Umur Kemal Kolsuz
Sarı Üye
- 22 Ekim 2015
- 131
- 2
- 378
Takimin hocasi, Juventus´un saygideger eski topcusu, 1.95´lik bir ADAM. Büyük basarisi olmasina gerek yok, kurallarina, profesyonel futbol anlayisina uymayan, otoritesini sarsan herkesi karsisina alip, biletini kesebilir elbet. Florya´da futbolcuya dayali düzenin düzelmesini savunuyorsak, bu temizlikte Tudor´u arkasindan vurmak, tutarsizlik olur.
Temizlik yapılacak ise eğer bu temizliğin başlaması gerektiği yerin Bruma,Sneijder gibi oyuncular olduğunu şahsen düşünmüyorum. Takımın hocası olması malesef ki saygı duymamızı gerektirmiyor nasıl ki takımın başkanına saygı duymayabiliyor ve yaptıklarını eleştirebiliyorsak, takıma herhangi bir katkısı olmadığını düşündüğüm hocanın da kararlarını eleştirebilirim diye düşünüyorum. Kesinlikle futbolcuya dayalı düzenin değişmesini istiyoruz, lakin bunu elimizdeki başarılı/başarısız marka sahibi olan oyunculardan başlatmak yerine onlardan önce gitmesi gerekenler olduğunu düşünüyorum. Eğer bu şekilde bir yaklaşımla hareket edilseydi bugün Sneijder konusunda bu kadar tepki alınmazdı diye düşünüyorum. Yoksa Sneijder takıma çok ekstrem katkı sağladığı için değil ki sağlamıyor. Ama şahsen ona karşı uygulanan mobbingin keşke diğer faydasız oyunculara karşı uygulandığını da görsek.