Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon'dan aglari yirtacak kafa golu bekliyorum sonra da hayvanca sevincini

Ben şahsen geçen gün de söylediğim gibi Messi gelse gitmem. Kendime şu durumu yakıştıramam. Gidenler adına da ben utanıyorum açıkçası.

Bence de gereksiz birsey, dedigim gibi dünya yildizi gelse anlarim bu durumu bir nevi ama her gelen futbolcu da aynisini yapmak biraz abartiya kaciyor.

Twitter da bir yorum vardi "Bunlar tam bir ücüncü dünya ülkesi oldugumuzun kanitidir" diye. Bu kadar agir düsünmüyorum ben ama bir yerde de hakli, sanki hic görmemis gibi. Allah bilir futbolcular ne düsünüyordu o an kafalarinda.

haha lan bu aspordaki siyah gomlekli çok bilmiş kim. çatlayacak nerdeyse :D

Şu an Beinsport'ta yorum yapan ve TD olan Reha Kapsal Belhanda ve Sneijder'in kanatlarda Yasin ya da Sinan'dan birinin Gomis'in arkasında oynaması gerektiğini söyledi.

Nasıl kafa lan bu.

Herneyse transfer nöbeti şahsen biraz kapatılmalı 1 ay transfer olmucak gibi düşünüyorum :)

futbolcu değil sanki cali carteli:asd22:

DDgtlfDXsAAJta1.jpg

Evet sıra Venkör'de. O da haftaya gelir muhtemelen.Corchia'da gelse yaninda tadindan yenmez

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maicon'un Latin Amerika'da kirli işleri çıkarsa şaşırmam.. Tipe bak arkadaş. Tipten direk mhakumiyet verir hakim buna. Katil misin mübarek?

Şu an Beinsport'ta yorum yapan ve TD olan Reha Kapsal Belhanda ve Sneijder'in kanatlarda Yasin ya da Sinan'dan birinin Gomis'in arkasında oynaması gerektiğini söyledi.

Nasıl kafa lan bu.
Yav futboldan anlasa bir takima td.olarak devam ederdi o zaten

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep diyordum ya Melo bir gün Semih ya da Sabri'ye tekme tokat dalacak diye.

Sabri gitti, Melo gitti. Geriye kalan tek Semih olduguna göre, hapi yuttun Semih bu Maicon Melo dan daha manyak birisine benziyor. Semih'e bir caksa bu herif Semih koma'ya girer.

Vantulator da mi geliyor? Biraz daha teknik bir adam alinsa iyi olur sonra problem olmasin.

Çok şükür transfere doyduk, zenci forvet özlemimiz son buldu agresif stoper de

Şimdi keyf vakti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt