Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adnan Öztürk gibi zor zamanda görevden kaçan hatta bahane bulma yarışına girip her para akışında kafasını topraktan çıkaran , niyetini açıkça belli etmiş kendi sinsi stratejisini bile taraftarı aptal yerine koyarcasına ayyuka çıkaran bir şahsiyet o koltuğa oturamaz her ne kadar Dursunun hatalarından başkana sallasak da aptal değiliz kimin ne olduğunu biliyoruz...Oligarşik pilavcı parazit liseli takımının taraftarı fazla küçümsediğini düşünüyorum ya da sosyolojik altyapıları yetersiz ki artık kaf dağının tüm yüzlerinin görünür olduğunun farkında değiller

DDeu0dMXYAAx8X2.jpg

DDeuiApXsAA8Yt9.jpg

Kop gel ve efsanemiz ol <3

chelsea herkesle ilgileniyor da kimseye imza attıramadılar. Dursun başkanımı ödünç verelim de transfer yapmayı öğretsin.

Transfer tahminlerim:

- Maicon gelecek.
- Orta sahaya iki adam alınacak (Asamoah, Lemina, Vainqueur, İmbula dörtlüsünden ikisi). Biri kiralık olur.
- Orta sahalardan biri olursa sol bek alınmayacak.
- Asamoah gelmezse scouting sol bek alınır. Clichy'ye o kadar para verileceğini sanmıyorum. Her şey dahil 3m Euro yıllık kabul ederse alınır.
- Forvete oyuncu alınmayacak.
- Kanat transferi sona bırakılır. Kiralık-opsiyonlu Konopylanka gibi biri veya direk scouting transferi olur. İyi oyuncu bulamazlarsa veya bütçe kalmazsa transfer yapılmayabilir de. Orkan alınabilir belki..
- Sağ bek mutlaka alınacak. Tete, Corchia en büyük adaylar. Umarım biri gelir.
- Sneijder takımda kalır. 11'de harikalar yaratacağını düşünüyorum bu sene.
- Acerbi ile anlaşırlarsa devre arası sözleşme imzalanıp sezon sonu transfer edilebilir. Belki sözleşme imzaladıktan sonra kulübüyle 3-4m Euro karşılığı devre arasında da anlaşılabilir.
- Serdar, Ahmet, Semih, Koray, Hakan Balta beşlisinden üçü gider. İlk aday Hakan Balta. Kesinlikle kadroda olacağını sanmıyorum. Koray da kiralanır. Semih'i de satmayı deneyeceklerdir. Elde kalırsa da belki sağ bek rotasyonunda oynayabilir.

Bize şaka gibi geliyor da Gomis'in gözlüğünü çalmak nasıl bir şerefsizliktir, nasıl bir hayvanlıktır, ülkenin, kulübün imajını yerle bir etmektir farkında bile değil millet. Herif bildiğin kapkaç yapıyor sonra pişkinliğe bak anasını satayım gözlüğü internette satışa çıkarıyor. İyice hayvanlığının havasını da atmıştır nasıl aldım gözlüğü diye etrafındakilere de.

Artık futbolcu karşılama olayına bir düzenleme getirmek gerek. Kardeşim adam misafir ya. Hiç gitme demiyorum gidersin, 50 kişi gidersin insan gibi atkını, çiçeğini ikram edersin birkaç foto çek bitti. Adamı linç ettiler neredeyse ayıp.
Tamamen katılıyorum. Ilaveten bu hava alanında oyuncu karşılama işini biraz da abartıyoruz bence. Drogba Sneijder gibi yıldızlar da anlarım ben olsam ben de kesinlikle giderdim ama her gelen oyuncuda sanki gereksiz ve abartı gibi.

Dün bir yorum okumustum Twitter da birisi yazmıştı "Havaalanında oyuncu karşılaşmamız üçüncü dünya ülkesi olduğumuzun kanıtıdır" diye. Tamamen katılmasam buna benzerini düşünüyorum. Bence özel oyuncular dışında çok gereksiz bir eylem.

sent via GSC

Şu lemina gelsin yaw. Tipiyle mipiyle 10 numara adam. Çakma pogbamız olur.

Ntvspor son dakika Maicon bu akşam 10 da İstanbul'da

Uçaklaaaar iniyor

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt