Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimin hocasi, Juventus´un saygideger eski topcusu, 1.95´lik bir ADAM. Büyük basarisi olmasina gerek yok, kurallarina, profesyonel futbol anlayisina uymayan, otoritesini sarsan herkesi karsisina alip, biletini kesebilir elbet. Florya´da futbolcuya dayali düzenin düzelmesini savunuyorsak, bu temizlikte Tudor´u arkasindan vurmak, tutarsizlik olur.

Temizlik yapılacak ise eğer bu temizliğin başlaması gerektiği yerin Bruma,Sneijder gibi oyuncular olduğunu şahsen düşünmüyorum. Takımın hocası olması malesef ki saygı duymamızı gerektirmiyor nasıl ki takımın başkanına saygı duymayabiliyor ve yaptıklarını eleştirebiliyorsak, takıma herhangi bir katkısı olmadığını düşündüğüm hocanın da kararlarını eleştirebilirim diye düşünüyorum. Kesinlikle futbolcuya dayalı düzenin değişmesini istiyoruz, lakin bunu elimizdeki başarılı/başarısız marka sahibi olan oyunculardan başlatmak yerine onlardan önce gitmesi gerekenler olduğunu düşünüyorum. Eğer bu şekilde bir yaklaşımla hareket edilseydi bugün Sneijder konusunda bu kadar tepki alınmazdı diye düşünüyorum. Yoksa Sneijder takıma çok ekstrem katkı sağladığı için değil ki sağlamıyor. Ama şahsen ona karşı uygulanan mobbingin keşke diğer faydasız oyunculara karşı uygulandığını da görsek.

Yalnız tudoruda taraftar getirdi bunu unutuyonuz. Adama şans verılsın denıldı ama kendı kadrosunu kurmasına itiraz ediyosunuz

Bence bu kadar taraftar tarafından istenen bi adam 10 haftada nasıl bütün kredisini yedi diye sormak lazım. Adam o kadar aşırı inanılmaz saçmaladı ki millet gitsin diyor. Yine de beklemek lazım düşündüğü başka bişeyler vardır belki ama ışık yok pek.

bjkliler sniperin onlara gideceğini felan zannediyor, yorumları okuyun hahahaha :D

Twitter

Olan Belhanda'ya olacak, millet manyak gibi adama sövüyor sanki Belhanda gönderdi Şino'yu

Yeni bir takım kuruluyor bu Snejder olayı çözülmesi lazım yoksa koca bir sene çöpe gider

Kalması taraftarı değilim bu olaylardan sonra, kalsada verimli olamaz gibi keza zaten adamjn umrunda değil kulüplerden canlı yayın yapıyor

Bence bu kadar taraftar tarafından istenen bi adam 10 haftada nasıl bütün kredisini yedi diye sormak lazım. Adam o kadar aşırı inanılmaz saçmaladı ki millet gitsin diyor. Yine de beklemek lazım düşündüğü başka bişeyler vardır belki ama ışık yok pek.
Tamamen sistem degısecek falan dedı adamın kafasında sneijder yok. Sneijderin 1 sene sözlesmesı kalmıs bu riske deger gibi ama mevcut adamlar alınırsa alınmazsa bi boka yaramaz

Evet yani kafa sağlam kırık adam Konoplyanka.. Çatır çatır konuşuyor her zaman

Hocam edit yaptim röpörtajin bir kismi daha varmis onu da yazdim. Adam diyor sen beni yollayamazsin, 15 milyon verdiniz bana yollayacaksan adam akilli bir neden söyle aciklama yap.

Balik bastan kokar diye bir laf vardir
sen Sneijder dururken onu göndermek isteyip takimi Selcukun üzerine kuracagim dersen bu taraftarda sana yavas kur der...
Tudor ilk 10 haftayi atlatabilirse sükretsin...

Bu arada albers gibi cakal oldugu surece dursunu daha cok ellerler. O gorusmeden sonra 2 yil daha 3 milyondan sozlesme cikar bak diyeyim.

1 sene adam gibi herkes isine baksin tadinda birakalim yapilacak tek sey bu

belhanda çıksa 10 numarada yardırsa burda ne sneijder kalır ne bir şey yönetim dua etmeli belhandaya

Olan Belhanda'ya olacak, millet manyak gibi adama sövüyor sanki Belhanda gönderdi Şino'yu

Yeni bir takım kuruluyor bu Snejder olayı çözülmesi lazım yoksa koca bir sene çöpe gider

Kalması taraftarı değilim bu olaylardan sonra, kalsada verimli olamaz gibi keza zaten adamjn umrunda değil kulüplerden canlı yayın yapıyor
Napacak acaba tatilde sen tatillerinde hobi olarak çalışıyon heralde?

sigaraya zam gelmıs parliament 15 tl olmus

tudorun sneijderi istemedigine dair belgelerinizi gorelim
ama belgeden kastim g.tunuzun vesikaligi degil

bjkli muhabir hayalperest serdar sarıdag aslanlar da kartal uçmak ister falan demiş.burak yılmaz ya da selcuktur belki.sneijderin pipisini alabilirler anca.tineri cekmiş bjkliler yine pepe olmayınca.

Tudor, Sneijder e baskin gelemiyor.Ama sen hocasin ilerde bi gun buyuk takim calistirsan yildizlari nasil idare ediceksin.Ronaldo gitsin mi diyeceksin? Messi gitsin mi diyeceksin ? Adami kapinin onune koyarlar. İdare etmeyi ogrenip, daha profesyonel olmali.

Sneijder'in menajeri bugün Sampdoria ile görüştü. Albers, Sneijder'in istekli olduğunu ve transfer olmak istediğini iletti. (Sky Sport)

Sneijder'in menajeri, Sampdoria ile anlaştı. Şimdi sıra kulüplerin anlaşmasında. (Sky Italia)

Sneijder'in transferi için son kararı, Sampdoria teknik direktörü Marco Giampaolo verecek. (Di Marzio)

DDe3YR5XgAAZm-R.jpg

Tamamen sistem degısecek falan dedı adamın kafasında sneijder yok. Sneijderin 1 sene sözlesmesı kalmıs bu riske deger gibi ama mevcut adamlar alınırsa alınmazsa bi boka yaramaz

Valla 4'lü defans kesin dedi çok köklü bi değişiklik beklemiyorum ben. Onun dışında sistem aynı olur ama oyun içinde daha derinlemesine bi anlayış geliştirirsin, o da pek olacak gibi değil Tudor'la. Daha hiçbir antrenörlük emaresi vermedi. Ben Hamzaoğlu Jem ve Bilal'i Melo'nun yerine aldığında bile bi bildiği vardır bekleyelim diyordum ama Tudor cidden her yönüyle falso şu ana kadar. Kötü başlarsa ben 7-8 haftayı çıkaracağını sanmıyorum hemen gönderirler. Kendi kredisini baya yedi geçen sene hem de 10 haftada.

Adam kendi kulübünden canlı yayın yapıyor kendi yeri ne yapacak. Podolski gibi taraftara yaranmak için çay keyfi amk mi yazması lazım

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

DDhS21jWAAIWtMC.jpg

Beyler siz burda savunun adam alemınde seyinde bıle degıl yani

Tudor iyi bir td olacaksa Sneijder'i kazanmaya çalışmalı

ve sistemine onu da dahil edip daha kuvvetli bir yapı oluşturmalı

Ancak o zaman gerçek bir td olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt