Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera xxx xxx
transfer linnes
maicon xxx serdar ahmet
transfer carole
transfer transfer selcuk tolga
yasin sneijder sinan rodrigues belhanda gomis eren xxx

2 orta saha ALINACAK
1 sol bek ALINACAK
1 sag bek ALINACAK

POSSIBLE:
1 ofansif oyuncu, tercihen sag kanat (josue, podolski ve bruma gitti 2 ofansif oyuncu geldi sayisal eksiklik var)
1 stoper (semih günter hakan toplasan 1 adam etmez)
1 veya 2 kaleci (cenk ve eray toplasan yarim kaleci etmez)

ne kadar az mr.x olursa okadar iyi. tudor saglam kadro olmazsa yine rezil oluruz diye yönetimle fena tartismis gibi duruyor. kabul ettirdiklerine bakilirsa bayagi iyiyiz bu sene.

DDgz9k9XsAI5Lqz.jpg

Wesley ı karsılayacak adamlar gsye ihanet eder gönderılmesı gündemde yönetımı zor durumda bırakıp ondan gelecek paralarla yapılacak transferleri engellemeye calısıyorsunuz suan

Kardeş amacın nedir bilemiyorum ama Wesleyi karşılayanlar nasıl ihanet ediyormuş? Bence abartmamakta, seviye korumakta yarar var.

Gecen yaz burda josue,cavanda,sigdursun,emrah gibi adamlarla sampiyonluk hayali kuran arkadaslar vardi ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahaha abi bu havalimanına giden tayfa, nasıl organize oluyor, motivasyonları nedir çok merak ediyorum? Adam öyle bir bağırıyor ki sanki ibadet ediyor şerefsiz ya kendimden geçtim bir tanesine gülerken, yani gerçekten tebrik ediyorum ben en fazla Schalke'yi elediğimizde bu kadar kendimden geçmişimdir belki anca adam sadece Belhanda'nın gelmesi ile bu kafalara ulaşabiliyor valla ne güzel dünya.
Hepte aynı ekip he :D İşleri güçleri yok mu bunların nasıl tipler bunlar ya :D

Belhanda ve Maicon için aynı günde 2 kere gittiler. Orada kamp mı yapıyorlar nedir :D

Zevkten 4 köşe oluruz bu takımla da layun kim

Layun'un Meksika Milli takımında ve Porto'da bir maçını izlemiştim. Başlığı da açılmış forumda. Zor transfer ama oyun kurucu bir bek. İki tarafta da oynuyor. Zor transferdir eminim ama olursa sol tarafı Konoplyanka ile domine ederler.

Herkes Sneijder gidecek derken Selcuk gidiyormuş çıldırırız?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lemina kiralık tamam ama opsiyon istiyoruz diye uzuyor ;) Hayirli olsun diyelim diye ler favlasin ;) @akinanli

Ulan leminaa

Adamı sever atar bu, Psikopatımız geldi. Bundan 2-3 tane olsun kadroda, dağıtırız ortalığı

Yönetım menajeri ile görüşme halinde taraftar baskısı yapmak sacma su durumda

Senin görüşün birşey diyemem. Ama Sneijder için ihanet ediyorlar demek biraz nankörlük olmuyormu? Bu adam iyi ve kötü günüyle 28 yaşında dünya yıldızı olarak Galatasaray gibi bir takımı seçmiş, dünyaya reklam etmiş birinden bahsediyoruz kabul edersen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt