Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süper olurda, hangi parayla?
Bu sezon bonservis icin ayrilan butcenin oyuncu satışlarıyla birlikte 35-40 milyon euro olduğunu düşünüyorum.Zaten simdiden 20 milyon euro verdik 3 oyuncunun bonservisine geriye bi o kadar daha verilecektir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

venkör'den sonra en kötü musa cagıran'ıda almamız lazım. selcuk'u rahatlıkla keser.

sadece venkör gelirse selcuk mecbur oynatılacak.
Musa şu anda takımı yarım basamak dahi yukarı çıkaracak biri değil diye düşünüyorum. Ben Anadolu takımların da bir iki sezon iyi oynamış oyunculara karşıyım, sonuçta bunu bir kaç kez tecrübe ettik. Alacaksan Cengiz gibi kumaşı müthiş birini alacaksın, onun dışında Anadolu takımlarından oyuncu alınacağına o paraların gerçekten sağlam bir alt yapı organisazyonuna yatırılması taraftarıyım

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Cengiz imkansiz renkts 1 sene daha oynatip avrupaya satacaklardir
Bizim işimize gelir ama düşününce kadroda en fazla 2-3 yerli oyuncuyu ilk 11 de düşünürler gibi duruyor.Bu garibime gitti doğrusu o yuzden geldi aklima cengiz

yerli oyuncuya gerek yok u17 dekileri koysunlar kadroya yedeğe falan yeter o bize yabanci lazim

melo gönderilmedi ki kendisi gitmek istedi?
bütün yaz boyu ha gittim ha gidicem dedi.
sonra geldi gitmiyorum dedi.
koskoca yaz dönemi geçti, lig başladı gidicem dedi.
kimse onu zorlamadı.

Hayret biz nasil Orkan Çınar'ı almadık ? Geçtiğimiz senelerde olsak hemen alırlardı.Büyük gelisme var

bu sene almış olduğumuz oyuncular ve ilgilendiklerimiz gayette bize yakışan ve kaliteli oyuncular.
sırf bu açıdan bile büyük gelişme var son 2 seneye bakarsak.

Bu sezon bonservis icin ayrilan butcenin oyuncu satışlarıyla birlikte 35-40 milyon euro olduğunu düşünüyorum.Zaten simdiden 20 milyon euro verdik 3 oyuncunun bonservisine geriye bi o kadar daha verilecektir

35m euro'luk bir bütce var ise cengiz direk alınmalı. venkör'ün fazla bonservisi yok. bir tanede sağlam sağ bek alınır. corchia icin 8m euro istiyorlar söyle 5-6m euro arasına düsürebilirsek iyi olur.

+2 tanede genc topcu kiralayıp transferi bitiririz; lemina+genç bir forvet.

bu sene almış olduğumuz oyuncular ve ilgilendiklerimiz gayette bize yakışan ve kaliteli oyuncular.
Aynen öyle, gectigimiz senelerde olsaydik simdi Adem,Tunay,Titi,Orkan Çınar ilk transferlerimizdi hemde Agustos ayında

devamı gelirse kaliteli bir takım kurmus olacagız.

bir merkez bir önlibero şart. bunlar alınmadan diğerlerinin bir önemi kalmıyor. cünkü defans ile hücum arasındaki köprüyü kuran ve takımın temposunu belirleyen mevki merkez hattı.

35m euro'luk bir bütce var ise cengiz direk alınmalı. venkör'ün fazla bonservisi yok. bir tanede sağlam sağ bek alınır. corchia icin 8m euro istiyorlar söyle 5-6m euro arasına düsürebilirsek iyi olur.

+2 tanede genc topcu kiralayıp transferi bitiririz; lemina+genç bir forvet.
Corchia ve Vainquer bu senenin ve en kritik hamleleri olur bence.Sağ bek ve On libero yüzünden 2 senedir perişan haldeyiz

Musa şu anda takımı yarım basamak dahi yukarı çıkaracak biri değil diye düşünüyorum. Ben Anadolu takımların da bir iki sezon iyi oynamış oyunculara karşıyım, sonuçta bunu bir kaç kez tecrübe ettik. Alacaksan Cengiz gibi kumaşı müthiş birini alacaksın, onun dışında Anadolu takımlarından oyuncu alınacağına o paraların gerçekten sağlam bir alt yapı organisazyonuna yatırılması taraftarıyım

Bu Ateş üfleyerek sönmez

en kötü diyorum. selcuk berbat bir topcu.

cengiz ünder 8m euro'ya biter sanırım. paramız varsa direk basalım, 4-5 sene oynatıp 25-30'a satarız.

Cengiz hasta Galatasaraylidir beyler.Ama bize gelirse yerli çete hemen aklını yıkar çocuğun

Yönetim, Konoplyanka için 2M€ kiralama bedeli ve 8M€ satın alma opsiyonuyla teklif sunacak. Oyuncu, G.Saray'a gelmek istiyor. (beIN SPORTS) https://twitter.com/CimbomFacts/status/880684263804370944/photo/1
Ne diyor burda nejat efendi
Şimdi kim element uyduruyor
Menajeri aciklama yapti istemiyor diye, ac oku.
Maicon istemiyor diye bir haber hic gormedim kafadan arguman uyduruyorsun.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt