Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sneijder takımda kalacaktır..

3-5 hırdavatçının sözüne itibar etmeyiniz.

Kacta geliyor acaba arkadaslarla havalimanı yolundayiz gomisi çok coşkulu karşıladık umarım bu daha iyi olacak meselaleler hazir

Bu ülke oyuncu karşılamayı acilen bırakmalı ya

Çok kepaze bir durum :D

Gstv gommisss klibiiii

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DDfRWkIXkAEp9Ad.jpg

Cenk sikmişim Finansal Fair Play'ini al gel hepsini

Konop gelecekti hani, menejeri açıklama yapmış Türkiye ye sıcak bakmıyor diye. Ulan sevinmiştim bir de

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gstv muazzam amatör yaw çoçuk kanalı gibi

Ooo sasa iliç klibi çıktı !!!1

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bournemouth, bonservisi elinde olan 34 yaşındaki Jermain Defoe ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Ya arkadas bir sürü kisi yazmis,

Bruma,Poldi belki Sneijder gidiyor ama yerlerine gelen adamlar daha kotu,iyi de kardesim mi bu adamlarla iki yilda ilk uce bile giremedik tabi ki tek suclu bunlar degildi takim komple bozuktu ama bir degisim sartti

Ayrica bence de Sneijder bu yil kalabilir ama bonservis getirecekse de gidebilir cok severim kendisini o ayri,ama Poldi'ye uzulmedim zaten son sen hic katkisi olmadi gibi bir sey,Bruma' ya gelince gitmek istedi gitti,aglayalim mi

Dursun'a gelince istediği kadar transfer yapsin yine de sevmiyorum,Sabri'ye gelince ,ona hic gelmeyelim kalsin yerinde

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

U.Karakullukçu:Gomis'in Marsilya'daki maaşı senelik 3.25M€'ydu.Adamlar tutmak istedi.Piyasayı bilmeden yapılan analizler vasatlığa mahkumdur

Milli futbolcular Slovakya kampında olacak. Ekstra izin filan da yok bildiğim kadarıyla. Bütün millilere son maçlarından itibaren 15 gün izin verilmiş. Sneijder'i karalamak için uyduruyorlar.

Muslera ve selcuk milli Mac oynadi

Ikisi de 2 gündür idmanda

Belli ki Sneijder'a Kulup bulmasi icin ekstra izin verilmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt