Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıklamalara bakınca yeni transferlerin maliyetlerini Sneijder'in gitmesine bağlamışlar gibime geldi. Şuana kadar Bruma+Poldi yi kullandılar ve tükendi o miktar.
Haftaya Sneijder ile görüşeceğiz demesi, Belhanda'ya 'eğer doğruysa' yüksek tutarda bonservis ödenmesi gibi şeyler düşünülünce oldukça mantıklı geliyor.

Trabzon 5M € Medel'i almış diyolar.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun para bol fazla muhasebecilik yapmayin dedi resmen :asd22:

Sneijder hala ibizada arkadas saka gibi..gelmeyen bi o var sanirim.hala actigi yerle ugrasiyor heralde

Milli futbolcular Slovakya kampında olacak. Ekstra izin filan da yok bildiğim kadarıyla. Bütün millilere son maçlarından itibaren 15 gün izin verilmiş. Sneijder'i karalamak için uyduruyorlar.

DDfedUUW0AEb0yf.jpg

:asd22:
Bu ne :asd:

TapaTalK

32 yaşındaki Gomis'e ödenen 4.2 için laf etmeyip Sneijder gibi bir kariyerin ve katkısı en kötü sezonunda bile ortada olan adamın maaşına laf etmek...

Not: Gomis ve aldığı paraya değil itirazın burada

Gomis: "Dolu bir stadyumda, golümü attıktan sonra aslan sevinci yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum."

Güzel günlere az kaldı gibi gözüküyor :D
1. Gomis +
2. Belhanda +
3. Maicon +
4. Vainqueur ?
5. Lemina ?
6. Corchia ?
7. Clichy ?
8. Yedek Forvet ?

32 yaşındaki Gomis'e ödenen 4.2 için laf etmeyip Sneijder gibi bir kariyerin ve katkısı en kötü sezonunda bile ortada olan adamın maaşına laf etmek...

Not: Gomis ve aldığı paraya değil itirazın burada

5 senedir forumdayım daha Sneijder Drogba dışında tatmin olduklarını görmedim her şeye bir kulp bulunur burada.

Aslında şimdiye kadar Kap' a bildirilen isimler arasında takımı ciddi anlamda güçlendirecek bir tek Maicon var.

Podolski gitti Gomis geldi, Bruma gitti Belhanda geldi. Chedjou gitti Maicon geldi.

Anlaşılan o ki daha Sneijder de gidecek.

Asıl sorun bekler ve merkez orta saha ikilisi idi ve bu 4 pozisyon hala daha belirsiz. Bu bölgeler 4 iyi oyuncu ile doldurulmazsa geçen seneden farklı bir Galatasaray izlemeyiz diye düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen abicim.

Chorciha clichy Lemina vanquer 4:lüsü lazım bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt