Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla Sneijder kendisine bu kadar tapınmıyordur la

Bizim taraftarın böyle olduğunu pek düşünmezdim Türkiye'deki taraftar gruplarından farklı sanardım ama değil :)

Türkiye'de bütün taraftarlar aynı hep dünya yıldızı hastalığı

Dönemi bitmiş adam için ortalığı yakıp yıkıyorlar sırf dünya yıldızı diye :D Adı Sneijder değil başka bişey olsa ilk kendileri gitsin derler :D

Yasine de herkes git demiyor . Ki dunya stari mesela

Bir TT'de Selcuk gitsin diye patlatsak süper olurdu ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor programa çıkıyor Sneijder'i soruyorlar kem küm, Dursun'a soruyorlar yine aynı şey yüzünüz varsa anlatın ne olduğunu bizde bilelim

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet Twitterda rahatlayın arkadaşlar atış serbest.

Podolski forvet desen değil kanat desen değil çoğu maçta top bile gelmiyordu.

S10 iyi oyuncu dünya çapında ama yaşlandı 2 mılyon e bile kazansan kar kardır.

Brumadan 15 milyon e geldi az mı az ama seneye bedavaya gidecek oyuncudan 15 milyon e çok iyi para.

Yerine fransada 20 gol atmış Gomis geldi...

Belhanda maliyeti 2 3 milton e fazla olabilir ama harika bir oyuncu bu bir gercek tr ligin de damgasini vurabilir.

Maicon hem portonun hem saonun kaptanı kapı gibi defans...

Daha 3 4 transfer olacak ismi geçenlerin hepsi kaliteli adamlar..

Bence ani yasayip bu güzel kadronun keyfini çıkaralım.

Bruma ya da Podolski'sinde değilim. Bu kurulan kaliteli kadroyu Sneijder ile izlemek vardı.
Yıllarca adamın etrafını kazmalarla doldurdular, şimdi kalite arttı ama adamı gönderiyorlar.

De jong ve Snip yok ama Donk ile Tarık kampta... Çok yazık, ilk önce bunların yollanması gerekiyordu sanki.

Sneijder ekstra izin almamis olsaydi takim ile kampa giderdi

Mesela bugun kendi istegiyle antremana katilmis olsa kamp kadrosunda bulunurdu

Bence kendisi de artik misyonunu tamamladigini düsünüyor,veya taraftari kullanarak yeni sözlesme meselesi de olabilir

nedir bu sneijder meselesi ?
adam düsüste gecen sezon bile asist yapmasina ragmen silik bir görüntü sergiledi.
yani artik eski gücü yok, eskiden sutlar fisek gibi giderdi kaleye, artik topa vurmaya gücü bile yok.
2 yarilarda gezinyor resmen, tudor kosan takim istiyor haksizda degil.
hizmetleri icin tesekkür etmek lazim artik, birde ufaktan bir bonserviz kazandirsa daha ne.

Son düzenleme:
Valla Sneijder kendisine bu kadar tapınmıyordur la

Bizim taraftarın böyle olduğunu pek düşünmezdim Türkiye'deki taraftar gruplarından farklı sanardım ama değil :)

Türkiye'de bütün taraftarlar aynı hep dünya yıldızı hastalığı

Dönemi bitmiş adam için ortalığı yakıp yıkıyorlar sırf dünya yıldızı diye :D Adı Sneijder değil başka bişey olsa ilk kendileri gitsin derler :D

3 büyüklerin taraftarlarının birinin diğerinden hiçbir farkı yok.Bjkliler başarılı olmadığı,yıllarca takımları 3. büyük olarak gezindiği için görgüsüzler sadece.

şu an bi abartı olabilir.sneijder hala tatilde.haftaya kulüple gelecegini konusacak.şimdilik kamp kadrosunda olmaması anlaşılabilir ama bi açıklama yapsınlar.

Ulan seneye Dünya Kupası var, Sneijder belki de son kez bir şampiyonada olmak için deli gibi top oynayacak bu sene.

Kafana sıçayım Galatasaray Yönetimi.

Bütün antu sneijder hayali kurmay başlamışlar ben dursunun tam bişeyleri düzeltmeye başlamışken. Bu kadar büyük bi hata yapacağını sanmıyorum. Taraftar zaten bahane arıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gün içinde birkaç kez antuya baktım. İnanın yaprak kımıldamıyordu. Adamlar bu haberi alınca sevinçten uçmuşlar. Transfer yapmış gibi sevindim diyen bile var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt