Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çoğunluk Selçuk'u ilk 11 oynayacak olarak görüyor ama bence öyle olmayacak

Her ne kadar Tudor onu ilk 11'e yazsa da geçtiğimiz senelerde olduğu gibi Rezil oyununa devam ederse ilk 2 hafta sonunda taraftar baskısı yüzünden bir daha oynayamaz

Arık millet Semih, Selçuk gibi isimlerden nefret etti

Yetti artık beyefendileri çektiğimiz

BELHANDA

[FONT=&quot]Turkish Airlines 1366
THY1366 / TK1366
[/FONT]

[FONT=&quot]7 DAKİKA İÇİNDE KALKMASI BEKLENİYOR[/FONT]

8e5c484d905e2477bd065dd32daef103.jpg

Saygı değer büyük başkanimiz ne zaman uygun gorurse hahah

Yalnız ismi geçen adamlar min 2.5-3 m euro alacak adamlar Asamoah,Konoplyanka Vainqueur vs. Maaş çıtası çok yükseldi

Aşkın Ateş adlı kişinin Tweetleri

Aşkın Ateş*@AskinAtes29·3d

5. Konopylanka gelmek istiyor. Schalke de kadroda düşünmüyor. Schalke ıle anlaşılırsa , bu işte olur.

101630

Aşkın Ateş*@AskinAtes29·11d

4.Imbula en çok istenen isim Ancak aşama kaydedilemedi.Olması çok zor artık bu nedenle stoke dan bi istek gelmediği sürece görüşmeler durdu.

10927

Aşkın Ateş*@AskinAtes29·18d

3.Vainquer ile her konuda anlaşıldı. Öncelik olmaması sebebiyle ağırdan alınıyor. Öncelik değil.

282152

Aşkın Ateş*@AskinAtes29·25d

2.Lemina listenin üst sırasında artık. Oyuncu TR'ye soguk ıkna edilmeye çalışılıyor. Juve kiralamaya sıcak.

101979

Aşkın Ateş*@AskinAtes29·31d

1. Asamoah ile anlaşıldı. Juve ıle kiralama konusunda konuşuluyor. Juve satmak istiyor.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asamoah sol bek dahil değişik bölgelerde oynayabiliyormuş. Ilaç olur..

Lemina ile beraber paket yapılsın ve alınsın.. Baska adam gelmese de olur..

Maicon kap ne zaman gelecek yahu ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karsilamaya gidenler bari orada konaklasin, oglen Belhanda, aksam Maicon.

Asamoah sol bek dahil değişik bölgelerde oynayabiliyormuş. Ilaç olur..

Lemina ile beraber paket yapılsın ve alınsın.. Baska adam gelmese de olur..
Asamoah joker bir adam dediğin gibi sol bekte oynar, orta sahanın solunda oynar, merkez orta saha oynar, hızından dolayı sol açık bile oynayabilir

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
"Asamoah joker" denince aklıma Fatih Terim'in Eboue sırf joker diye onu sağ bekten önce her mevkide denemesi geldi. :asd2: Herifi sol kanat oynatmıştı yaw. :asd2:

Tamamen katılıyorum. Ilaveten bu hava alanında oyuncu karşılama işini biraz da abartıyoruz bence. Drogba Sneijder gibi yıldızlar da anlarım ben olsam ben de kesinlikle giderdim ama her gelen oyuncuda sanki gereksiz ve abartı gibi.

Dün bir yorum okumustum Twitter da birisi yazmıştı "Havaalanında oyuncu karşılaşmamız üçüncü dünya ülkesi olduğumuzun kanıtıdır" diye. Tamamen katılmasam buna benzerini düşünüyorum. Bence özel oyuncular dışında çok gereksiz bir eylem.

sent via GSC

Üçündü dünya ülkesi demeyelim de hayatında futbolcu görmemiş Arap ülkesi taraftarı gibi diyelim.

Bu 3. dünya ülkesi tabiri bizde çok yaygın ama çoğu kişi açıp bir Google'a bile yazmaz neden böyle bir terim var 1. ve 2. ülkeler hangisi diye :DD Çocuklar zannediyor ki şimdi ülkeler sınıf sınıf 3, 4 , 5 gidiyor. Onun bir büyüklük göstergesi olmadığını bilmedikleri için Türkiye'nin aslında 1. Dünya ülkesi olduğunu duysalar çok şaşırırlar :DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt