Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leminaaaaaa

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hepte aynı ekip he :D İşleri güçleri yok mu bunların nasıl tipler bunlar ya :D

Belhanda ve Maicon için aynı günde 2 kere gittiler. Orada kamp mı yapıyorlar nedir :D
Valla gerçekten bunların yanında herkes klavye taraftarı kalır adamların değişik bir motivasyonu var hele durum dediğin gibi ise bu Haziran sıcaklarında klimanın altında zor yaşıyoruz bu adamlar bu şartlarda, sıradan oyuncular için bu özveriyi şevkle gösteriyor eğer para gibi bir motivasyonları yoksa yaptıkları her ne kadar bana göre saçma olsa bile onore edilse kulüp tarafından hoş olabilir, ne bileyim Türkiye Kupası maçına bir bilet filan verilebilir yani nihayetinde :D Hala gülüyorum yalnız o adamdan gif filan çıkabilir yani.

Daha sezon başlamadan sneijder yönetim savasi baslatacaksiniz az kaldı yeni kadro cöp olacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DDg2qt7UMAATKaj.jpg

Aspor harbi mal daha acerbi diyolar adamın bacağı kırılmış haberleri yok

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

selcuk devre arasına kadar yolcu olur.bu da benim iddiam olsun.

Clichy bitsin artık, adamın yaşı gayet uygun henüz 30-31lerde yanılmıyorsam. Mesela bir Sagnayı istemem, 33lük. Clichy bize Juve-Patrice Evra etkisi yapar. Rahat 3-4 sezon gider.

Bu futbolcu karşılamaya giden tipler aynı galiba Belhanda'nın yanındakilerde bunlardı, eve gitmiyorlar herhalde.

Yalnız orta sahayada nokta atışı yaparsak, beklerden birine ve kanata scout transferi mutlaka yapmalıyız bence.

Bu kadro içinde o oyuncularda parlayabilir çünkü :)

Yatırım transferi de lazım bence

"Takımımızı gönülden seviyoruz, gönülden destekliyoruz. Canımızı bile veririz! biz aşığız, aşkın da tarifi yoktur."

Havaalanına giden taraftarlar kafamda hep bu şekilde canlanıyor

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt