Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herifler satmadilar ve acerbinin ayagi kirildi he su an kafayi duvarlara duvarlara vuruyorlardir. :D ocakta imza attirip yazin getirelim
Sozlesmesi 6 ay kalmış ve gitmek isteyen bir stopere 12 milyon euro istemek zaten onlarin en buyuk enayiligidi.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder'in ne kadar buyuk bir oyuncu oldugunu gosteriyor bu durum, forumun bugunku ahengi bozuldu.

Korkmayin yaw gitmez bu yasta o Paralari veren cikmaz

Her sezon basinda yedigi halt ortada,yine takima en gec Katilacak iste bir yere gidecegi yok,adam istanbulda kral gibi hayati var sifir elestiri (izin verilmiyor cunku).

Yeminle soğuttular Sneijder'den şu Sneijderciler,Allah peygamber sanki anasını satayım başımıza.

ali naci küçük
Wesley Sneijder'ın yanı sıra Nigel De Jong da kamp kadrosuna yer almayacak... Tarık Çamdal ve Donk ise Slovakya'daki çalışmalara katılacak

konusun şimdi arkadaşlar konusun tarık ve donk diyo bu

Belhanda, Gomis ve Maicon geliyor ama Podolski, Bruma, Sneijder gidiyor. Ne anladım ulan ben bu işten?

Podolski forvet desen değil kanat desen değil çoğu maçta top bile gelmiyordu.

S10 iyi oyuncu dünya çapında ama yaşlandı 2 mılyon e bile kazansan kar kardır.

Brumadan 15 milyon e geldi az mı az ama seneye bedavaya gidecek oyuncudan 15 milyon e çok iyi para.

Yerine fransada 20 gol atmış Gomis geldi...

Belhanda maliyeti 2 3 milton e fazla olabilir ama harika bir oyuncu bu bir gercek tr ligin de damgasini vurabilir.

Maicon hem portonun hem saonun kaptanı kapı gibi defans...

Daha 3 4 transfer olacak ismi geçenlerin hepsi kaliteli adamlar..

Bence ani yasayip bu güzel kadronun keyfini çıkaralım.

o itler adamsa selçuk şerefsizini de yollasınlar. algı yönetimiyle yediler Sneijder'i şerefsiz oğlu şerefsizler.

ali naci küçük
Wesley Sneijder'ın yanı sıra Nigel De Jong da kamp kadrosuna yer almayacak... Tarık Çamdal ve Donk ise Slovakya'daki çalışmalara katılacak

konusun şimdi arkadaşlar konusun tarık ve donk diyo bu

Sag bek yok diye tarik alinmistir.

Orta sahada selcuk ve tolga haric kimse yok diye donk alinmistir.

Bunun baska bir aciklamasi olamaz.

Melo gitmek istedi, Bruma gitmek istedi, simdi de Sneijder gitmek istedi diyecekler

deger vermezsen giderler tabii

Sneijder gidecek haberleri çıktıktan 5 dakika sonra verdiğimiz tepki TT oldu.Bu takimda Sneijder ve Muslera'nın yeri cidden çok başka

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada Sneijder kendisi gitmek istiyorsa kimsenin bişey demeye hakkı yok. Yok zorla gönderiliyorsa başlarına dert alıyorlar.

Valla Sneijder kendisine bu kadar tapınmıyordur la

Bizim taraftarın böyle olduğunu pek düşünmezdim Türkiye'deki taraftar gruplarından farklı sanardım ama değil :)

Türkiye'de bütün taraftarlar aynı hep dünya yıldızı hastalığı

Dönemi bitmiş adam için ortalığı yakıp yıkıyorlar sırf dünya yıldızı diye :D Adı Sneijder değil başka bişey olsa ilk kendileri gitsin derler :D

Ne güzel iyi transferler yapılıyor dedık sımdı koca sene sneijder yüzünden taraftar yonetım hoca birbirine düsecek gibi. bunu fener medyası basaramaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt