Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız orta sahayada nokta atışı yaparsak, beklerden birine ve kanata scout transferi mutlaka yapmalıyız bence.

Bu kadro içinde o oyuncularda parlayabilir çünkü :)

Yatırım transferi de lazım bence
brumanın yeri dolmadı.sneijder de giderse konoyplanka+genç bi kanat lazım.

Şimdilik Podolski ve Chedjou'nun yerine daha iyi ve daha fazla fayda verecek oyuncular alındı. Belhanda ise Wesley mi Bruma mı yerine alındı bilmiyorum ama Beuma yerine alındıysa onun kadar iyi bir kanat oyuncusu değil, zaten kanat oyuncusu değil tam olarak ama en azından kağıt üzerinde iyi katkı verecek. Ama halen daha yapılması gereken çok transfer var. Özellikle sağ-sol bek ve ön libero transferleri en önemlileri, bunlar kırmızı alarm ve %100 yapılması lazım. Bunların dışında da iyi bir sağ kanat ve bir stoper transferi daha yapılırsa müthiş olur ama sanmıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder Sampdoriaya gitmez

relax

195a85cdfdde61785e73f11dc390717d.jpg

Opsiyon olmasa bile olur gelsin avrupa ligini kazandırsin gitsin reyiss

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'ın rakibi Östersunds UEFA ön eleme maçı öncesi yaptığı hazırlık maçında 4-0 yenildi.

Bu arada eklemeyi unuttum ama Gomis'de tek başına tüm sezonu taşıyamaz. Eren'i futbolcuda saymadığımdan dolayı bir tane ucuz ama iş yapacak eleman buluyup kiralamalarında fayda var. Bu işin ekstrası tabii ama Gomis sezon ortasında sakatlanırsa salak gibi kalmayalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor ve Monchi Cenk Ergün'e helal olsun

GS'da gördüğüm en doğru organize edilmiş transfer dönemi bence şuana kadar. Nazar değmesin.

3bd584189a829f244a759acfe45af21c.jpg

Linnes yerinede corchia olsa

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Hadi simdi sira orta saha transferine gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt