Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuştan torino lu Tudor Juventus lularin intikamını alıyor galiba

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

bu arada Başbakan binali yıldırım Macaristan başbakanına Gs forması hediye etmiş Kendisi çok koyu Fanatikmiş

Temizlik yapılacak ise eğer bu temizliğin başlaması gerektiği yerin Bruma,Sneijder gibi oyuncular olduğunu şahsen düşünmüyorum. Takımın hocası olması malesef ki saygı duymamızı gerektirmiyor nasıl ki takımın başkanına saygı duymayabiliyor ve yaptıklarını eleştirebiliyorsak
takıma herhangi bir katkısı olmadığını düşündüğüm hocanın da kararlarını eleştirebilirim diye düşünüyorum.

Istediginiz gibi elestirebilirsiniz. Bende Tudor´u sezon sonlarina dogru cok elestirdim, süphelerimi dile getirdim.

Kesinlikle futbolcuya dayalı düzenin değişmesini istiyoruz, lakin bunu elimizdeki başarılı/başarısız marka sahibi olan oyunculardan başlatmak yerine onlardan önce gitmesi gerekenler olduğunu düşünüyorum.

Fakat bunu ikimiz de istiyorsak, futbolcuya dayali düzeni dile getiren ilk hocayi, ve bunu degistirmek adina belirli oyunculari göz hapsine almis adami hedef haline getiremeyiz. Takimin üc yüzünü gördü adam, ve bu konuda elbette ki birseyler görmüs olmasi gerek ki, öylebir adim atmis olsun.

Benim yorumlarin 20%´si Bruma konusundadir. En kötü oldugu dönemlerde, ikinci, ücüncü ligde ancak oynar, denildigi dönemlerde sayfa sayfa arka ciktim.
Ama eger bir takimda 22 yasindaki bir futbolcu, yedekler ile idmana cikti diye, "gelmiyorum deplasmana canim sikildi", diyebiliyorsa, o takim bir fasulye kupasi bile kazanamaz. Hele hele hoca buna sessit kaliyorsa eger...

Genelde sunu da anlaminiz gerekiyor. Genel anlamda kendilerine dayali düzen isteyen oyuncular, kariyerli topculardir. Yani gecmis performansina göre muamele istiyor. Bunu yapabilir, ama o gecmis performanslarina göre effort ve performans ortaya koyamaz ise, takima zarar vermeye baslar.

Eğer bu şekilde bir yaklaşımla hareket edilseydi bugün Sneijder konusunda bu kadar tepki alınmazdı diye düşünüyorum. Yoksa Sneijder takıma çok ekstrem katkı sağladığı için değil ki sağlamıyor. Ama şahsen ona karşı uygulanan mobbingin keşke diğer faydasız oyunculara karşı uygulandığını da görsek.

Takimin ic dünyasini bilmiyoruz, ancak takimda su an boylu postlu, özgüvenli bir hoca var ve bu sorunlari teshis edip cözmeye calisiyor. Biz ic yüzünü bilmiyoruz, sadece spekule edebiliyoruz. Ama adam bosu bosuna Sneijder´i hedef haline getirecek degil...

Son düzenleme:
Tatil olayı zaten ayrı bir skandal, Muslera dönmüş Snejder tatilde, milli takım Selçuk'a da vardı, Takımın hepsi geliyorsa antremana bu paşada gelecek.

Tudor ile Dursun izin vermiş sonra medyaya yem ediyorlar Sneijder'i, Melo'ya da izin verip antrenmana geç geliyor diyorlardı.

Beyler agalar, ben öyle scout işinden fazla anlamam. Yani çoğu taraftar gibi Avrupa ve dünya futbolunda yetenek avcılığı yapamam. Zaten transfer dönemlerini oldum olası sevmem. Ama Galatasaray'da gelecek gidecek oyuncular konusunda takım kurma yetkim olsa basitçe şunları yapmaya çalışırdım. Şayet sözleşmeleri devam ediyorsa, bonservisleri benim elimdeyse takımın hücum hattına asla dokunmazdım. Sözleşmesi biten oyuncularla da yeni sözleşme yapıp kalmaları için elimden geleni yapardım. Çünkü ben takımın gol pozisyonuna girme ve gol atma yönünden hiçbir sıkıntısı olmadığını düşünüyorum. Geçen sezon ligde şampiyon Beşiktaş'tan sonra en fazla gol atan biziz. Hatta son haftalara kadar gol sayımız Beşiktaş ile aynıydı. Bruma-Sneijder-Podolski-Eren-Rodrigez ve hatta çoğu taraftarın pek tutmadığı Yasin başta olmak üzere ben 3.bölge oyuncularımızın hemen hepsinden memnundum ve geçen sezon iyi iş çıkardıklarını düşünüyorum. Bizi yakan neydi peki? Kolay gol attığımız ölçüde kolay gol yememiz. Ligin neredeyse en fazla gol atan takımıyız ama tepedeki 4 takım arasında en fazla gol yiyen de biziz. Hele duran toplarda ve kanat ortalarında bilhassa sol kanat. Hiç yoktan Fener kadar savunma yapabilseydik yarışı son haftaya kadar taşır, ligi de en kötü 2.bitirirdik. Önce Carole'u satar yerine de öyle dünya çapında olmasına gerek yok, en kötü Riera kadar oynayacak bir sol bek transferi yapardım. Sonra De Jong-Tolga ikilisinden birini satar ki tercihim De Jong'un gitmesi yönünde olurdu çünkü bu adam Galatasaray kalibresinde değil bence, onun yerine de belki bir Melo daha bulamasakta onun seviyesine yakın bir ön libero transferi yapardım. Bir tane de defanstan top çıkarabilen, pozisyon bilgisi iyi, teknik bir stoper bulurdum ve transferi noktalardım. Sağ beke de dokunmazdım gene Sabri ile başlardım. Selçuk her ne kadar yaşlansa da, ilk yıllarındaki görüntüsünden uzak bir profil çizse de tecrübesiyle birkaç sene daha gideri olan bir oyuncu. Son yıllardaki performansı eleştirilebilir ama öyle hemen itin kıçına sokulacak bir oyuncu da değil. Hücum zenginliği desen sende, kalecin de fıstık gibi, stoper-sol bek-ön libero takviyesi yap ligde şampiyonluğun en büyük adayısın, Avrupa Ligi'nde de iş yapar bir takımdık. Şu anki transfer politikasından memnun değilim açıkçası.

restaurant acmadı mı bu ? striptiz bar gibi bura
Hemen sallamayın bilip bilmeden

XaXa Restaurant - Ibiza
106357752b9634c31b582eb833be6a4b.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Tatil olayı zaten ayrı bir skandal, Muslera dönmüş Snejder tatilde, milli takım Selçuk'a da vardı, Takımın hepsi geliyorsa antremana bu paşada gelecek.
Vermesinler kardeş izin adam silah zoru ile mi alıyor sözleşmeli oyuncun gel dedin de adam mı gelmedi? Sen iş yerinden izin isteyip aldığında sen mi suçlu oluyorsun sana ihtiyacı varsa bunu izah eder şu an mümkün değil der sende paşa paşa gelirsin ya da işi bırakırsın olay bu kadar.

deprem olmuşta enkaz sonrası anları yaşıyo gibiyim

Baslayacagim bu sneijderinize yaw, ulan siz adam icin kahroluyorsunuz, adamin seyinde bile degil, bir de canli yayin yapmis, kalacaksa kalsin, kalmayacaksa yolu acik olsun, ama uzattiniz ha, ne guzel 3 transfer yapmisiz, hala sneijder de sneijder, artik yapilacak yeni transferlere bakalim, dedigim gibi kalacaksa kalsin, gelsin, calissin ve fit duruma gelsin.

pepeyi almayan bjk mangala ve kompanyden birini almak istiyomuş ahahahhahah

Sorun degil kenk, sneijder sag olsun...
Sneijder bir sene daha kalsin, sonra etrafina alinan tüm yeni oyunculara yine kilif bulup, cöp ilan edelim. Sonra yeniden Sneijder etrafinda kadro kurulsun muhabetleri yürüsün.

Okuduklarimi degerlendirirsem, ve hic birsey bilmesem Sneijder´in 2011 yazinda gelip, yillarca süren basarisizlik dönemini, basariya cevirenler arasinda baskahraman oldugunu düsünüyordum. Ancak Sneijder geldiginde Ligi iki senedir domine eden, ve Sampiyonlar Liginde 10 sene sonra yenien ceyrek final yapan, iyi bir takim, vardi. Sonra Sneijder icin sistem degistirildi, oyuncular yerlerinden oynatildi. Bir 6 ay beklenildi, forma gelene kadar canimiz cikti... Sneijder´in performansi yükseldi, ama takim bir daha eskisi gibi olamadi.

Takim gittikce daha kötüye gitti her sene... Elbette ki tek sorumlu sneijder degil, belki en büyük pay da onun degil. Ama takimin bukadar ciddi seviyede düsüs yasamasinda, Sneijder´in hic payi yok diyen, kendini kandirir.
Oha, olayları müthiş çarpıtmışsın.

Beyler agalar, ben öyle scout işinden fazla anlamam. Yani çoğu taraftar gibi Avrupa ve dünya futbolunda yetenek avcılığı yapamam. Zaten transfer dönemlerini oldum olası sevmem. Ama Galatasaray'da gelecek gidecek oyuncular konusunda takım kurma yetkim olsa basitçe şunları yapmaya çalışırdım. Şayet sözleşmeleri devam ediyorsa, bonservisleri benim elimdeyse takımın hücum hattına asla dokunmazdım. Sözleşmesi biten oyuncularla da yeni sözleşme yapıp kalmaları için elimden geleni yapardım. Çünkü ben takımın gol pozisyonuna girme ve gol atma yönünden hiçbir sıkıntısı olmadığını düşünüyorum. Geçen sezon ligde şampiyon Beşiktaş'tan sonra en fazla gol atan biziz. Hatta son haftalara kadar gol sayımız Beşiktaş ile aynıydı. Bruma-Sneijder-Podolski-Eren-Rodrigez ve hatta çoğu taraftarın pek tutmadığı Yasin başta olmak üzere ben 3.bölge oyuncularımızın hemen hepsinden memnundum ve geçen sezon iyi iş çıkardıklarını düşünüyorum. Bizi yakan neydi peki? Kolay gol attığımız ölçüde kolay gol yememiz. Ligin neredeyse en fazla gol atan takımıyız ama tepedeki 4 takım arasında en fazla gol yiyen de biziz. Hele duran toplarda ve kanat ortalarında bilhassa sol kanat. Hiç yoktan Fener kadar savunma yapabilseydik yarışı son haftaya kadar taşır, ligi de en kötü 2.bitirirdik. Önce Carole'u satar yerine de öyle dünya çapında olmasına gerek yok, en kötü Riera kadar oynayacak bir sol bek transferi yapardım. Sonra De Jong-Tolga ikilisinden birini satar ki tercihim De Jong'un gitmesi yönünde olurdu çünkü bu adam Galatasaray kalibresinde değil bence, onun yerine de belki bir Melo daha bulamasakta onun seviyesine yakın bir ön libero transferi yapardım. Bir tane de defanstan top çıkarabilen, pozisyon bilgisi iyi, teknik bir stoper bulurdum ve transferi noktalardım. Sağ beke de dokunmazdım gene Sabri ile başlardım. Selçuk her ne kadar yaşlansa da, ilk yıllarındaki görüntüsünden uzak bir profil çizse de tecrübesiyle birkaç sene daha gideri olan bir oyuncu. Son yıllardaki performansı eleştirilebilir ama öyle hemen itin kıçına sokulacak bir oyuncu da değil. Hücum zenginliği desen sende, kalecin de fıstık gibi, stoper-sol bek-ön libero takviyesi yap ligde şampiyonluğun en büyük adayısın, Avrupa Ligi'nde de iş yapar bir takımdık. Şu anki transfer politikasından memnun değilim açıkçası.

Selcuk ve sabri hakkindaki goruslerine katilmiyorum. Tabi bu senin fikrin saygi duyarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt