Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu anda havaalanından inen Sneijder olsa, geçen sezonu 0 gol 0 asistle bile tamamlamış olsa gidip havaalanında 3 gün önceden yatacak adamlar durduk yere adam çöp diyor.

Sneijder'i o bahsedilen 7.5 milyon bonservisle elinden çıkarırsa kulüp itiraz etmem, derim ki yaşlandı son senesiydi para kazandık. Ama sırf gitsin diye bonservissiz ve 1-2 milyon için sözde tasarruf amaçlı gönderiliyorsa büyük ahmaklıktır bu. Taktiğime uymuyor filan da hikaye. Terim için de aynı şeyi söylemiştim. Sneijder taktiğe uymuyor düşüncesi saçmalık. Belhanda uyuyorsa Belhanda hayli hayli uyar.

Çöpneijder gitse ne güzel olur

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
b0167aba87d03b50b5704eaad4a4ad8d.jpg

sent via GSC

Bütün barzolar havaalanında. Sanki meslek edinmiş gibiler. Her gelen transfere aynı beste

Emniyet önlem almış bu sefer belhandaya zarar veremiyecekler !!!1

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek tesellim Sneijder' çöp, çürük vb. hakaretleri yağdıranların büyük kısmı Hagi varken büyük oranda portakalda vitamindi ve ülkede internet yaygın değildi.

O üstadın son sene bizi şampiyon yapamadığını veya UEFA finalinde kırmızı gördüğünde başına gelecekleri düşünemiyorum.

Bence Clichy gelmeyecek, Corchia çok pahalı, alınabilir mi bilmiyorum, Vanquier bence öyle aman aman bir adam değil, olabilirse Lemina muhteşem olur o da kolay transfer değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vanquer bizde iş yapar abi top çalma uzmanı. Bu lig için çok iyi. Chorcihianın 1 sene sözleşmesi var. Lemina yanında vanquer ile daha etkili olur. Selçukla kabız olur herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt