Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder konusu artik belli yani tartismaya gerek yok

Baskan kalacak diyemedi,haftaya gelecek karar verecegiz dedi

Milli oyuncular 2 gündür takima katildilar ama Sneijder ortada yok,diger oyuncular gibi Sneijder da 2 milli Mac yapti ve milli oyuncular arasinda sezon genelinde en az maca cikan oyuncu Sneijder

Ekstra izinin sebebi Kulup bulmasi icin

Her sene geç geliyor zaten.

Uğur Karakullukçu‏ @ukarakullukcu
Gomis'in Marsilya'daki maaşı senelik 3.25M€'ydu... Adamlar tutmak istedi. Avrupa piyasasını bilmeden yapılan analizler vasatlığa mahkumdur.
Younes Belhanda, Avrupa'nın en iyi çıkış yapan 3-4 takımından biri olan Nice'den geliyor... Bir hafta geç kalınsa zaten Sevilla almıştı.
Sevilla alsa "İşi biliyorlar ya" diyecekler 8M€ pahalı diyor... Neye göre? Avrupa piyasasındaki adamı TR kriterleriyle değerlendiremezsin.
Neymiş, Belhanda Wes'in mevkisinde de oynayabiliyormuş.. Daha iyi ya, Sneijder rekabeti hissetsin, forma girsin. Birlikte de oynayabilirler.
Sneijder de Benjamin Button değil, sakatlığı, formsuzluğu olur, oynamadığı zaman iq'su 20 puan düşmeyen bir Galatasaray görmek iyi fikir.
İşte adam gibi adamın yorumu !
Aspor'da tiner kafa taner karaman ders alsın 1 saattir talisca şöyle adriano böyle alınır diyo

TapaTalK

bu taner karaman denen beyinsiz istatistikciyi bile yorumcu yapmislar saka gibi

Gomis'in ücreti konusundaki eleştirilere sonuna kadar katılıyorum. Hayvan gibi para verdik geri zekalı gibi.

selcugun maası cok fazla asıl onu gonderın dokunulmaz mı bu adam ya kimse konusmuyor

Meloya yapilan linç simdi Sneijdere yapiliyor.

Ligin asist kralina !

Hic bir katki saglamayip yata yata, geriye pas ata ata 2 yil daha sozlesmesi karsiligi 7.5 milyon euroyu cebe indirecek olan Selcuk icin tik yok!!

Sneijdere yuklenen tipler o Meloyu gonderdigimizde de bayram yapiyorlardi!! O gun bugundur ne sampiyonlugumuz var ne derbi galibiyeti!!

Reis tamam güzel diyorsunda Real Betis nedir ya Galatasaray varken. Burda parlaması daha muhtemel. Hani bi Bundesliga,EPL'de aynı düzey de takima gitse ok tamamda betis mantıksız.
Ya o is oyle degil ama,hak veriyorum tabi ki Betis kim Galatasaray yaninda ama iste Turkiye Ortadogu olarak goruluyor malesef ve orta Avrupa daha cazip kaliyor yoksa dogru dedigin

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taner karaman diyor ki 3 transferin maliyeti 207 milyon TL imiş. Ama sadece 17.5 m euro kazanmışız

Uğur Karakullukçu‏ @ukarakullukcu
Gomis'in Marsilya'daki maaşı senelik 3.25M€'ydu... Adamlar tutmak istedi. Avrupa piyasasını bilmeden yapılan analizler vasatlığa mahkumdur.
Younes Belhanda, Avrupa'nın en iyi çıkış yapan 3-4 takımından biri olan Nice'den geliyor... Bir hafta geç kalınsa zaten Sevilla almıştı.
Sevilla alsa "İşi biliyorlar ya" diyecekler 8M€ pahalı diyor... Neye göre? Avrupa piyasasındaki adamı TR kriterleriyle değerlendiremezsin.
Neymiş, Belhanda Wes'in mevkisinde de oynayabiliyormuş.. Daha iyi ya, Sneijder rekabeti hissetsin, forma girsin. Birlikte de oynayabilirler.
Sneijder de Benjamin Button değil, sakatlığı, formsuzluğu olur, oynamadığı zaman iq'su 20 puan düşmeyen bir Galatasaray görmek iyi fikir.
Forumdakilerin yarısı bu mesajdan sonra ben ne izliyorum yıllardır diye sorguluyordur herhalde.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wesley Sneijder´in gidici oldugu cok acik artik, kem küm etmeye gerek yok.

Igor Tudor´un aciklamalarindan da bu belli oluyordu, Dursun Özbek´in de aciklamalarindan onu anladim.

Ayrica yine her sezon oldugu gibi kafasina göre herkesten 1 hafta gec gelmesi de ayip artik. Yeter.

Wesley Sneijder cok büyük futbolcu, tartismiyorum. Cok da severim. Ancak kazandigi para kadar oynadigini da düsünmüyorum.

Sezonun son 5 haftasinda hep agzimiza bal caliyor, önceki maclarin cogunda yatiyor.

Kaldi ki bu gec gelmeler, afralar tafralar da bi yere kadar.

Taner karaman diyor ki 3 transferin maliyeti 207 milyon TL imiş. Ama sadece 17.5 m euro kazanmışız

Peki arkadaş şunu hesaplamıyor mu ?
Bu sene 45.000 kombine satılsa 70-80 m TL
Bu sene tüm localar satılsa 100-150 m TL
Sezon sonu şampiyon olsak 180-190 m TL
CL gelirleri 120 m TL
--------------------------
1 senelik toplam gelir: 540 m TL x 4 sezon = 2.160.000.000 TL yapar :oley:

Diğer gelirleri hesaba bile katmayalım onları katarsak 2 katı para çıkar :D

Vainkör gelirse selçuk banko oynar iki yönlü ortaalan alıb tolgayı dmc yapmalıyız

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt