Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine 1.30 gibi resmi hesaptan belhanda geliyo haberi gecilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maicon'da yarın gelirse ilk defa temmuz ayı olmadan oyuncular kampa yetişecek. Umarım bir an önce orta saha ve bek transferleride tamamlanır.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim sadece youtube kliplerinden görüp aha bu adam bizde fena is yapar dedigim ve tutturdugum tek adam keitadir
diger gelen elemanlarin hepsi patlamistir bizde
kliplere sadece güzel hareketleri koyarlar
sabri veya cedcu icin bile ne klipler var nette
hepsi yaniltici

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

hürriyetsporun kaynagı da fanatikmiş.Allah cezanızı vermesin

başkoymuşuz CİMBOM senin yoluna

Tudor'un aslanlarıyla
kükresin CİMBOMBOM

redreportu tekrar engelledim,akşam görüşürz arkadaşlar

Her mevki önemlidirde önlibero transferi çok önemli. En merak ettiğim transfer o bölge. Üst seviye birisine ihtiyacımız var oraya ve sonra bakacağız takımla uyumunu. Bir iyi melo bulmalıyız.

DDenjARXgAAT1MA.jpg

Imbula Imbula Imbula bana göre hepsinden önemli oyuncu bu. Imbula ve Corchia da geldikten sonar ben rahat bir nefes alırım. Sonrasında alacakları 2 adam konusudna acele etmeseler de anlarım.

Konop gelirse Sneijder gider diyolar bir yanım sneijder gitsin performansı düştü diyo bi yanım juve golünü aklıma getiriyo bu çocuk yine yapabilir diyo

geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gomisin takım arkadaşı Cabella çok yetenekli futbolcu Newcastleda iyi başlamıştı ama bencil bi topçuydu topsuz oyunda yoktu son durumunu bilmiyorum ama sol tarafta baya etkili olur

simdi ne desem yalan olur haci
ben elemani hayatimda bir kere bile alici gözüyle izlemedim
tam bir kapali kutu
gsde 4 5 macini izleyip öyle karar verebilirim anca
ama forumda birkac kisi vardi izlemedikleri halde öve öve bitiremeyen
onlara da sorabilirsin :)

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

kafa toplarında iyiyse ve liderlik özelliği varsa bence yeterli ama uyum sorunu yaşarmı orasını bilemem ha bende dediğin gibi alıcı gözüyle izlemedim ama iyi olucak savunmaya diye umit ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt