Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ve her zaman dedigim gibi, herkesin demesi lazim: Daha az anlasabildigin insanla daha güzel konusacaksin.

önümüzdeki 1 ay içinde 2-3 fransız/fransada oynamış topçu daha alırsak clichy ben de geleyim bari der mi acaba

Ali naci haber girmiş vankör ile anlaşılmış . Romaya 1.5 oyuncuya da 2.5 ama bekletiliyormus . Umarım aliriz da onu da kaybetmeyiz

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu fiyata almazsak ayıp 1.5 m euro bonservis nedir tolgaya 3 m euro verdiğimiz yerde vainqueur 10 m euro yapar :oley:

Seni de memnun gördüm ya renktas gözüm acik gitmem

Ha bir de son zamanlarda yazdıklarınla ayni fikirdeyim

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dogruya yanlis yanlisa dogru diyemem. Gecen sene bir suru yanlis yapildi burada yazdim. Bu sene ise dogrular yapiliyor. Ilgilendigimiz butun oyuncular dogru oyuncular fiyatlar tartisilir.

Bu arada tudor konusunda dusuncem degismis degil. Aldigimiz oyuncular dogru olsa bile taktiksel olarak yeterli bir hoca oldugunu dusunmuyorum. Bu sene sampiyon yapsa da gorusum degismez. Sonucta Hamza da sampiyon yapti iki senedir belimizi dogrultamiyoruz.

İyi güzelde elimizdeki çöpleri nasıl göndereceğiz o da bir sorun.

Eğer Donk ve De jong gönderilirse birisi kiralık birisi satılık iki orta saha olur diye düşünüyorum, ya da tek ortasaha + joker Asamoah olabilir bazen orta sahada da kullanmak için

Vainqueur o paralara gelmez yaw 1.5 Milyona Romaya gidiş geliş konaklama parası vermiştir Cenk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt