Sizin oralarda kabuk degistirmek nasil oluyor cok merak ettim. Elinde bir poset ekmek var ekmegin yarisi kuflenmis diger yarisi bayatlamaya durmusken yav kuflenen kisim dursun ama ilk bayatlanan kismini kuslara vereyim oraya taze ekmek koyarim kuflenenleri sirayla atarim mi diyorsunuz.
Veyahut bir insaat sirketiniz var 10 kisiden olusuyor bunlarin icinde 4-5 tanesi calisiyor 2 tanesi sermis iste is yapiyor gibi gorunuyor kalanlari ay hastayim ay yorgunum diye insaat icinde yatiyorlar. 2 aya bitmesi gereken bir is icin iyi kotu is yapan 5kisiyi godereyim daha iyi veya ayni performansta isci alirim mi dersin ne yaparsin.
2 senedir su su vardi ne olsu sorusu ciddi ciddi mantikli geliyor mu yahu cok merak ediyorum.
2 senedir bu adamlar vardi ama bu adamlarla beraber ayni coplukler vardi. Ve bu adamlar gidiyor coplukler hala takimda dusunen yok gondermeye calisan yok. Niye sozlesmeleri var kim alacak e bu taraftaki adamlarin da sozlesmesi var gitmek istemezse kim gonderecek napcaz herkes kalsin 20 adam daha mi aliriz diyecekler.
Donk-tarik kampa gidecekmis eksiklikten dolayi.
Noldu bizim altyapiya zincir mi vurduk 17yasindaki cocuklari kazaniriz diye umut etmelerimiz bosa miydi.
Tudora fazla guvenmeyin bakin diyorum karabukte yapilan transferlerin 1tanesini bile kendi mi istemis yonetim bunlarla oynatacaksin mi demis.
Genclerle calisamaz, yildizla calisamaz. Ota .ka karismayan aman tadimiz bozulmasin diyen hircin kaptanimiz en sevdigimiz oyuncu. Bu teknik direktorlukse ilk isim bir diploma alip bu sektore gireyim. Yanima iki saglam kondisyoner alir kostururum al sana muazzam hoca.
Ogretmenler her hircin ogrenciyi gonderin her cok zeki ama calismayani istemiyorum deseydi dusunceniz ne olurdu.