi gidersin insan gibi atkını, çiçeğini ikram edersin birkaç foto çek bitti. Adamı linç ettiler neredeyse ayıp.

Takla atan adamdan zarar gelmezzz derbide golü varr

''Galatasaray, Porto'lu Marcano ile ilgili. Kulübü ise kontratı 1 yıl kalan oyuncuyla sözleşme yenilemek istiyor.''

PortugueseSoccer.com @PsoccerCOM
A Bola: Galatasaray among various clubs asking about Porto's Marcano. Porto want to renew his contract. He has currently 1 yr left.

bu stoper iyi mi

''Galatasaray, Porto'lu Marcano ile ilgili. Kulübü ise kontratı 1 yıl kalan oyuncuyla sözleşme yenilemek istiyor.''

PortugueseSoccer.com @PsoccerCOM
A Bola: Galatasaray among various clubs asking about Porto's Marcano. Porto want to renew his contract. He has currently 1 yr left.

bu stoper iyi mi
iyi, ayagi yumusak bir stoper ve sol ayakli bildigim kadariyla. Tudor ciddi ciddi solak stoper istiyor anlasilan

alper de öyleydi lan
melonun yerine yazan embesiller bile fazlasiyla mevcuttu
simdi ayni güzellestirmeyi maiconda görüyoruz
bizim insanimiz kadar futbolu bilen baska bir toplum yoktur
bahsi gecen adami dogru düzgün izlememistir bile ama en iyisini o bilir

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

bir sorum olucak renktaş MAİCON sana göre nasıl topçu

Cem Dizdar ne anlatıyor boyle boş boş

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Izleyenler bilirmiş miş. Izledik işte Bursa zamanında yeterince yoksa niye bu kadar keskin bir yorum yapayım , her önüne helen biraz parlayan ve öne çıkan adamı yıldız adayı yaparsan böyle olur.

Vasat /vasat üstü herifin teki. Onun yeteneğini yiyeyim ben, kafa olmadığı sürece ne işe yarar.

Mevki ve oyun içindeki rolleri birbirinden ayrı olsa da kimsenin beğenmediği Çolak bundan en az 10 kat daha yetenekli. Onu beğenmeyenler Ozan'ı yere göğe sığdıramıyordu aynı dönemde.

3-4 Milyona gelse Ozan'a birşey demezdim o zamanlarda belirtmiştim ama 7 Milyon yağlı kazık. Kelimenin tam anlamıyla yağlı kazık hem de Ozan'ın çabuk kilo alan bir tip olduğunu göz önünde bulundurursak.

Boş bir tartışma. Neyse iyi ki Fenere gitti yoksa gelsin diyenler aynı Tarık da olduğu gibi söverlerdi.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt