Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleci hariç tüm takım değişmesi gerekiyormuydu tartışmasız evet. Bu 1 sezon da mümkün mü çok zor sisteme göre mi oyuncu alıyoruz oyuncuya göre mi sistem kuracağız .. senin başkan dediğin adam tudoru kendi veya yönetimi istediği için mi aldı? O hocayı da taraftar getirdi. Taraftarın getirdiği hoca yeni sistemin de sneijderi istemiyorsa sen başkan olarak kendi istemediğin hocanın ne kadar arkasın veya arkasında dursan sana kim inanır yada seni kim ciddiye alır? Bu takıma kaleci hariç komple değişim şart bu doğru ama ilk selçuk semih gibi adamlar ön kapıdan çıkacak ki o zaman kimse de ağızını açamayacak !

cinsinizi,cibiliyetinizi ama harbiden yaa....brumanın yeri dolmamış,sneijder haberleri geziniyo ortada.onun yerini doluracak oyuncu ile görüşüyo musun ? yok.10-15 tane çöp var bi de takımda.

ve bu takım 13 gün sonra maça çıkacak.Allah yardım etmez böylesine ,kusra bakmayın.kendi bacagına kursun sıkanlar yardım beklemesin.

Yalnız tudoruda taraftar getirdi bunu unutuyonuz. Adama şans verılsın denıldı ama kendı kadrosunu kurmasına itiraz ediyosunuz

Tudor kim dursunun getirdiği eleman sonuçta. Dursun Sneijder kalacak dese Tudor yok mu diyebilecek sanıyorsunuz. Tudor a kapıyı göstersek super lig de düşmemeye oynayan takımlardan biri anca alır. Ne kanıtladı bu herif de Sneijder e dil uzatma hakkına sahip

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Katilimamamk elde degil :D

Sadece ilerisi kabuk olarak degisecegini demedim, 2 bek, 2 orta sahada gelecek.
eeee, geride ne kaldi muslera ,serdar ve selcuk.

Selcuk zamaninda XAVI diyenler bugun niye boyle oldu. Zaten selcukun potansiyeli bu ve yasi itibariyle artik ondan birsey beklemiyorum. Gitmesini istedigim oyunculardan biri ama oyle bir sozlesmesi varki gelde gonder. Tudora guveniyorum, mactan sonra oyunculari kopek gibi idman yaptirmasi benim gozumde gercek bir lider olarka gozukuldu. Belki futbol bilgisi alex fergurson yada angelotti kadar degidlir ama sonucta oda gelisime acik bir hoca ve daha yol katedecek biri.

Tudorun iyi tarafi: ac, hirsli ve cok istekli olmasi ve + tarafi ise buyuk yada kucuk oyuncu ayrimi yapmiyor. birde alt yapiyi kapatsinlar turkiyede futbolcu cikmaz.

Sizin oralarda kabuk degistirmek nasil oluyor cok merak ettim. Elinde bir poset ekmek var ekmegin yarisi kuflenmis diger yarisi bayatlamaya durmusken yav kuflenen kisim dursun ama ilk bayatlanan kismini kuslara vereyim oraya taze ekmek koyarim kuflenenleri sirayla atarim mi diyorsunuz.

Veyahut bir insaat sirketiniz var 10 kisiden olusuyor bunlarin icinde 4-5 tanesi calisiyor 2 tanesi sermis iste is yapiyor gibi gorunuyor kalanlari ay hastayim ay yorgunum diye insaat icinde yatiyorlar. 2 aya bitmesi gereken bir is icin iyi kotu is yapan 5kisiyi godereyim daha iyi veya ayni performansta isci alirim mi dersin ne yaparsin.

2 senedir su su vardi ne olsu sorusu ciddi ciddi mantikli geliyor mu yahu cok merak ediyorum.

2 senedir bu adamlar vardi ama bu adamlarla beraber ayni coplukler vardi. Ve bu adamlar gidiyor coplukler hala takimda dusunen yok gondermeye calisan yok. Niye sozlesmeleri var kim alacak e bu taraftaki adamlarin da sozlesmesi var gitmek istemezse kim gonderecek napcaz herkes kalsin 20 adam daha mi aliriz diyecekler.

Donk-tarik kampa gidecekmis eksiklikten dolayi.
Noldu bizim altyapiya zincir mi vurduk 17yasindaki cocuklari kazaniriz diye umut etmelerimiz bosa miydi.

Tudora fazla guvenmeyin bakin diyorum karabukte yapilan transferlerin 1tanesini bile kendi mi istemis yonetim bunlarla oynatacaksin mi demis.

Genclerle calisamaz, yildizla calisamaz. Ota .ka karismayan aman tadimiz bozulmasin diyen hircin kaptanimiz en sevdigimiz oyuncu. Bu teknik direktorlukse ilk isim bir diploma alip bu sektore gireyim. Yanima iki saglam kondisyoner alir kostururum al sana muazzam hoca.

Ogretmenler her hircin ogrenciyi gonderin her cok zeki ama calismayani istemiyorum deseydi dusunceniz ne olurdu.

Ulan şu yaşadığımız olayda bile ne garip bir millet olduğumuzu görüyorsun

Şimdi biraz Twitter'a bakayım dedim de

millet Tudor'a veriyor veriştiriyor, küfürün bini bir para

Sırf onunla da kalmıyorlar sırf o aldırdı diye

daha bu akşam saatlerinde aslanım deyip karşıladığı Belhanda'ya da giydiriyorlar

Yani Belhanda okusa yarın ülkeyi terk eder o derece

Kısaca şu olay bir kere daha gösterdi ki

başımızda ne kadar rezil, pasif ve iş bilmez bir yönetim var

Lanet olsun DURSUN sana yaaaa

Sneijder ile problemini çözemeyen Tudor, Konoplyanka ile baş edebilir mi ki.. Benim bildiğim bayağı kafası kırık bir arkadaş..

Adam cikti acik acik elestirdi teknik direktörü. " O bir korkak, bunu söylemesem olmaz. Artik takimin antrenörü olmayacak. Olsa da zaten onunla 2.lige düser Schalke." demisti adam bir röpörtaj da teknik direktör hakkinda.

Edit: Devami da var.

" Bana en iyisi sen kendine yeni bir takim bul dedi, ben de ona "Dinle beni, benden daha uzun bu kulüpte kalacagini mi düsünüyorsun?" dedim. 15 Milyona aldiginiz bir adami göndermek istiyorsaniz, kesinlikle iyi bir aciklamaniz olmali. "

Son düzenleme:
Yalnız tudoruda taraftar getirdi bunu unutuyonuz. Adama şans verılsın denıldı ama kendı kadrosunu kurmasına itiraz ediyosunuz
Bu taraftar aptal degil
kadroyu Selcukun üzerine kurmak istiyenden bir halt olmaz
zararin neresinden dönersek kardi
Tudoru kovulmali bu kafa yapisinda olan bir tdyle basari imkansiz

Tudor kim ya adamın boyu ile savunacak kadar komik bir td işte

Bu taraftar aptal degil
kadroyu Selcukun üzerine kurmak istiyenden bir halt olmaz
zararin neresinden dönersek kardi
Tudoru kovulmali bu kafa yapisinda olan bir tdyle basari imkansiz

tudorda selcugu ıstemıyor ismı gecen adamlar alınırsa selcukta kesılır ne bılıyosun selcugun üstüne kurmak ıstedıgını

ali nacinin lafıyla tudor selçuku takımın bankosu yapacak yalanına inanıyorsunuz yapmayın

cinsinizi,cibiliyetinizi ama harbiden yaa....brumanın yeri dolmamış,sneijder haberleri geziniyo ortada.onun yerini doluracak oyuncu ile görüşüyo musun ? yok.10-15 tane çöp var bi de takımda.

ve bu takım 13 gün sonra maça çıkacak.Allah yardım etmez böylesine ,kusra bakmayın.kendi bacagına kursun sıkanlar yardım beklemesin.
Her şey transfer değil Sergen sen dahil çoğu kişi bunu hala anlamamak da ısrarcı. Özbek tarzı bir yönetimle başarı ancak rakipler çok sacmalarsa 10 senede 1 gelebilir. Saha içinde hakkımızı yiyenlere cevap verebilecekler mi -Hayır, yönetim kurullarinda bir ağırlığı var mi-hayir , psikolojik yönetim becerisi var mı -yok nasıl oldun başarılı takım. Kadro kuruyoruz ama boşuna hep.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam cikti acik acik elestirdi teknik direktörü. " O bir korkak, bunu söylemesem olmaz. Artik takimin antrenörü olmayacak. Olsa da zaten onunla 2.lige düser Schalke." demisti adam bir röpörtaj da teknik direktör hakkinda.

Evet yani kafa sağlam kırık adam Konoplyanka.. Çatır çatır konuşuyor her zaman

Harika kafalar var ya Sneijderin kariyerinden isminden ötürü ona hiçbişey denmez veya yollanamaz kafasındalar bazıları,Tudor bu takımın antrenörü ise istediğini yollar takım oyuncuların çöplüğüne dönmüş hala bu mantığın peşindeler yani tuhaf geliyor 2 sene acaba neden takım süründü muhteşem kadromuzun şanssızlıklarından falan mı olduya acaba bunlar Sneijder 15 asist yaptı ama takım çöplüktü malesef işe yaramadı tek laf bu Sneijderin Alanya-Bursa-Akhisar dışında top oynadığı yok oynasın 2014'teki gibi baş tacı olsun

90lari sonunda iyi ki internet denilen sey simdikinin 1000de biri kadardi yoksa ne hagi kalirdi ne emresi ne popescusu.

Hagi kaprisli gitsin, emre agrasif boyle topcu mu olur basana terim bile tokatladi. Popescu yaslandi be oraya genc lazim.
Arif kendini atiyor hakan gol atiyor ama eh iste
Bunlari diye diye koca takimi yok ederlerdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt