Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Coq qomiq mayqon fenerin anasını şeed diyorlar zağğğ. Qomise de dediler coq qüldük

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bilmiyorum siz ne düsünüyorsunuz da bu oyuncu karsilama isini cok abartiyoruz bence ülke olarak.

Sneijder, Drogba, van Persie gibi yidlizlarda anlarim da her gelen futbolcuda olmasi biraz abesle istigal etmek oluyor.

her fırsatta sneijderi mılletın gozune sokmaya gerek yok böyle daha cok gitmesını ısteyenler cogalıyor...

Bilmiyorum siz ne düsünüyorsunuz da bu oyuncu karsilama isini cok abartiyoruz bence ülke olarak.

Sneijder, Drogba, van Persie gibi yidlizlarda anlarim da her gelen futbolcuda olmasi biraz abesle istigal etmek oluyor.

Ben şahsen geçen gün de söylediğim gibi Messi gelse gitmem. Kendime şu durumu yakıştıramam. Gidenler adına da ben utanıyorum açıkçası.

abi futbolcu karşılamak için illa yıldız olmasına gerek yok bence
bunlar güzel şeyler

HEYYA HEYYA HEYYA

Ujfalusi sevdiğimiz bir abimizdi,janti adamdı.gülmeyi severdi ben gülmem! #maicon

Almancılar memlekete gelsede karşılamaya gitsek hep beraber. Nasıl olsa bunlar güzel şeyler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DDgPP4cUAAAYB7o.jpg

Çok psiko birine benziyor,adam yer valla Maicon :D

Tam bir gangster tipi var herifte :)

Bu adamdan umitliyim yillarca hasret kaldığımız stoper ihtiyacini karsilar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnstagramdaki fotoğraflarındaki şeker gibi değil bu çocuk çok psikopat geldi maicon fenerin anasını ..... demekte haklılar gibi sanki ??????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt