Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjkde bızım sampıyon oldugumuz dönem gıbı büyük ısımlerın pesınden kosup hıc birini alamayacak gibi. Bizde 2 yıl sampiyonlugu iyi kullanamamıs kar edememıstık. Yabancı sınırı vs de cok engel oldu tabi

bjk ligden volkan şeni alır.dedikodular vardı zaten.bi ihtimal yasin gidebilir bjkye.selçuk şenol hocayı seviyor zaten.o da olabilir.

Şu anda gidişatımızı fb'nin Vitor dönemine benzetiyorum

Allah sonumuzu hayır eylesin ne diyelim

Bjkde bızım sampıyon oldugumuz dönem gıbı büyük ısımlerın pesınden kosup hıc birini alamayacak gibi. Bizde 2 yıl sampiyonlugu iyi kullanamamıs kar edememıstık. Yabancı sınırı vs de cok engel oldu tabi

bizim kadromuz yine de iyiydi ki.bruma gelmişti üstüne...fatih terim olayı iyi giden düzeni bozdu.

Sayfalar dolusu Sneijder... Bu ne yahu? Bu ne biçim bir Sneijder sevgisidir? Sneijder babanızın oğlu olsa bu kadar savunmazsınız. Hatta bir kişi, Sneijder giderse kuş familyasını tutacagını

bile yazmış. İnanılmaz birsey.. Lutfen kendinize gelin; Galatasaray'ın menfaatleri dışında hiçbirsey sey bizi ilgilendirmez.

Evet bu gece Dünya'da Sneijder'in konuşulduğu ülkeler;

PrMbEd.png

bence de yeter sneijder mevzusu.açıklamalar yapılır,ona göre planlamalar da olur.ben duyum getireyim.

Selamünaleyküm hayırlı forumlar. Çok şükür Sneijder'den kurtulmuşuz doğru haber mi?

Sayfalar dolusu Sneijder... Bu ne yahu? Bu ne biçim bir Sneijder sevgisidir? Sneijder babanızın oğlu olsa bu kadar savunmazsınız. Hatta bir kişi, Sneijder giderse kuş familyasını tutacagını

bile yazmış. İnanılmaz birsey.. Lutfen kendinize gelin; Galatasaray'ın menfaatleri dışında hiçbirsey sey bizi ilgilendirmez.
Bizde onu diyoz iste
Galatasarayin menfaati = Sneijderin kalmasi

Gomis: bu camia'yi secmem de drogba'nin buyuk katkisi oldu.

Edit: 3 sene once de bize transfer olma durumu varmis.

Istediginiz gibi elestirebilirsiniz. Bende Tudor´u sezon sonlarina dogru cok elestirdim, süphelerimi dile getirdim.

Fakat bunu ikimiz de istiyorsak, futbolcuya dayali düzeni dile getiren ilk hocayi, ve bunu degistirmek adina belirli oyunculari göz hapsine

Benim yorumlarin 20%´si Bruma konusundadir. En kötü oldugu dönemlerde, ikinci, ücüncü ligde ancak oynar, denildigi dönemlerde sayfa sayfa arka ciktim.
Ama eger bir takimda 22 yasindaki bir futbolcu, yedekler ile idmana cikti diye, "gelmiyorum deplasmana canim sikildi", diyebiliyorsa, o takim bir fasulye kupasi bile kazanamaz. Hele hele hoca buna sessit kaliyorsa eger...

Genelde sunu da anlaminiz gerekiyor. Genel anlamda kendilerine dayali düzen isteyen oyuncular, kariyerli topculardir. Yani gecmis performansina göre muamele istiyor. Bunu yapabilir, ama o gecmis performanslarina göre effort ve performans ortaya koyamaz ise, takima zarar vermeye baslar.

Takimin ic dünyasini bilmiyoruz, ancak takimda su an boylu postlu, özgüvenli bir hoca var ve bu sorunlari teshis edip cözmeye calisiyor. Biz ic yüzünü bilmiyoruz, sadece spekule edebiliyoruz. Ama adam bosu bosuna Sneijder´i hedef haline getirecek degil...

Kesinlikle söylediklerinize katılmakla beraber bir hocanın da yıkıcı hareket etmekten ziyade yapıcı hareket etmesini beklerdim. Dediğimiz üzere hoca faktörü de çok önemli mesela ben Bruma'nın aynı hareketleri daha kendini hocalık anlamında kanıtlamış yine önemle belirtiyorum ki hocalık anlamında no name olmayan birine karşı yapabileceğini düşünmüyorum. Ya hoca oyuncusunu idare edebilmeyi bilecek ya da oyuncu hocasına kendisi saygı gösterecek. İkinci seçeneğin olması için biraz daha belirli anlamlarda kendisini kanıtlamış olması gerektiğini düşünüyorum hocanın. Bizdeki sorun da ordan kaynaklanıyor. Takımda klubeye gelirken formasını çıkartıp fırlatan, hocaya yapmadığı hareketi bırakmayan oldukça fazla oyuncu var. Bunlara da aynı neşterin vurulduğunu gördüğümüz takdirde ne Sneijder'in ne de Bruma'nın gönderilmesine tepki göstermeye hakkımız olduğunu düşünmüyorum zaten. Ama takımda iyi kötü bir beklenti içerisinde olabileceğimiz, bir şeyler verebilecek oyuncuları neşterleyip diğerlerini olduğu gibi bırakmak bize yarardan çok zarar verir diye düşünüyorum. Umarım ki yanılıyorumdur, umarım ki çok iyi bir sezon geçiririz ve bunları söylediğimiz için bile pişmanlık duyarız. Aslolan Galatasaraydır. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt